Marshall Major IV Bluetooth Kulaklık Yorum ve Özellikleri

Üst seviye ses deneyimi yaşayabilmeniz adına Marshall Major IV Bluetooth kulaklık hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.
Marshall Major IV Bluetooth Kulaklık Yorum ve Özellikleri

En iyi kulaklık modellerinden olan Marshall Major IV Bluetooth kulaklık, kablosuz bağlantıya uygun olmasının yanında en çok tercih edilen kafa üstü kulaklıklar arasında yer alıyor. Şık görüntüsü ve üst seviye ses kalitesi ile dinlediğiniz tüm seslerle bütünleşmenize imkan sağlıyor. Daha gerçekçi ve çevre seslerinden artırılmış üst seviye bir ses deneyimi için Marshall Major IV doğru bir tercih olacaktır.

Marshall Major IV Özellikleri

Kullanım AlanıTelefon, Müzik
Tam Şarj Süresi3 saat
Bağlantı Girişi3,5 mm
Çalışma Süresi80 saat
Ses Seviyesi99 dB
TürKulak Üstü
Amazon
Fiyatını Gör
Marshall Major IV
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Marshall Major IV Bluetooth Kulaklık

En gerçekçi ses deneyimini yaşayabileceğiniz Marshall Major IV Bluetooth kulaklık ile ilgili kullanıcı yorumları ve özellikleri araştırarak sizler için listeledik.

İşte, Marshall Major IV Bluetooth Kulaklık ile ilgili tüm detaylar;

Marshall Major IV Tasarım

Marshall Major IV, deri görünümlü kafa üstü kulaklık olarak bilinen oldukça sade ve şık bir modeldir. Kusursuz ses kalitesinin yanında oldukça soft bir görünüm sunan ürün, kare kulaklık alanlarıyla dikkat çeker. Kablosuz kullanıma uygun olmasıyla antrenman, yürüyüş, koşu gibi aktivitelerde kolaylık sağlar. Ayarlanabilir kafa boyutu özelliği ile her kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği şekilde ölçülendirilebilir.

Marshall Major IV

Marshall Major IV Ses Düzeyi

Ses Düzeyi99 dB
Frekans Aralığı20-20.000 Hz
Sürücü TürüDinamik Sürücü
Gürültü ÖnlemeVar
MikrofonVar
Uzaktan KumandaVar

99 dB ses düzeyi ile dünlediğiniz tüm sesleri en ince şekilde algılayarak kulağınıza ulaştıran Marshall Major IV Bluetooth kulaklık, gürültü önleme özelliği ile dış seslerin sizi rahatsız etmesini engeller. Dinamik sürücü tipi kullanılarak geliştirilen üründe tüm ses derinlikleri algılanarak kullanıcıya yönlendirilir. Mikrofon ve uzaktan kumanda özelliği sayesinde kulaklığınıza dokunmadan ses düzeyi gibi ayarları kolaylıkla yapabilirsiniz.

Marshall Major IV Bağlantı Özellikleri

Bağlantı TürüBluetooth 5.0
Bağlantı TipiKablosuz/Kablolu
Kablosuz ŞarjVar
Bağlanabilir Cihaz Sayısı1

Üst sürüm Bluetooth bağlantısı imkanı sunan Marshall Major IV Bluetooth kulaklık, kablolu ve kablosuz kullanım imkanı sağladığı için her an yanınızda bulundurabileceğiniz bir üründür. Aktivite esnasında kablosuz kullanım sağlarken bilgisayar kullanımında kablolu şekilde kullanabilirsiniz. Kablosuz şarj özelliği ile dilediğiniz alanda şarj etme imkanı sunar.

Marshall Major IV Boyutları

Marshall Major IV Bluetooth kulaklık, yalnızca 165 gr ağırlığa sahip olması sayesinde uzun süreli kullanımlarda dahi rahatsızlık hissi oluşturmaz. Ayarlanabilir kafa ölçüsü sayesinde tüm kullanıcılar için rahat kullanım imkanı sunar. İdeal kulaklık alanı genişliği almak istediğiniz tüm sesleri size net şekilde ulaştırırken aynı zamanda dış seslerden de izole eder.

Marshall Major IV

Marshall Major IV Teknik Özellikleri

  • Mikrofon ve uzaktan kumanda
  • 80 saat pil ömrü
  • Hızlı Şarj imkanı
  • Bluetooth 5.0 bağlantı
  • 3 saatte tam şarj
  • Kulak üstü kullanım
  • 99 dB ses düzeyi
  • Köpük yastık

Marshall Major IV Çalışma Süresi ve Batarya

Çalışma Süresi80 saat
Şarj Süresi3 saat
Hızlı Şarj Süresi15 dakika
Kablosuz ŞarjVar

Hızlı şarj süresi olan 15 dakikalık şarj ile 15 saatlik kullanım sunan Marshall Major IV Bluetooth kulaklığın tam şarj süresi ise 3 saattir. 3 saat gibi kısa bir sürede tam şarj kapasitesine ulaşan ürün 80 saat boyunca kablosuz ses çalma imkanı sunar.

Marshall Major IV

Amazon
Fiyatını Gör
Marshall Major IV
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Marshall Major IV Yorumları

Marshall Major IV

? *** ***: Kullanışlı bir kulaklık parasını da hak ettiğini düşünüyorum. Almak isteyenler düşünmeden alabilir.

? *** ***: Şarjı gerçekten çok uzun süre gidiyor. Spor yaparken de çok kullanışlı oluyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Çok yumuşak ve çok kaliteli. Aldığım günden beri yanımdan ayırmıyorum. Çok kullanışlı.

? *** ***: Uzun süredir kullanıyorum. Çevremdeki herkese de tavsiye ettim. Gerçekten kaliteli ürün yapmışlar.

? *** ***: Kusursuz kaliteli bi ürün. Ben bu kadar memnun kalacağımı düşünmüyordum. İndirimde aldım ama fiyatını da hak eder bence.

? *** ***: Ses kalitesi inanılmaz iyi. Tüm derinlikleri algılayabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyatını görünce birkaç gün düşünmüştüm sonunda aldım. Aldıktan sonra da keşke daha erken alsaydım dediğim bir kulaklık oldu. Okula giderken ya da sporda inanılmaz iyi oluyor. Tavsiye ediyorum.

? *** ***:  Uzaktan kontrol edilebilme özelliği kusursuz çalışıyor. Ses kalitesi de aynı şekilde inanılmaz iyi. Herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: Piyasada kaliteli diyebileceğimiz tüm kulaklıklar zaten çok pahalı oldu. Diğerlerine göre hem fiyatını hak eden hem de yıllarca kullanabileceğiniz tek kulaklık bence.

? *** ***:  Görünüşü harika. Tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Keşke biraz daha uygun fiyatlı olsaydı.

? *** ***: Tüm komutları hızlı algılayıp uyguluyor ben çok memnun kaldım. Uzaktan kontrol edilebilme özelliğini de sevdim. Tavsiye ederim.

? *** ***: Dinlediğiniz sesin tüm ayrıntılarına ulaşabiliyorsunuz. Kesilme ya da cızırtı gibi sorunlar olmuyor. Çevre sesi koruma özelliği de kusursuz çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriApple Airpods Pro Yorumları
Beats Studio3 YorumlarıBose Sport Earbuds Özellikleri
Apple AirPods Max Kullanıcı YorumlarıBeats Studio Buds Özellikleri
Sony WF-1000XM4 KullananlarSennheiser Momentum True İnceleme
Bang&Olufsen Beoplay HX YorumlarMarshall Motif A.N.C Özellikleri
Jabra Elite 4 Active ÖzellikleriGoogle Pixel Buds A Series Yorumları
Samsung Galaxy Buds 2 YorumlarıJBL Tune 510BT Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Bu bölümde Marshall Major IV hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Marshall Major IV hakkında sıkça sorulan sorular.

Marshall kulaklık ne kadar?

Uzun süreli kullanım imkanı ve kaliteli ses özelliği sayesinde kullanıcıların beğenisini toplayan Marshall kulaklık fiyatlarına ulaşmak için içeriğimizdeki linklerden faydalanabilirsiniz.

Marshall kulaklık deri mi?

Marshall kulaklık süngerlerle desteklenerek konforlu bir müzik keyfi sunarken dış kaplaması suni deri malzeme kullanılarak elde edilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.