Jabra Elite 4 Active Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Jabra Elite 4 Active bluetooth kulaklığı kullananların yorumlarını, ses ve batarya özelliklerini, performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
Jabra Elite 4 Active Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Bir kulaklıktan bekleyeceğiniz her şeyi size sunan Jabra Elite 4 Active; güçlü ses çıkışı, ayarlanabilen ekolayzer özelliği ile performans açısından kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır. Biz de bu içerikte Jabra Elite 4 Active Bluetooth kulaklığın yorumlarını, özelliklerini, ses ve batar ya performansını sizler için araştırdık.

Jabra Elite 4 Active Özellikleri

Kullanım AlanıTelefon, Müzik
Pil1200 mAh
Şarj TipiDock, USB kablo
Çalışma Süresi28 saat
Ses Seviyesi(Max) 118 dB
TürKulak İçi
Amazon
Fiyatını Gör
Jabra
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Jabra Elite 4 Active Bluetooth Kulaklık

Jabra Elite 4 Active, tamamen kullanıma hitap eden yapısı ve etkileyici ses performansı sayesinde ön plana çıkmayı başarır. Aktif gürültü önleme özelliği de bulunan bu kulaklık, dilediğiniz her ortamda müziğin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.

İşte, Jabra Elite 4 Active Bluetooth Kulaklık ile ilgili tüm detaylar;

Jabra Elite 4 Active Tasarım

Jabra Elite 4 Active, egzersiz ve hareket anlarında düşmemesi için kulağınıza tam uyum sağlayacak şekilde köşeli tasarlanmıştır. IP57 seviyesinde suya karşı dayanıklılık gösteren kulaklık, tere ve suya karşı dayanıklılığı sayesinde spor aktivitelerine de eşlik etmeyi başarır. Her egzersiz hareketine uyum sağlayan bu kulaklık, uzun süre kullanabilmeniz için 2 sene garanti desteği sunmayı da ihmal etmez. Nane yeşili, siyah ve lacivert renk seçenekleri sayesinde her kullanıcısının tarzını yansıtmasına da yardımcı olur.

Jabra Elite 4 Active

Jabra Elite 4 Active Ses Düzeyi

Ses Düzeyi(Max) 118 dB
Frekans Aralığı20-20.000 Hz
Sürücü TürüBelirtilmemiş
Gürültü ÖnlemeVar
Mikrofon4

Tüm Jabra kulaklıklarda olduğu gibi Jabra Elite 4 Active de maksimum 118 dB'e kadar ses verir. Güvenliğiniz için kulaklarınızı koruyan bu ürün, 20-20.000 Hz frekans aralığında çalışmasını sürdürür. Aktif gürültü önleme özelliği sayesinde dilediğiniz her ortamda dış etkenlerden kurtularak müziğin ya da sevdiğiniz podcastlerin keyfini sürebilirsiniz. Jabra Elite 4 Active, 4 adet mikrofonu ile sesli ve görüntülü sohbetlerinizin netlik açısından kusursuzlaştırılmasını sağlar. HearThrough özelliği ile ön plana çıkan bu kulaklık, tek bir düğme ile dış sesleri kulağınıza aktararak dünyayla bağlantıda kalmanıza yardımcı olur. 

Jabra Elite 4 Active Bağlantı Özellikleri

Bağlantı TürüBluetooth 5.2
Bağlantı TipiKablosuz
Şarj Tipi Dock, USB - C
Çalışma Mesafesi10 m

Jabra Elite 4 Active, Bluetooth 5.2 teknolojisi ile birçok cihaza kolayca uyum sağlar. Kablosuz kullanım olanağını sunan bu kulaklık, sesli asistan desteği ile kolayca kullanılabilir. 10 metreye kadar çalışma mesafesi sunan Elite 4 Active, 6 cihazla bağlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Otomatik açma kapama özelliği ile ön plana çıkan bu ürün, kullanım kolaylığı sunar. 

Jabra Elite 4 Active Boyutları

Jabra Elite 4 Active; 20.85 mm genişlik, 20.49 mm yükseklik ve 27.3 mm derinlik ölçüleri ile kulağa tamamen uyum sağlar. 5 gram ağırlığındaki bu kulaklıklar, konfor ve hafiflik açısından da kullanıcılarından tam not alır.

Jabra Elite 4 Active

Jabra Elite 4 Active Teknik Özellikleri

  • 28 saat genel çalışma süresi
  • 180 dakikalık şarj
  • Hızlı şarj desteği
  • 10 metre çalışma mesafesi
  • Silikon EarGel materyali
  • Sesli asistan ile kolay kullanım
  • 4 mikrofon özelliği
  • Jabra Sound+ uygulaması

Jabra Elite 4 Active Çalışma Süresi ve Batarya

Çalışma Süresi28 saat
Şarj Süresi3 saat
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi1200 mAh

Jabra Elite 4 Active, Dock şarjı ile 28 saate kadar çalışabilmektedir. Dock üzerinden tamamen şarj sonrasında 7 saat boyunca kullanabileceğiniz bu ürünün Dock kutusunu da USB-C kablo ile rahatlıkla şarj edebilirsiniz. 180 dakikalık şarj süresinin ardından kullanabileceğiniz gibi hızlı şarj özelliğiyle de 10 dakika şarj ederek 1 saat kullanabilirsiniz. Şarj edilebilir lityum iyon batarya ile desteklenen Jabra Elite 4 Active, uzun süre size eşlik edebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Jabra Elite 4 Active Mono Mod

Jabra Elite 4 Active, kulak içi kulaklığınızı ayrı olarak da kullanabilmenizi sağlar. Mono mod teknolojisi sayesinde kulaklıklardan birini kullanırken diğerini de şarj etmeniz mümkündür. İster 1, ister 2 kulaklık takın, Jabra Elite 4 Active size her noktada katkı sağlamayı başarır. Fonksiyonelliği ile ön plana çıkan bu kulaklık, bataryadan da tasarruf etmenize olanak tanır. 

Jabra Elite 4 Active

Amazon
Fiyatını Gör
Elite 4
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Jabra Elite 4 Active Yorumları

Jabra Elite 4 Active

? *** ***: İnanın dünyanın parasını verdiğim kulaklıktan almadığım müzik keyfini aldım, fiyatına göre tam bir fp ürünü. Ses seviyesi çok yüksek, bass çok çok iyi. Aktif gürültü engelleme ve farkındalık modu da iyi. Şarjı uzun süre dayanıyor.

? *** ***: Günlük yaşamımda Zoom gibi uygulamaları çok sık kullanıyorum bu sebeple benim için en önemli özelliği mikrofonu idi. Jabra'nın mikrofonu tek kelimeyle mükemmel. Hatta bence ses Airpods'tan da daha berrak ve net geliyor. Ses kalitesi olarak da memnun edici. Severek kullanıyorum, tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün çok güzel, kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün, gözünüzü kırpmadan alabilirsiniz. Fiyatı da çok uygun, başka markaların bu ayarda, bu tür kulaklıklarını denemedim ama bu gerçekten çok güzel.

? *** ***: Ses kalitesi beklentimin üstüne çıktı. Derin bas ve yüksek seste patlama olmaması beni memnun etti. Eq ayarlaması yapılması da cabası. Önceki kulaklığım da iyiydi ama bu daha da iyi. Temiz ses geliyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: İlk BT kulaklığım olduğundan diğer markalar ile kıyaslayamıyorum ancak ses kalitesi konusunda karşı taraf ile yaptığım denemelerde gayet başarılı görüşmeler yaptığımı söyleyebilirim. Gürültü engelleme özelliği çok iyi çalışıyor.

? *** ***: Verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir ürün. Özellikle mikrofonu için uzun süredir Jabra'yı araştırıyorum, en iyi kulaklık mikrofonu yapan marka diyebilirim. Metrobüste karşı taraf ile kulaklıktan konuşurken sesimin telefondan konuşuyormuş gibi hatta daha net geldiğini söylediler. Aktif gürültü önleme sayesinde telefon görüşmeleri için birebir.

? *** ***: Şimdiye kadar aldığım kulaklıklar arasında en iyisi. Görüşme esnasında karşı taraftan sesi çok net alıyor. Genellikle toplu taşıma araçlarında kullanıyorum ve görüşme esnasında karşı tarafa ses çok net gidiyor, karşıdan gelen ses çok iyi. Müzik kalitesi mükemmel, 10 numara 5 yıldız. Jabra çok kaliteli.

? *** ***: Çok şüphem vardı ama fiyat performans gerçekten. Şu an Senora-Baglami dinliyorum, bütün şüphem gitti. Jabra hiç boş değilmiş.

? *** ***: Bas Tiz benim için önemli diyorsan bu fiyat aralığında bu bas tiz uyumlu. Kaçırmayacağın bir ürün. Bu ürüne 3 ve altı yıldız verenlerin kulaklarında sorun olduğunu düşünüyorum. Gayet ergonomik bir yapısı var. Spor vb... aktivitelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben lacivert rengini seçtim ve gayet şık.

? *** ***: Müzik çalarken ses çok iyi diyecek bir şey yok. Uygulaması da iyi. Ancak konuşmak imkansız. Ne karşı taraf sizi anlıyor, ne de siz karşı tarafı. Beğenmedim.

? *** ***: Aktif gürültü önleme için almıştım, memnun kalmadım, toplantılarda gürültü önlemeden hear through moduna kendi kendine geçiş yapıyor, önermem.

? *** ***: Ses çok az, hiç tatmin edici değil. Tavsiye etmiyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriApple Airpods Pro Yorumları
Marshall Major IV ÖzellikleriBeats Studio3 Özellikleri
Bose Sport Earbuds Kullanıcı YorumlarıAirpods Max Özellikleri
Beats Studio Buds KullananlarSony WF-1000XM4 İnceleme
Sennheiser Momentum True YorumlarBang&Olufsen Beoplay HX Özellikleri
Marshall Motif A.N.C ÖzellikleriGoogle Pixel Buds A Series Yorumları
Samsung Galaxy Buds 2 YorumlarıJBL Tune 510BT Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Bu bölümde Jabra Elite 4 Active hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Jabra Elite 4 Active hakkında sıkça sorulan sorular.

Jabra Elite 4 Active kaç dB?

Jabra Elite 4 Active, tüm Jabra kulaklıklardaki gibi 118 dB sonrası sesi keserek kulağınızın korunmasına yardımcı olur. Üstün teknolojisi sayesinde hem güvenli hem de üstün performanslı bir kullanım sunar.

Jabra Elite 4 su geçirir mi?

Jabra Elite 4 Active, IP57 sınıfında suya ve tere karşı dayanıklılık gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Su geçirmez formdaki bu kulaklık aktivitelerinize de profesyonel bir şekilde eşlik etmeyi başarır.

Jabra hangi ülkeye aittir?

Jabra, Danimarka menşeili bir GN Audio'un markası olarak faaliyet göstermektedir. 1869 yılından bu yana hizmet veren şirketin Amerika, Hollanda ve Çin'de de araştırma merkezleri bulunmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum