Sennheiser Momentum True Wireless 3 Yorum ve Özellikleri

Üstün ses kalitesiyle dikkat çeken Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklık hakkında yorum ve özellikleri sizler için araştırdık.
Sennheiser Momentum True Wireless 3 Yorum ve Özellikleri

Yüksek ses kalitesine sahip olması nedeniyle en çok tercih edilen kulak içi kulaklıklar arasında yer alan Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklık, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Sınıfının en iyi ses kalitesine sahip olan ürün aynı zamanda uzun süreli şarj kullanımı ile sizi yarı yolda bırakmaz. Birinci sınıf kalitesi, şık görüntüsü ve işlevsel kullanımıyla Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulak içi kulaklık her zaman yanınızda bulundurmak isteyeceğiniz bir ürün olacak.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Özellikleri

Kullanım AlanıTelefon, Müzik
Tam Şarj Süresi1.5 saat
Bluetooth Versiyonu5.2
Çalışma Süresi28 saat
Ses Seviyesi107 dB
TürKulak İçi
Amazon
Fiyatını Gör
Sennheiser
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth Kulaklık

En gerçekçi ses deneyimini yaşayabileceğiniz Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklık ile ilgili kullanıcı yorumları ve özellikleri araştırarak sizler için listeledik.

İşte, Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulak içi Kulaklık ile ilgili tüm detaylar;

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Tasarım

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklık, kulak içi kulaklıklar arasında en çok tavsiye edilen modellerden biridir. Kullanım rahatlığı ve kulak içini tam kavrama özelliği ile kullanım esnasında kayma ya da düşme gibi problemler yaşanmaz. Şık taşıma kutusu ile 28 saate kadar kullanım imkanı sunar. Kulak içinde rahatsızlık hissi oluşturmamak için oldukça ideal boyutlarda tasarlanmıştır.

Kulaklıkların en sağlıklı şekilde saklanarak darbe ve sarsıntılardan korunması için aynı zamanda görsellik de ön planda tutularak bir taşıma kutusu tasarlanmıştır. Dikdörtgen şeklinde dizayn edilen taşıma kutusu ile Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulak içi kulaklığı yaklaşık 4 defa daha tam şarj etme özelliği sağlanması, yalnızca tasarım konusunda değil teknik açıdan da son derece başarılı bir ürün olduğunu gösterir.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Ses Düzeyi

Ses Düzeyi107 dB
Frekans Aralığı5-21.000 Hz
Sürücü TürüDinamik Sürücü
Gürültü ÖnlemeVar
MikrofonVar
Mikrofon TipiMEMS

Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulak içi kulaklık, sesi direkt olarak algılayan kulak içine en yakın alanda bulunmasından dolayı son derece hassas ve sağlıklı çalışır. 107 dB ses düzeyi ile dinlemek istediğiniz tüm seslerdeki ayrıntı ve farklı ses ögelerini algılayarak sizlere geri yansıtır. Gürültü önleme özelliği sayesinde çevre seslerinden arındırılmış bir müzik keyfi yaşarsınız. Son derece kaliteli mikrofonu ile gelen çağrıları karşılayarak telefon görüşmelerinizi Sennheiser Momentum True Wireless 3 ile gerçekleştirebilirsiniz.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bağlantı Özellikleri

Bağlantı TürüBluetooth 5.2
Bağlantı TipiKablosuz
Kablosuz ŞarjVar
Bağlanabilir Cihaz Sayısı1

Bluetooth 5.2 versiyonu ile çalışan Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulak içi kulaklık, kesinti ve ses kirliliği yapmadan kusursuz bir bağlantı sağlar. Kullanmak istediğiniz cihaz üzerinden Bluetooth bağlantısını aktive ederek Sennheiser Momentum True Wireless 3 ile eşleştirdikten sonra geriye sadece eşsiz müzik keyfini yaşamak kalır.

Şık taşıma kutusu ile şarj olma özelliği taşıyan ürün tek başına kullanıldığında 7 saat, taşıma kutusu ile birlikte 28 saate kadar performans sağlar. Kesintisiz ve temiz bir bağlantı sağlayan Bluetooth 5.2 ile gelen cihaz, her kullanımda sizleri takdirini kazanacaktır.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Boyutları

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sennheiser Momentum True Wireless 3 boyutları tüm kullanıcılar için konforlu kullanım sunacak şekilde tasarlanmıştır. Kulak içi kullanımda başlıkların çok küçük ya da fazla büyük olmaması için farklı kulaklık başlığı seçenekleri mevcuttur. Kulaklık başına yalnızca 5.8 gram ağırlığa sahip olması sayesinde kullanım esnasında yok hissi yaşatır.

