Beats Studio3 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Beats Studio3 kullananların yorumlarını, özelliklerini, performansını sizler için detaylı olarak araştırdık.
Beats Studio3 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Kulak üstü kulaklık sevenler için harika bir öneriyle geldik. Beats Studio3, akustiği ve ses performansıyla kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Biz de bu içerikte Beats Studio3 yorumlarını, özelliklerini, ses ve pil yapılarını sizler için inceledik.

Beats Studio3 Özellikleri

Kullanım AlanıTelefon, Müzik
Pil1200 mAh
Şarj TipiUSB-A - USB Micro-B
Çalışma Süresi40 saat
Ses Seviyesi91 dB
TürKulak Üstü
Amazon
Fiyatını Gör
Beats
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Beats Studio3 Bluetooth Kulaklık

Beats Studio3, gürültüyü aktif olarak kesen gelişmiş teknolojisi sayesinde müziğinizle baş başa kalmanıza yardımcı olur. Apple W1 çip ile çalışan kulaklık, kurulum ve aygıt geçişlerinde kolaylık sağlamayı da ihmal etmez

İşte, Beats Studio3 Bluetooth Kulaklık ile ilgili tüm detaylar;

Beats Studio3 Tasarım

7 farklı renk seçeneği ile kullanıcılarına tarzını yansıtma imkanı sunan Beats Studio3, katlanabilir yapısı sayesinde kompakt bir form kazanarak dilediğiniz her yerde size eşlik eder. Yumuşak yapıda tasarlanan kulak çevresi yastıkları sayesinde  kulağınızın hava almasına yardımcı olur. Buna ek olarak baş yapısına uyum sağlayan dönüş fonksiyonu sayesinde esnek kullanım noktasında da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Beats Studio3

Beats Studio3 Ses Düzeyi

Ses Düzeyi91 dB
ÇipApple W1
İç Ses KontrolüVar
Gürültü ÖnlemeVar
MikrofonVar

91 db ses düzeyine sahip olan Beats Studio3, kusursuz bir şekilde hazırlanmış Pure ANC gürültü önleme sistemi sayesinde sizi ve müziğinizi baş başa bırakır. Dışarının gürültüsünü aktif bir şekilde temizleyen bu kulaklık, açtığınız müziği de net ve gerçek zamanlı olarak size sunmayı başarır. Ses çıkışını optimize ederek çalışan ürün, iç ses seviyesi kontrolünü de rahatlıkla yapabilmenize yardımcı olur. Apple W1 çip sayesinde çalma performansını her kullanımda maksimumda tutmayı sağlar.

Beats Studio3 Bağlantı Özellikleri

Bağlantı TürüBluetooth 4.0
Bağlantı TipiKablosuz
Şarj Tipi USB-A - USB Micro-B
Bağlanabilir Cihaz Sayısı2

Beats Studio3, Bluetooth 4.0 teknolojisi ile bağlantı yapabilmektedir. USB-A - USB Micro-B kabloları ile rahatlıkla şarj edebileceğiniz bu kulaklık, Class 1 Wireless Bluetooth bağlantısına ek olarak pil verimliliği noktasında da kullanıcılarını memnun eder. Sınıfındaki en yüksek performansı sağlayan kulaklık, RemoteTalk kablosunun yardımıyla kablolu olarak da kullanım sunabilir. Bu sayede bir kulaklıktan beklediğiniz her şeyi sadece Beats Studio3'te bulmanız mümkündür.

Beats Studio3 Boyutları

18,4 cm yükseklik ölçüsüne sahip olan Beats Studio3, yalnızca 260 gram ağırlığı ile kompakt bir form kazanmıştır. Katlanabilir yapısıyla ön plana çıkan kulaklık, ergonomik bir kullanım sunmayı da ihmal etmez. Minimal boyutları sayesinde tatile, okula, işe veya antrenmana giderken size eşlik edebilir. Aynı zamanda üstün kalitede üretilen taşıma çantasıyla da her zaman güvende olur.

Beats Studio3

Beats Studio3 Çalışma Süresi ve Batarya

Çalışma Süresi40 saat
Şarj Süresi3 saat
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi1200 mAh

Beats Studio3, ANC özelliğinin aktif olarak kullanılmadığı zamanlarda 40 saatlik çalışma süresine sahiptir. Standart kullanımda 22 saatlik pil ömrüne sahip olan Beats Studio3, Fast Fuel özelliği sayesinde yalnızca 10 dakikalık şarjla tam 3 saat size eşlik edebilir. Tekrar şarj edilebilen lityum iyon pilleri sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Kulak üstü kumandası üzerinden rahatlıkla kontrol edebileceğiniz bu kulaklık, ekstra rahatlık açısından işlerinizi kolaylaştırarak aramaları yanıtlamanıza, müziği kontrol etmenize ve Siri'yi etkinleştirmenize yardımcı olur.

Beats Studio3 Teknik Özellikleri

  • 40 saat çalışma süresi
  • Fast Fuel teknolojisi
  • Aktif gürültü önleme performansı
  • Yumuşak kulak çevresi yastıkları
  • RemoteTalk kablosu ile kablolu kullanım
  • 260 gram ağırlık
  • Şık ve modern tasarım
  • Üstün ses gücü ve akustik yapı

Beats Studio3 Teknik Özellikleri

Amazon
Fiyatını Gör
Studio3
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Beats Studio3 Kullanıcı Yorumları

Beats Studio3 Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Ben geçen sene almıştım. Çok memnunum. Ses kalitesi çok iyi. Özellikle 3- boyutlu sesleri / şarkıları dinlerken inanılmaz gerçekçi hissediyorsunuz. Sanki daha önce hiç müzik dinlememiş gibi.

? *** ***: Ergonomi, ses kalitesi, görünüş, malzeme kalitesi, Apple uyumu harika. Severek kullanıyorum.

? *** ***: Kulaklık zaten inanılmaz aşırı kaliteli ve size lüks hissettiriyor. Kesinlikle almaya değer. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ne diyebilirim ki, tek cümleyle aşk yaşıyoruz. Aşırı güzel rengi var çok güzel ürün. Müzik bağımlısıysan çok güzel. Beast zaten harika. Şarj süresi de iyi, kısaca alın derim.

? *** ***: Ürün mükemmel. Çok güzel ses kalitesi ve gürültü engelleme özelliği var. On numara. Kaliteli ve iyi. Tavsiye ederim.

? *** ***: Kalitesine diyeceğim hiçbir şey yok zaten. Almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin. Ses performansı harika gerçekten. 

? *** ***: Aşırı memnunum, şarjı o kadar uzun gidiyor ki. Sesi muhteşem cidden. Ben daha önce müzik dinlemiyormuşum resmen.

? *** ***: Hoş duruyor ve malzeme kalitesi iyi. Ses kalitesi bas ağırlıklı bas sevenler için gerçekten tatmin edici bir ses deneyimi sunuyor. Onun dışında mavi rengi gerçekten çok hoş. Yanında gelen kılıfı da hayatımda gördüğüm en kaliteli kılıf diyebilirim.

? *** ***: Kulaklık beklediğimden daha kompakt ve daha küçük, bu sayede boynunuza taktığınızda rahatsız etmiyor. Materyeller gerçekten kaliteli bir plastik. Ses harika. Tavsiye ederim herkese.

? *** ***: Bass tonlarını gerçekten çok iyi veriyor ama ağırlıklı olarak Rock müzik dinleyicisi iseniz sizi çok tatmin etmeyebilir.

? *** ***: Kulaklık pek sağlam gibi gelmedi. Aramada dış sesler karşıya çok gidiyor. Beğenmedim.

? *** ***: Şarjı söylenen kadar uzun gitmiyor. En kötüsü ise sesi yüksek değil. Ne yazık ki memnun kalmadım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriApple Airpods Pro Yorumları
Marshall Major IV ÖzellikleriBose Sport Earbuds Özellikleri
Apple AirPods Max Kullanıcı YorumlarıBeats Studio Buds Özellikleri
Sony WF-1000XM4 KullananlarSennheiser Momentum True İnceleme
Bang&Olufsen Beoplay HX YorumlarMarshall Motif A.N.C Özellikleri
Jabra Elite 4 Active ÖzellikleriGoogle Pixel Buds A Series Yorumları
Samsung Galaxy Buds 2 YorumlarıJBL Tune 510BT Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Bu bölümde Beats Studio3 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Beats Studio3 hakkında sıkça sorulan sorular.

Beats Studio 3 su geçiriyor mu?

Beats Studio 3 suya karşı dayanıklı bir tasarıma sahip değildir. Cihazın güvenliği için su ile temasta bulundurmamanız daha iyi olacaktır.

Beats Studio 3 aktif gürültü engelleyici nasıl açılır?

Beats Studio 3 kulaklığın Aktif Gürültü (ANC) engelleme özelliğini Beats uygulaması üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Bunun için izleyeceğiniz adımlar şu şekildedir:

Beats uygulamasını cihazınızda açın.

Kulaklık simgesine dokunarak gürültü gidermeyi aktif hale getirin.

Kapatmak için de yine uygulama üzerinden kulaklık simgesine dokunmanız yeterlidir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.