JBL Tune 510BT Bluetooth Kulaklık Yorum ve Özellikleri

Yüksek ses kalitesine sahip kulaklık arayanlar için JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık hakkında merak edilenleri araştırdık.
JBL Tune 510BT Bluetooth Kulaklık Yorum ve Özellikleri

Uzun süreli eğlence için tasarlanan JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık, 40 saat kullanım ömrü sayesinde sizi asla yarı yolda bırakmaz. 120 dakikalık tam şarj süresiyle zaman kaybetmeden eğlenceye kaldığınız yerden devam etmenizi sağlar. Pek çok renk seçeneği sayesinde size en çok yakışan JBL Tune 510BT rengini seçebilirsiniz. Kablo dağınıklığına son vermek için 10 metre mesafede dahi çalışan ürün, tüm günlük aktivitelerinizi daha eğlenceli hale getirir.

JBL Tune 510BT Özellikleri

Kullanım AlanıTelefon, Müzik
Kullanım Mesafesi10 m
Bağlantı Girişi3,5 mm
Çalışma Süresi40 saat
Ses Seviyesi103.5 dB
TürKulak Üstü
Şarj Süresi120 dk
Amazon
Fiyatını Gör
JBL Tun 510BT
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

JBL Tune 510BT Bluetooth Kulaklık

Günlük aktivitelerinize uyum sağlarken eğlence ve müziği asla eksik etmeyecek JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık hakkında kullanıcı yorumları ve özelliklerini sizler için listeledik.

İşte, JBL Tune 510BT Bluetooth Kulaklık ile ilgili tüm detaylar;

JBL Tune 510BT Tasarım

JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık, 160 gram ağırlığı ile uzun kullanımlarda dahi yok hissi oluşturacak oldukça şık bir üründür. Kolay kullanıma sahip olmasının yanında kablosuz kullanım özelliğiyle oldukça pratiktir. En kaliteli kulak üstü kulaklıklar arasında yer alan JBL Tune 510BT, şık görüntüsüyle tüm kullanıcıların beğenisini toplar.

JBL Tune 510BT

JBL Tune 510BT Ses Düzeyi

Ses Düzeyi103.5 dB
Frekans Aralığı20-20.000 Hz
Sürücü Boyutu32 mm
Gürültü ÖnlemeYok
MikrofonVar
Empedans32 ohm

JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık, 103.5 dB ses düzeyiyle kullanıcılara gerçekçi ve ayrıntılı sesleri dahi yansıtan oldukça başarılı bir üründü. 32 ohm empedans düzeyi ile yüksek ses çıkışlı cihazlarla dahi uyumlu şekilde çalışabilir. Ses giriş ve çıkışında kusursuz kalite sunan mikrofonu ile gelen çağrıları karşılayarak günlük işlerinizi yaparken telefon görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.

JBL Tune 510BT Bağlantı Özellikleri

Bağlantı TürüBluetooth 5.0
Bağlantı TipiKablosuz
USB KonnektörüUSB C Tipi
Bağlanabilir Cihaz Sayısı1
Sürücü TürüDinamik

En çok tavsiye edilen kablosuz kulaklıklar arasında yer alan JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık, son sürüm Bluetooth bağlantısı sağlamasından dolayı kesintisiz ve sorunsuz bir müzik keyfi sunar. Kablosuz özelliği ile günlük aktivitelerde kablo kalabalığından kurtularak rahat bir eğlence vaat eder. Hızlı ve kesintisiz bağlantı sağlamasından dolayı kullanıcıların tümünden tam not almaktadır.

JBL Tune 510BT Boyutları

160 gram ağırlığı ile yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık, uzun şarj ömrü ile sizleri asla yarı yolda bırakmaz. Kullanıcıya göre ayarlanabilir kafa ölçüsü sayesinde kolaylıkla kullanabilirsiniz. 40 x 40 x 20 cm boyutlarındaki ürün aynı zamanda katlanabilir olması sayesinde kolay taşıma imkanı sunar.

JBL Tune 510B

JBL Tune 510BT Teknik Özellikleri

  • Tuşlu ses kontrolü
  • 40 saat pil ömrü
  • Hızlı Şarj imkanı
  • Bluetooth 5.0 bağlantı
  • 120 dakikada tam şarj
  • Kulak üstü kullanım
  • 103.5 dB ses düzeyi
  • 3,7 pil voltajı
  • Lityum-iyon pil teknolojisi
  • 450 mAh pil performansı

JBL Tune 510BT Çalışma Süresi ve Batarya

Çalışma Süresi40 saat
Şarj Süresi120 dakika
Hızlı ŞarjVar
Batarya TipiLityum-iyon
Batarya Gücü450 mAh

120 dakikalık tam şarj süresi ile 40 dakika ses performansı sunan JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık güçlü batarya ve hızlı şarj süresi ile oldukça kullanışlıdır. Lityum-iyon batarya tipi sayesinde uzun süreli kullanıma imkan sağlayan ürün yıllar boyunca kaliteli müzik keyfi yaşamak isteyenler için uygun bir tercih olacaktır.

JBL Tune 510BT

Amazon
Fiyatını Gör
JBL Tune 510BT
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

JBL Tune 510BT Yorumları

JBL Tune 510BT

? *** ***: Gerçekten mükemmel almayı düşünüyorsanız kesinlikle hiç vakit kaybetmeden alın. Sonra pişman olursunuz çünkü fiyatı sürekli artıyor. Ses kalitesi ve kullanma kolaylığı olarak harika. Bir aydır kullanıyorum şarjı hala bitmedi.

? *** ***: Kulaklıktan gerçekten çok memnunum almadan önce çok araştırmıştım beklentimin çok üzerinde bir kalite ile karşılaştım özellikle şarj süresi mükemmel neredeyse 30 saate yakın dinlenme yapabiliyoruz. Çocuklar kullandıklarından kafalarına tam uyuyor Fakat ben kullandığımda kulaklarımı birazcık acıtıyor.

? *** ***: Estetik ve şık ayrıca ses kalitesi çok iyi, hiç düşünmeden alabilirsiniz.

? *** ***: Jbl her zaman kalitedir. Orijinal ürün geldi garanti belgesi ile kuşkusuz alabilirsiniz.

? *** ***: Çok iyi vakitte almışım çok memnunun yüksek sesle dinliyorum kulağım ağrıyor ama buna değer eski Sony wch510 kullanıyordum o kırıldı kırılmasa asla alamazdım ona göre karşılaştırınca bence bu daha iyi.

? *** ***: Harika bir ürün bir kere şarj ediyorsun haftalarca kullanıyorsun şaşkınım gerçekten.

? *** ***: Kutusu iyi paketlenmişti. İçinde ürünün kendi kutusu da mevcut. Rengi tam fotoğraflardaki gibi çok güzel. Ses kalitesi ve mikrofonu iyi. Tavsiye ederim.

? *** ***:  Ürün çok güzel kesinlikle tavsiye ederim ama kütüphane gibi çok sessiz ortamlarda yüksek sesle müzik dinleyemezsiniz çok ses çıkarıyor dışarı.

? *** ***: JBL farkı diyebiliriz. Bence gerçekten çok kaliteli bir ürün müzik dinlediğiniz an etrafınızda olan biten hiçbir sesi almıyorsunuz. Caddede yürürken dikkat edin kendinize. Şarjı epey gidiyor gündüzleri neredeyse hep müzik dinlerim günler önce şarja taktım şu an yüzde 45. Değerlendirme için zaman geçmesini bekledim bu zamana dek olumsuz hiçbir şey ile de karşılaşmadım.

? *** ***:  Ürün dışarıya ses veriyor ama yorumlara baktığımda vermiyor falan deniliyordu iPhone da şarjı falan gözüküyor onun dışında ürün şık ve güzel duruyor ses kalitesi baya iyi bassları içinizde hissediyorsunuz zaten vücut geliştirme sporu yapıyorum terlemeye dayanıklılığı için aldım şimdi basmaya gidiyorum.

? *** ***: Ürün kurulum bağlantı çok kolay ve 24 saat içinde teslimat oldu. Bass mid ve tiz ler müthiş. Özellikle 40 mhz bass ta bile çok iyi dağılmıyor.

? *** ***: Tek kelime ile mükemmel benim dışarıda güzelce rahatça kullanabileceğim bir kulaklık rahat ve kullanışlı tavsiye ederim almanızı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriApple Airpods Pro Yorumları
Marshall Major IV ÖzellikleriBeats Studio3 Özellikleri
Bose Sport Earbuds Kullanıcı YorumlarıAirpods Max Özellikleri
Beats Studio Buds KullananlarSony WF-1000XM4 İnceleme
Sennheiser Momentum True YorumlarBang&Olufsen Beoplay HX Özellikleri
Marshall Motif A.N.C ÖzellikleriJabra Elite 4 Active Yorumları
Google Pixel Buds A YorumlarıSamsung Galaxy Buds 2 Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Bu bölümde JBL Tune 510BT hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık hakkında sıkça sorulan sorular.

JBL Tune 510BT mikrofonlu mu?

JBL Tune 510BT Bluetooth kulaklık son derece kaliteli mikrofon özelliğiyle telefonunuza gelen çağrıları kolayca karşılamanızı sağlar.

JBL 510BT şarjı ne kadar gidiyor?

JBL Tune 510BT kulak üstü kulaklık 120 dakikalık tam şarj süresinin ardından 40 saat boyunca müzik dinleme imkanı sağlamaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.