Taşıma kılıfının zarif görüntüsü ile daima yanınızda bulundurabileceğiniz Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklığı cebinizde dahi taşıyabilirsiniz. Yer konusunda tasarruf etmenizi sağlayacak Sennheiser kulak içi kulaklık, kullanışlı boyutlarıyla da sizleri memnun edecektir.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Teknik Özellikleri

  • 5-21.000 Hz frekans aralığı
  • Dinamik sürücü tipi
  • 107 dB ses seviyesi
  • Bluetooth 5.2 bağlantı
  • 1.5 saatte tam şarj
  • Kulak içi kullanım
  • Saklama kutusuyla birlikte 28 saat kullanım
  • .Tek şarjda 7 saat kullanım
  • MEMS mikrofon
  • IPX4 suya ve toza karşı dayanıklılık
  • 100-10.000 Hz mikrofon frekans aralığı
  • Lityum-ion Polimer batarya

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Çalışma Süresi ve Batarya

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Çalışma Süresi28 saat
Şarj Süresi1.5 saat
Hızlı Şarj Süresi10 dakika
Batarya TipiLityum-ion Polimer

Tek şarjda 7 saat kullanım süresi sunan Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklık, taşıma kutusu ile kullanıldığı takdirde 28 saate kadar kullanım ömrü sunmaktadır. 90 dakikada sıfırda tam şarj olma süresinin yanında yaklaşık 10 dakikalık hızlı şarj ile 1 saat kullanım sağlanır.  Lityum-ion Polimer batarya kullanılmasından dolayı üst seviye performans sunar. Günlük kullanım ya da aktivite esnasında sizleri asla yarı yolda bırakmayacak bir üründür.

Amazon
Fiyatını Gör
Sennheiser MTW 3
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Yorumları

Sennheiser Momentum True Wireless 3

? *** ***: 2. Neslini kullanmış biri olarak 3. Nesilde çıtayı daha da yükseltmişler diyebilirim. Ayrıca resmi distribütörü olan hifilife ve yetkili servisi bircomda mükemmele yakın hizmet veriyor. Başka bir marka kulaklık almayı düşünmek bile aldatmakmış gibi hissettiriyor belli bir sure sonra. Bu ikinci mtw3 um oldu zaten yedek olarak.

? *** ***: Konuşma kalitesi güzel gibi. Ancak dokunmatik özelliklerini konuşma için değiştiremiyorsunuz. Birisi aradığında reddetmeden kulağıma takmak nasip olmadı. Herkesi reddettim vesselam. Müzik kalitesi çok çok çok iyi değil. Bi güncelleme geldi karşı taraf sürekli banyoda sanki hep yankı yapıyor. Sırf konuşurken karşı tarafa gürültü gitmiyor diye çekiyorum çilesini diyebilirim.

? *** ***: Mükemmel. Keşke daha önce alsaydım dediğim urun. Pahalı ama sonuna kadar hak ediyor.

? *** ***: Piyasada 1 numara, sennheiser smart control appi ile beraber sesi istediğiniz hale getirebiliyorsunuz. Daha iyi bir wireless kulaklık olma ihtimali yok. 10/10

? *** ***: Hayallerimdeki kulaklık. Nerdeyse bir haftadır etkin kullanıyorum :) ses kalitesini biliyordum ancyle beraber enfes olmuş. Kulaklığı tak dünyadan kop.

? *** ***: AirPods pro 1. Nesil, WF-1000xm3 ve Xm4 modellerini kullandım daha önce. Açık ara içlerinde en iyisi bu kulaklık. Bass isteyenler başka kulaklık bakmasınlar.

? *** ***: Gayet güzel ürün bu kadar eder mi tartışılır ama açık ara en iyisi, sesi kısık geliyor sonra sağ kulaklığa basılı tutup açıyorsunuz, yani kısık falan değil ses baya yüksek kullanmayı bilene, kutusunun dokusu oldukça hoş, mikrofon hariç her şeyi test ettim hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.

? *** ***:  Bu güne kadar dinlediğim en güzel ses tonuna ve hassasiyetine sahip tek kelime ile muhteşem.

? *** ***: Bu güne kadar üretilmiş en iyi sub bass üretebilen tws, pürüzsüz ses, orta ve üstlerdeki başarım alt frekans gibi olmasa da bu kulaklık ile müzik dinleme keyfi memnun edecektir. Kumaşı, tüm tasarımı ve malzeme kalitesi ile en iyilerden bir tanesi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriApple Airpods Pro Yorumları
Marshall Major IV ÖzellikleriBeats Studio3 Özellikleri
Bose Sport Earbuds Kullanıcı YorumlarıAirpods Max Özellikleri
Beats Studio Buds KullananlarSony WF-1000XM4 İnceleme
Bang&Olufsen Beoplay HX YorumlarMarshall Motif A.N.C Özellikleri
Jabra Elite 4 Active ÖzellikleriGoogle Pixel Buds A Series Yorumları
Samsung Galaxy Buds 2 YorumlarıJBL Tune 510BT Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Bu bölümde Sennheiser Momentum True Wireless 3 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Sennheiser Momentum True Wireless 3 hakkında sıkça sorulan sorular.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklık ömrü ne kadar?

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklık tek şarj ile 7 saat kullanım sağlarken taşıma kutusu sayesinde 28 saate kadar performans sergiler. Cihazın genel kullanım ömrü ise bakımlarının dikkatli şekilde yapılması ve saklanma koşullarına bağlıdır.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Bluetooth kulaklık kaç saatte şarj olur?

Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulak içi kulaklığın sıfırdan tam şarj olma süresi 90 dakika olarak bilinmektedir. Ancak hızlı olmanız gereken durumlarda 10 dakikalık hızlı şarj ile 1 saat boyunca performans sergiler.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum