Bang&Olufsen Beoplay HX Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Bang&Olufsen Beoplay HX bluetooth kulaklığın yorumlarını, özelliklerini, bağlantı ve ses düzeyini sizler için detaylı olarak inceledik.
Bang&Olufsen Beoplay HX Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Yaşamın hızla akıp gittiği bu günlerde bir şeylere bağlı kalmak da eper zor oluyor. Buna kablolu kulaklıklar da dahil tabii. Bu içerikte sizi özgürlüğünüze kavuştururken rahatlığıyla göz dolduran bir öneriden bahsettik. Bang&Olufsen Beoplay HX Bluetooth kulaklık, üst düzey tasarımı, yüksek ses performansıyla ön plana çıkan modellerdendir. Biz de Bang&Olufsen Beoplay HX kullananların yorumlarını, özelliklerini, ürünün ses ve bağlantı özelliklerini sizler için hazırladık.

Bang&Olufsen Beoplay HX Özellikleri

Kullanım AlanıTelefon, Müzik
Pil1200 mAh
Şarj TipiUSB-A - USB-C kablo
Çalışma Süresi40 saat
Ses Seviyesi95 dB
TürKulak Üstü
Amazon
Fiyatını Gör
Beoplay
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Bang&Olufsen Beoplay HX Bluetooth Kulaklık

Bang&Olufsen Beoplay HX, uzun çalışma süresi ve üst düzey teknolojiye sahip sürücüleri ile performanstan ödün vermeyen bir kulaklıktır. Gürültü önleme düzeyinin de ayarlanabildiği bu kulaklık sayesinde sevdiğiniz şarkılar ve podcastler gün boyu size eşlik edebilir.

İşte, Bang&Olufsen Beoplay HX Bluetooth Kulaklık ile ilgili tüm detaylar;

Bang&Olufsen Beoplay HX Tasarım

Bang&Olufsen Beoplay HX, kuzu derisi materyali ve hafızalı köpükten yastıkları ile tamamen ergonomik olarak tasarlanmıştır. Kafa bandının basıncı azaltan özelliği sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Bununla birlikte alüminyum çerçevesi, dayanıklılığını kanıtlar. Siyah, kahverengi, krem ve kırık beyaz renkleriyle öne çıkan bu model, tarzını ortaya koymak isteyenler için birebir tercihlerdendir.

Bang&Olufsen Beoplay HX Tasarım

Bang&Olufsen Beoplay HX Ses Düzeyi

Ses Düzeyi95 dB
Frekans Aralığı20-22.000 Hz
Sürücü TürüNeodimyum mıknatıslı elektro-dinamik sürücü
Gürültü ÖnlemeVar
MikrofonVar

Bang&Olufsen Beoplay HX, 95 dB ses düzeyi ile üstün bir çalma performansı sunar. 20-22.000 Hz frekansa aralığında çalışan bu kulaklık, 40 mm Neodimyum mıknatıslı elektro-dinamik sürücüleri sayesinde ses deneyimini hassas ve güçlü bir noktaya taşımayı başarır. Gürültü önleme özelliği, ayarlanabilir yapısıyla kişiselleştirmeye de müsaittir. Bu sayede dilediğiniz her ortamda hem dinlemenin hem de konuşmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bang&Olufsen Beoplay HX Bağlantı Özellikleri

Bağlantı TürüBluetooth 5.1
Bağlantı TipiKablosuz
Şarj Tipi USB-A - USB-C kablo
Bağlanabilir Cihaz Sayısı2

Bang&Olufsen Beoplay HX, Bluetooth 5.1 teknolojisiyle desteklenmektedir. Kablosuz kullanım sunan bu kulak üstü kulaklık, USB-A - USB-C kabloları ile pratik bir şekilde şarj edilebilir. Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair ve Made for iPhone özellikleri sayesinde her cihaza kolayca uyum sağlar. Aynı anda iki cihaz eşleştirme ve cihazlar arası geçiş yapabilme fonksiyonu, kullanımı pratik ve kolay bir noktaya taşır.

Bang&Olufsen Beoplay HX Boyutları

Bang&Olufsen Beoplay HX, 195 mm genişlik, 200 mm yükseklik ve 52 mm derinlik ölçülerine sahiptir. Yalnızca 285 gram ağırlığındaki bu kulaklık, kompakt ve minimal yapısıyla ön plana çıkar. Taşıma çantası desteği de sunan ürün, dilediğiniz her yere taşıyabileceğiniz bir form kazanmıştır.

Bang&Olufsen Beoplay HX Boyutları

Bang&Olufsen Beoplay HX Teknik Özellikleri

  • Aktif gürültü önleme
  • 40 saat pil ömrü
  • Kumaş taşıma çantası desteği
  • Bluetooth 5.1 bağlantı
  • Lityum İyon Pil
  • Kulak üstü kullanım
  • 95 dB ses düzeyi
  • Hafızalı köpük yastık

Bang&Olufsen Beoplay HX Çalışma Süresi ve Batarya

Çalışma Süresi40 saat
Şarj Süresi3 saat
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi1200 mAh

Bang&Olufsen Beoplay HX, ANC olmadan 40 saatlik çalışma süresi sunmaktadır. 3 saat şarj süresi bulunan bu kulaklık, lityum iyon bataryası ve  1200 mAh pil kapasitesi sayesinde performansın her zaman üst seviyelerde seyretmesine olanak tanır. 

Bang&Olufsen Beoplay HX Çalışma Süresi ve Batarya

Amazon
Fiyatını Gör
Bang&Olufsen
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Bang&Olufsen Beoplay HX Yorumları

Bang&Olufsen Beoplay HX Yorumları

? *** ***: Diğer marka kulaklıkları da denemiş biri olarak bu kulaklık ses dengesi ve kalitesi ile bambaşka bir kulvarda. Genel tüketicinin beklentisi olan mid-bass ile yoğun bum bum bas yerine bu kulaklıkta sub-bas ile denge sağlanmış böylece diğer frekanslardaki sesler bastırılmadan net duyulabiliyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Şarjı 0 -35 saat civarı dayanıyor ANC ve ses yüksekliğine bağlı olarak. İşçilik kalitesi çok üst düzey ve iyi bakılırsa uzun süreli kullanılabilir. (Seneler sonra pil değişimi ister tabi ama kulaklık sağlam kalır)

? *** ***: Bu kulaklıkları seviyorum: yapımları, kullanılan malzemelerin seçimi ve uyumu açısından çok memnun olduğumu söylemeliyim. Kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Uzun zaman sonra bir kulaklık sayesinde karımla huzur içinde konuşabildim ve arka planda müzik dinleyebildim. ANC modunu aktive ettiğimde beni mutlu etti. Sonuç olarak kulaklıklar çok güvenli. Severek kullanıyorum.

? *** ***: Üretim kalitesi birinci sınıf. Üründen memnunum. Ses seviyesi mükemmel, rahatlığı harika. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ses: çok iyi, Ben uygulamada ekolayzır test etmedim ama zaten prim ses, iyi bas ile dengeli, çok doğru bir üretim. Koruyucu kılıf ve taşıma çok iyi ve yeterli.

? *** ***: Ses netliğini ve iyi ses çözünürlüğünü gerçekten beğendim. Pişman olmadan kullanabileceğiniz bir kulaklık. İnanılmaz rahat ve iyi. Tavsiye ederim.

? *** ***:  Ses kontrolü, sonraki oynatma ayarı her ikisi de iyi çalışıyor. Gürültü önleme benim için tatmin edici. Yeterli bulduğum ve tavsiye edebileceğim bir kulaklık.

? *** ***: Genel olarak beğendiğim bir ürün. Ses önleme düzeyi çok iyi. Çok da rahat. Kızım için almıştım daha çok ben kullanıyorum. Sanırım kendime de alacağım.

? *** ***:  Mükemmel malzeme kalitesi, temiz bir ses ve gürültü önleme sistemi... Diyecek yok. Tavsiye ederim.

? *** ***: Uygulaması yavaş ve hantal. Daha iyi olabilirdi. Gürültü kesmesi iyi değil. Etraftan ses alabiliyorum. Tavsiye etmem.

? *** ***: Bas için bana yeterli gelmedi ne yazık ki. Uygulamadan da hoşlanmadım. Beğenmedim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriApple Airpods Pro Yorumları
Marshall Major IV ÖzellikleriBeats Studio3 Özellikleri
Bose Sport Earbuds Kullanıcı YorumlarıAirpods Max Özellikleri
Beats Studio Buds KullananlarSony WF-1000XM4 İnceleme
Sennheiser Momentum True YorumlarMarshall Motif A.N.C Özellikleri
Jabra Elite 4 Active ÖzellikleriGoogle Pixel Buds A Series Yorumları
Samsung Galaxy Buds 2 YorumlarıJBL Tune 510BT Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Bu bölümde Bang&Olufsen Beoplay HX hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Bang&Olufsen Beoplay HX hakkında sıkça sorulan sorular.

Bang&Olufsen Beoplay HX Bluetooth kulaklık ömrü ne kadar?

Bang&Olufsen Beoplay HX, 40 saatlik çalışma süresi sunar. Sağlam ve dayanıklı materyale sahip olan bu kulaklık, uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar.

Bang&Olufsen Beoplay HX Bluetooth kulaklık kaç saatte şarj olur?

Bang&Olufsen Beoplay HX, 3 saatlik şarj süresi ile uzun saatler çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Kullanım kolaylığı sunan bu kulaklık, konforlu materyali sayesinde ergonomik bir form kazanmıştır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.