Bose Sport Earbuds Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Bose Sport Earbuds yorumlarını, özelliklerini, bağlantı özelliklerini sizler için detaylı olarak araştırdık.
Bose Sport Earbuds Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Antrenmanlarda ve aktivitelerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Bose Sport Earbuds, sesin dengeli ve net olarak size ulaşmasına yardımcı olur. Biz de bu içerikte Bose Sport Earbuds kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, ses ve bağlantı performansını sizler için araştırdık.

Bose Sport Earbuds Özellikleri

Kullanım AlanıTelefon, Müzik
Pil1200 mAh
Şarj TipiDock, USB-C kablo
Çalışma Süresi5 saat
Ses Seviyesi95 dB
TürKulak Üstü
Amazon
Fiyatını Gör
Bose
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Bose Sport Earbuds Bluetooth Kulaklık

Bose Sport Earbuds, kontrolleri dokunmatik bir şekilde kolayca yapmanızı sağlayan gelişmiş bir teknoloji ile üretilmiştir. Suya ve tere karşı dayanıklılık gösteren bu kulaklık, StayHear uçları ile kullanıcılarından tam not almayı başarır.

İşte, Bose Sport Earbuds Bluetooth Kulaklık ile ilgili tüm detaylar;

Bose Sport Earbuds Tasarım

Bose Sport Earbuds, sıra dışı tasarımıyla rakiplerinden profesyonel bir şekilde ayrılır. Farklı renk seçenekleri ile tarzınızı yansıtmanıza olanak tanıyan bu kulaklık, dokunmatik tuş ayarlarıyla tüm işlemleri kolay ve pratik bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Çıkıntılı tasarımı sayesinde kulağınıza tamamen yerleşerek egzersiz ve antrenman saatlerini daha verimli  geçirmenizi sağlar. IPX4 sınıfı su geçirmezliği sayesinde teri su ve hava koşullarına karşı dayanıklılığını korur.

Bose Sport Earbuds

Bose Sport Earbuds Bağlantı Özellikleri

Bağlantı TürüBluetooth 5.1
Bağlantı TipiKablosuz
Şarj Tipi Dock, USB-C kablo
Bağlanabilir Cihaz Sayısı2
Bluetooth Aralığı9 m
Bağlanabilir Cihaz Sayısı7

Bose Sport Earbuds, Bluetooth 5.1 bağlantısı ile desteklenmektedir. Kutusu ile şarj imkanı sunan ürünün Dock'u ise USB-C kablo yardımıyla şarj edilebilir. 7 cihaza kadar bağlantı izni vermesi sayesinde her cihazınızda kullanabileceğiniz bir form kazanmıştır. Cihazlar arası geçişi ise yalnızca Bluetooth düğmesini kullanarak pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Bose Music uygulaması sayesinde kulaklığınızın isimlendirilmesi, ayar ve pil kontrolleri de kolayca yapılabilir. 9 metrelik bluetooth aralığı sayesinde hiçbir şeyin size engel olmasına izin vermez.

Bose Sport Earbuds Boyutları

Bose Sport Earbuds; 0,74” yükseklik, 1.05” genişlik ve 0.83” derinlik ölçüleri ile tasarlanmıştır. Kompakt yapısı ile ön plana çıkan kulaklıklar, her ortamda rahatça kullanabilmeniz için kulak içi kullanıma hitap eder.

Bose Sport Earbuds Boyutları

Bose Sport Earbuds Teknik Özellikleri

  • 5 saat çalışma süresi
  • Bluetooth 5.1 bağlantı
  • 7 cihazla eşleme özelliği
  • Bose Music uygulaması
  • Arama yanıtlama ve reddetme
  • Suya karşı dayanıklı form
  • Mikrofon özelliği
  • Güçlü ve sağlam ses

Bose Sport Earbuds Çalışma Süresi ve Batarya

Çalışma Süresi5 saat
Şarj Süresi3 saat
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi1200 mAh

Bose Sport Earbuds, 5 saatlik çalışma süresi ile antrenmanlarınıza tamamen eşlik etmeyi başarır. 3 saatlik şarj süresinin ardından tekrar kullanabileceğiniz bu kulaklık, şarj kutusu sayesinde 10 saate kadar rahatlıkla çalışabilmektedir. Lityum iyon pilleri sayesinde performans noktasında da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Bose Sport Earbuds Arama Özelliği

