Apple AirPods Max Teknik Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Apple 2020 yıllarının sonuna doğru bir yepyeni kulaklığını kullanıcılara tanıttı. İşte yeni Apple AirPods Max özellikleri ve fiyatı.
Apple AirPods Max Teknik Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Kusursuz ses kalitesi ve etkileyici tasarımıyla dikkat çeken Apple AirPods Max kulak üstü kulaklıklar arasında en çok tercih edilen modellerden biridir. Kulağı tamamen kapatma özelliği sayesinde dış seslere karşı tam izolasyon sağlayarak kusursuz bir müzik zevki yaşamanızı sağlar.

Günlük kullanımda ya da antrenmanda kullanmak için şık, güvenilir ve kullanışlı bir kulaklık istiyorsanız Apple AirPods Max tam size göre bir tercih olacak. Göz alıcı görüntüsü ile her alanda kullanırken aynı zamanda üst seviye performans yakalayabilirsiniz.

Apple Airpods Max İnceleme

Aktif Gürültü EngellemeVar
Bluetooth5.0
Kullanım TipiKulak Üstü
Suya ve Tere DayanıklılıkYok
Dinleme Süresi20 saat
Kulaklık TipiStereo
Kulaklık ÇipiH1
Boyut168,62 x 187,27 x 83,44 mm
Ağırlık384 gram
Hızlı ŞarjVar
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple Airpods Max
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatları Gör

Apple AirPods Max Özellikleri

Apple AirPods Max

Apple AirPods Max Kulak Üstü Kulaklık teknik özellikleri:

  • Sürücü Tipi: Dinamik
  • Aktif Gürültü Engelleme: Var
  • Şeffaf Mod: Var
  • Adaptif Ekolayzır: Var
  • Sensörler: Optik sensör, pozisyon sensörü, kılıf algılama sensörü
  • İvme Ölçer: Her iki kulakta
  • Jiroskop: Sol kulakta
  • Mikrofon: Var
  • Kulaklık Çipi: H1
  • Ağırlık: 384,8 gram
  • Dinleme Süresi: 20 saat
  • Hızlı Şarj: 5 dakikada 1,5 saat
  • Bağlantı: Bluetooth
  • Bluetooth Sürümü: 5.0
  • Yönlendirme Tuşları: Var
  • Siri: Var
  • Boyut: 168,62 x 187,27 x 83,44 mm

Çalma, duraklatma, ilerletme gibi işlemler için kısa yol tuşları bulunan Apple AirPods Max kulak üstü kulaklık, oldukça konforlu ve kolay kullanışlı bir üründür. Kusursuz ses kalitesinin yanında güçlü bataryası sayesinde 20 saate kadar dinleme performansı elde etmenizi sağlar.

Kullanılan çeşitli sensörler ile çalınan sesin özelliğine göre kulağın her iki tarafına ya da tek tarafına müzik yönlendirme sağlar. Her müzik türünde farklı olarak ses iletimlerini otomatik olarak gerçekleştirmesi sayesinde kusursuz bir müzik deneyimi yaşamış olursunuz.

Son derece kaliteli mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerinizi kesintisiz ve net şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ses çıkış için donanımlı olarak geliştirilen ürün aynı zamanda ses girişi için de başarılı performans sergilediği için telefon görüşmelerinizde dış ortam seslerinden arındırılmış bir görüşme sağlarsınız.

Apple AirPods Max Pil Ömrü

Apple AirPods Max

Tek şarjda 20 saat performans vaat eden Apple AirPods Max kulak üstü kulaklık, tüm gün yanınızdan ayırmasanız dahi sizi yarı yolda bırakmayacak bir üründür. Sunduğu 20 saatlik performans, aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod aktif olduğu halde bildirilen kullanım süresidir. Gürültü engelleme ve şeffaf mod kapalı kullanıldığı takdirde daha uzun süre kullanmak mümkündür.

Uzamsal ses özelliği dediğimiz çok yönlü ses özelliği açıkken dahi 20 saate kadar film ve dizi sesi alma imkanı yakalarsınız. Diğer pek çok kulak üstü kulaklıkta konuşma ve dinleme süresi farklılık gösterse de Apple AirPods Max için dinleme süresi de konuşma süresi de tek şarjda 20 saattir.

Hızlı şarj özelliği bulunan AirPods Max, acil durumlar için 5 dakika şarjla 1,5 saatlik dinleme performansı sunacak şekilde geliştirilmiştir. Bu sayede günlük kullanım için yalnızca birkaç dakika şarj etmeniz yeterli olacaktır.

Apple AirPods Max Bağlantı

Apple AirPods Max

Bağlantı sistemi olarak Bluetooth kullanan Apple AirPods Max kulak üstü kulaklık, 5.0 Bluetooth versiyonu ile oldukça başarılı bir bağlantı sağlamaktadır. 5.0 versiyon Bluetooth, kesintisiz bir müzik keyfi yaşayabilmeniz adına bağlantıda kopma ya da parazitlenme oluşturmaz.

Apple AirPods Max kullanmak kadar eşleştirme sağlamak da oldukça basittir. Cihazınız ve Apple AirPods Max'i eşleştirmek için cihazınızdan Bluetooth özelliğini aktifleştirin. Ardından kulaklık üzerindeki başlatma tuşuna basılı ve telefona yakın tutun. Cihazınızdan Apple AirPods Max Bluetooth bağlantısını seçerek bağlan seçeneğine tıklayın. Ardından gelecek adımları izleyerek bağlantıyı tamamlayabilir ve kulaklığı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Apple AirPods Max Ses Performansı

Apple AirPods Max

Kullanıcılarına kusursuz ses deneyimi sunan Apple AirPods Max kulak üstü kulaklık, 32 dB ses seviyesi ile tüm sesleri gerçekçi şekilde algılamanıza yardımcı olur. Farklı sensörleri ile farklı sesleri algılamanızı ve hissetmenizi güçlendirir. Dilediğiniz sesi en etkili şekilde dinlemenize yardımcı olur.

Kulaklığın her iki tarafında yer ala optik sensörü ile müziği dilediğiniz an durdurabilirsiniz. Pozisyon sensörünün yine her iki tarafta da yer alması sayesinde hangi durumda olursanız olun dinlediğiniz ses en sağlıklı ve temiz şekilde size iletilecektir. İvme ölçer özelliği ile farklı hareketlere farklı komutlar atayarak cihazı daha işlevsel şekilde kullanabilirsiniz. AirPods Max’in son ses özelliği olan uzamsal ses, tıpkı sinema salon hissiyatı vererek sesleri kalite bir şekilde kullanıcıya ulaştırmaktadır. Uzamsal ses, jiroskop ve ivmeölçeri kullanarak kulaklığın hareketini incelemektedir. Bu sayede kullanıcı hareket etse bile bağlantı kopmadan aygıta bağlı kalabilmektedir.

Çok yönlü kullanım için oldukça donanımlı şekilde geliştirilen Apple AirPods Max, güçlü bataryası sayesinde tüm sesleri daima canlı ve net şekilde almanıza yardımcı olur. Bas, tiz ve diğer tüm ses seçeneklerini en kaliteli şekilde sunmasının yanında cihazınızdan ayar yapmanızı da mümkün hale getirir.

Apple AirPods Max Tasarım

Apple AirPods Max

Kusursuz bir teknoloji ile geliştirilen Apple AirPods Max, aynı zamanda şık görüntüsüyle de göz alır. Pek çok renk seçeneği arasından kendinize en yakın hissettiğiniz rengi seçerek modunuzu yakalayabilirsiniz. Renklerin canlılığı karşısında cihazı her kullanışınızda ilk günkü heyecanı yaşayacağınızı düşünüyoruz.

Kulaklığın iç kısmında yer alan kulaklık pedleri oldukça yumuşak ve konforlu şekilde tasarlanmıştır. Kulağı tam olarak kaplayarak dış sesleri engellemesinin yanında kulakta rahatsızlık hissi de oluşturmayacağı için konforlu bir kullanım sunar.

Kafa üstü kısmına denk gelen alanın diğer ürünlere kıyasla daha geniz ve düş şekilde tasarlanması sayesinde uzun süreli kullanımlarda baş ağrısı ya da farklı bir rahatsızlık hissi önlenmiştir. Bu kısım aynı zamanda kulaklığı kullanmadığınız anlarda boynunuzda taşımanızı da daha kolay hale getirir.

Boyutlarının ayarlanabilir olmasıyla tüm kullanıcıların memnun kalması sağlanmıştır. Tüm bedenler için farklı boyutlar ayarlanabilir ve rahatça kullanılabilir. Kulaklık pedlerinin değişimi için teknik servisten bilgi alabilirsiniz.

Apple AirPods Max Fiyatı

apple-airpods-max-fiyati.webp

Apple AirPods Max fiyatı konusunda pek çok bilgi bulunmaktadır. Satış yapan sitelere göre değişen fiyatlar nedeniyle ne yazık ki kullanıcılar hangi ürünü alacağı konusunda kararsız kalarak güvenmekte güçlük yaşar.

Apple AirPods Max fiyatlarını öğrenebilmek için içeriğimizde yer alan inceleme linklerinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede kolaylıkla fiyat araştırması ve fiyat karşılaştırması yaparak en doğru ürünü seçmiş olursunuz.

Apple AirPods Max, rakiplerine göre pek uygun fiyatlı bir ürün sayılmasa da kalite ve performans açısından kullanıcısını en memnun eden kulak üstü kulaklıklar arasında yer alır. Bu nedenle, üst seviye performans ve kalite arayanların mutlaka incelemesi gereken bir cihazdır.