Bose Sport Earbuds, telefonunuz üzerinden gelen aramaları yanıtlamanıza ya da reddetmenize izin veren işlevsel bir formda tasarlanmıştır. Aramayı cevaplamak için sağ kulaklığa iki kez dokunmanız, reddetmek için de basılı tutmanız yeterlidir. Cevapladığınız aramalarda ise hüzmelemeli mikrofon dizisi yardımıyla sesiniz, çevredeki gürültülerden ayrılarak net ve anlaşılır bir şekilde çıkar. Bu sayede siz antrenmanınızı yaparken Bose Sport Earbuds sizin için her şeyi düşünür.

neoldubos1.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Bose Sport
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Bose Sport Earbuds Yorumları

Bose Sport Earbuds Yorumları

? *** ***: Bu üçüncü Bose kulaklığım, çok memnunum. Ses kalitesi ve performansı harika. Tavsiye ederim.

? *** ***: Bose'dan sadece kulaklık alıyorum. Piyasanın en iyisi. Kesinlikle verdiğiniz paraya değiyor, öneriyorum.

? *** ***: Bunları bir ay önce aldım ve kalitesinden son derece memnunum. Sesi harika ve malzemesi kaliteli gerçekten. Çok beğendim.

? *** ***: Bunu tatile gitmeden bir gün önce aldım. Çok memnunum. Pil ömrü mükemmel, uzun süre dayanıyor. Ne kadar hareket etsem de asla düşmüyor. Daha ne olsun? Düşünenlere tavsiye ederim.

? *** ***: Bunları birkaç haftadır kullanıyorum. Çok iyi çalışıyorlar. Ses ve pil ömrü açısından da beklentileri karşılıyor. Çok memnun kaldım.

? *** ***: Aşırı pahalı olmayan, menzili ve ses kalitesi iyi olan kulaklıklar arıyordum. Tam olarak doğru ürünü almışım. Fazla harcamadan mükemmel ses veren bir ürün istiyorsanız, işte bu.

? *** ***: Teşekkürler Bose! Ses kalitesini seviyorum ve kullanımı çok kolay. Bağlantısı hızlı, pil ömrü uzun. Tavsiye ederim.

? *** ***: Kurulum kolaylığına hayran kaldım. Ses muhteşem, bas muazzam. Şiddetle tavsiye ederim. 

? *** ***: Aldığınız kalite için her kuruşuna değer bir ürün. Ses ciddi anlamda harika, çok memnun kaldım.

? *** ***: Kulaklıkları iki hafta önce aldım ve çok beğendim. Sesler çok net ve iyi. Düşünenlere tavsiye ederim.

? *** ***: Ara sırada sol ve sağ kulaklıktaki bağlantı kopuyor ancak çok hızlı bağlandığı için çok sorun olmuyor. Yine de daha iyisi bulunabilir bence.

? *** ***: Bazen sağ kulaklıktaki kontrolleri kumanda etmek zor oluyor. Kulaklıktan ses ayarı çok iyi değil açıkçası. Beğenmedim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriApple Airpods Pro Yorumları
Marshall Major IV ÖzellikleriBeats Studio3 Özellikleri
Apple AirPods Max Kullanıcı YorumlarıBeats Studio Buds Özellikleri
Sony WF-1000XM4 KullananlarSennheiser Momentum True İnceleme
Bang&Olufsen Beoplay HX YorumlarMarshall Motif A.N.C Özellikleri
Jabra Elite 4 Active ÖzellikleriGoogle Pixel Buds A Series Yorumları
Samsung Galaxy Buds 2 YorumlarıJBL Tune 510BT Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Bu bölümde Bose Sport Earbuds hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Bose Sport Earbuds hakkında sıkça sorulan sorular.

Bose Sport Kulaklıkları koşarken düşüyor mu?

Bose Sport Earbuds, StayHear Max ile antrenmanlara ve egzersizlere uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır, bu sayede her hareketinize kolayca uyum sağlayarak kulağınızdan düşmez. Koşma, yürüme ve diğer hareketlerinizi de kulağınıza tamamen yerleşen bu kulaklık sayesinde rahatlıkla yapabilirsiniz.

Bose Sport Kulaklıklarda Gürültü Engelleme özelliği var mı?

Bose Sport Earbuds, StayHear Max teknolojisinin desteği ile tam sızdırmazlık sağlar. Bu sayede ortam gürültülerinden arındırılmış saf müzik keyfini rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.