Amazon
Fiyatını Gör
Apple
Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Apple AirPods Max Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Fiyatını, bu kadar eder mi etmez mi onu geçiyorum. Yaklaşık 25 saat dinledim. İlk izlenimlerim şöyle: kulaklıkta tercih edilen malzeme çok kaliteli. Yastıkların kumaş olması terlemeyi azaltıyor, rahatlığı arttırıyor. Ayrıca değiştirilebilir olması önemli. 7-8 sene önce pahalı bir kulaklık almıştım, şu an yastıkları pul pul döküldüğü için kullanılamaz halde. Bunda öyle bir şey zaten olmaz ama, yastıklar deforme olduğunda yenisini alıp kullanmaya devam edilebilir. Taç kısmında file kullanılmış, terlemeyi önlüyor. Malzeme kalitesi yüz üzerinden yüz desem abartmış olmam, kulaklığı elinize aldığınızda zaten kaliteyi hemen fark ediyorsunuz.

? *** ***: Uzun süre düşündükten sonra aldım. Çok memnunum. Ses kalitesi ve ANC performansı oldukça iyi. Bir AirPods pro sahibi olarak fiziksel avantajından dolayı ANC çok daha başarılı. Bir apple ekosistemim olduğu içinde tv ve Mac ile uyumu doğal olarak harika. Apple ekosisteminiz varsa düşünmeden alabilirsiniz. 2-3 aydır sürekli kullanıyorum ve ağırlığından şikayet etmedim hiç. 8 saatlik otobüs seyahatimde taktım çok rahatsız etmedi. Yazın doğal olarak kulak kapları bir tık terletiyor ama önceki kulaklığım olan Sony WH-1000MX2 ‘nin derimsi kapları kadar rahatsız etmiyor.

? *** ***: Muhteşem ürün ! Sound harika, noise cancel özelliği, bu güne kadar dinlediğim en iyisi . Dolby Atmos özelliği ile film veya dizi izlerken 5+1 gibi sound ediyor.

? *** ***: Apple hakkında zaten söylenecek sözler daima hep iyidir! Ben yıllardır telefon, kulaklık, laptop seçiminde hep Apple tercih ettim, çünkü çok kaliteli. Servisi çok iyi ve çözüm odaklı! verdiğiniz paraya değiyor. Bu kulaklık yorumuma gelecek olursak gürültücü kesici özelliği çok iyi! Müzik dinlerken sanki bulunduğunuz ortamdan ses geliyor gibi bu da kulağınıza rahatsızlık vermiyor. Yeşil rengi zaten çok şık.

Nihai Kararımız

Nihai Kararımız

Apple AirPods Max, sağladığı konfor ve kullanım rahatlığının yanı sıra yüksek performans özelliği ile kullanıcısını asla üzmeyecek bir cihaz olacaktır. Dengeli ses dağılımı ve 20 saate varan kullanım süre ile daima yanınızda bulundurabileceksiniz.

Şık tasarımı, nerede ve ne zaman isterseniz kullanıma asla engel olmayacak şekildedir. Her kesin zevkine göre bir renk seçeneği bulunmasından dolayı ister kendinize isterseniz sevdiklerinize kusursuz bir hediye olacaktır.

Rakiplerine göre daha yüksek fiyatlı olmasının yanında yine rakiplerine göre üst seviye kalite ve performans sergileyeceği için yıllar boyunca asla pişman olmazsınız. Kaliteli bir ses deneyimi yaşamak isteyenlerin mutlaka şans vermesi gereken bir üründür.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriApple Airpods Pro Yorumları
Marshall Major IV ÖzellikleriBeats Studio3 Özellikleri
Bose Sport Earbuds Kullanıcı YorumlarıBeats Studio Buds Özellikleri
Sony WF-1000XM4 KullananlarSennheiser Momentum True İnceleme
Bang&Olufsen Beoplay HX YorumlarMarshall Motif A.N.C Özellikleri
Jabra Elite 4 Active ÖzellikleriGoogle Pixel Buds A Series Yorumları
Samsung Galaxy Buds 2 YorumlarıJBL Tune 510BT Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Airpods Max kaç gram?

Sağladığı kullanım kolaylığının yanında üstün performansı ile dikkat çeken Apple Airposds Max ağırlığı 384,8 gram olarak bilinmektedir

Airpods Max su geçirmez mi?

Apple markasının diğer Airpods ürünlerinde genelde su ve tere karşı dayanıklılık bulunur. Ancak Airpods Max modelinde maalesef suya dayanıklılık bulunmamaktadır.

Airpods Max'in kullanım süresi ne kadar?

Airpods Max tek şarjla 20 saat boyunca kullanım imkanı sunuyor. Böylelikle kulaklığınızı normal kullanımlarda en az 2 gün boyunca kullanabilirsiniz.

Airpods Max'de hızlı şarj var mı?

Evet, Airpods Max'de hızlı şarj özelliği bulunuyor. Kulaklığı 5 dakika şarj ile 1.5 saat boyunca kullanabilirsiniz.

Airpods Max hangi cihazlarla uyumlu?

Airpods Max Android, iOS, Mac ve Apple Watch cihazlarıyla uyumludur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.