Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık | Detaylı İnceleme

Apple’ın son çıkan bluetooth kulaklık modeli Airpods Pro hakkında tüm bilinmesi gerekenleri ve teknik özelliklerini sizler için araştırdık.
Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık | Detaylı İnceleme

Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık

Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklı, kusursuz ses kalitesi ve şık tasarımıyla en iyi performansa sahip bluetooth kulaklıklar arasında yerini almaktadır. Teknoloji ve telekomünikasyon devi Apple son yıllarda gelişen Bluetooth Kulaklık teknolojisiyle de adından söz ettiriyor. 1. nesil ve 2. nesil Airpodslarla kullanıcılarını bir hayli memnun eden Apple, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü Airpods Pro ile adeta bu kategoride zirveye yerleşti. Hem kolay kullanım hem de teknik donanımlarıyla tercih edilen Airpods Pro’yu sizler için tüm detaylarıyla ele aldık.

Apple Airpods Pro İnceleme

Aktif Gürültü EngellemeVar
Şeffaf ModVar
Basınç DengeleyiciVar
Hareket AlgılamaVar
AğırlıkHer biri için 5.4 gram
Dinleme Süresi24 saat
Konuşma Süresi18 saat
Bluetooth5.0
Ses Seviyesi32 dB
UyumlulukIOS
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple Airpods
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatları Gör

Apple Airpods Pro Özellikleri

Apple Airpods Pro

Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık teknik özellikleri:

  • Kulaklık Çipi: H1
  • Bağlantı Tipi: Bluetooth
  • Bluetooth Versiyonu: 5.0
  • Kulaklık Tipi: Stereo
  • Kullanım Tipi: Kulak içi
  • Suya ve tere dayanıklılık
  • Şeffaf Mod Kapalıyken Dinleme Süresi: 5 saat
  • Pil Ömür: 24 saat
  • Kablosuz Şarj Kutusu: Var
  • Boyutlar: 30,9 x 21,8 x 24 mm
  • Aktif Gürültü Önleme: Var
  • Suya ve Tere Dayanıklılık: Var
  • Çift Optik Sensör: Var
  • Hareket Algılama: Var
  • Konuşma Algılama: Var
  • Ses Özellikleri: Aktif gürültü önleme, mikrofon
  • Suya Dayanıklılık: IPX4
  • Aksesuarlar: Airpods Pro kulaklık, silikon kulaklık uçları, şarj kutusu, Lightning- Type-C şarj kablosu

Apple Airpods Pro, şık, sade tasarımıyla dikkat çekerken işlevsel özellikleriyle kullanıcıları büyülemeyi başarmış bir kulaklıktır. Boyutlandırılabilir silikon uçları sayesinde kulağınızda rahatsızlık hissi oluşturmadan müzik keyfi yaşatacak biçimde geliştirilmiştir. Suya ve tere karşı dayanıklı olan Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık, günlük kullanımda ya da antrenmanlarda en büyük destekçiniz olacak.

Tek şarjda kullanım süresi 5 saat olarak bilinen Apple Airpods Pro, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığı takdirde 24 saate kadar kullanım süresi sunmaktadır. Bu sayede tüm aktivitelerinizde yanınızda bulunarak sizleri asla yarı yolda bırakmaz. Kablosuz şekilde şarj edilebilmesi sayesinde günlük yaşantınızda priz ya da şarj aleti aramanıza gerek kalmadan kulaklıkları direkt olarak şarj kutusu ile şarj edebilirsiniz.

Güçlü bağlantıya sahip olan Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık, 5.0 Bluetooth bağlantısı ile gelmektedir. Bağlantı sırasında herhangi bir kopma ya da parazitlenme yaşanmaması adına bağlantı güçlendirilmiştir. Şarj kutusuyla kullanıldığı takdirde 24 saat dinleme, 18 saat konuşma imkanı tanıyan Airpods Pro, tek şarjda ise 5 saat dinleme 3,5 saat de konuşma fırsatı verir.

30,9 x 21,8 x 24 mm boyutlarıyla tüm kullanıcıların rahat şekilde kullanması sağlanırken aynı zamanda farklı bedenlerden oluşan (S-M-L) kulaklık silikonları sayesinde konforlu bir müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

Apple Airpods Pro Pil Ömrü

Apple Airpods Pro

43.24 mAh batarya gücü ile geliştirilen Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık, gün içinde kullanımda sizleri memnun edecek performans süresi sağlar. 5 dakikalık şarj ile yaklaşık olarak 1 saat konuşma ya da 1 saat dinleme süresi elde edebileceğiniz gibi 1 saatlik Airpods kutusu şarjı ile tüm gün müzik keyfini kesintisiz şekilde yaşayabilirsiniz. Gün içinde ya da aktivite esnasında kullanım için oldukça başarılı olan ürün 5 saatlik tek şarj kullanım süresi ile zaman konusunda orta verimliliktedir.

Şarj kutusunun hızlı şekilde tam şarj potansiyeline erişmesi ve aynı şekilde kulaklıkları şarj etmesi sayesinde kolaylık sağlar. Şeffaf modda kullanıldığı takdirde dinleme ve konuma süresi azalacağı için uzun süreli kullanım istiyorsanız şeffaf modu açmadan kullanmanız önerilir.

Apple Airpods Pro pil ömrü uzun süreli kullanımlarda kusursuz performans göstermese de MagSafe şarj kutusu sayesinde kullanım süresini uzatmak sizin elinizde olacak. Gürültü önleme özelliği olan şeffaf modda kullanılmadığı takdirde de her zamankinden daha uzun süre performans almanız kaçınılmazdır.

Apple Airpods Pro Bağlantı

Apple Airpods Pro

Apple Airpods Pro, Bluetooth bağlantısı kullanarak cihaza bağlanmaktadır. Bluetooth 5.0 ile gelen ürün, kusursuz bir bağlantı sağlayarak kesintisiz şekilde müzik zevkinize devam etmenizi sağlayacak. 5.0 Bluetooth bağlantısı sayesinde daha uzun mesafe aralıklarında daha performans alma imkanı yakalanır. Bu sayede günlük antrenmanlar ya da farklı aktivitelerde müzikten kopmazsınız.

Apple Airpods Pro eşleştirme işlemi yapmak için telefonunuzdan Bluetooth özelliğini açarak aktif hale getirin. Ardından Apple Airpods Pro kutusunu da açarak telefonunuza yaklaştırın. Telefon ekranında çıkan yönlendirmeleri izleyerek Apple Airpods Pro'yu cihazınıza tanıtabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Apple Airpods Pro Ses Performansı

Apple Airpods Pro

Apple Airpods Pro'nun yüksek dinamik aralığına sahip amplifikatörleri sayesinde kusursuz bir müzik dinleme keyfi sunar. Bunun yanında, Dolby Atmos ve Adaptif EQ sistemleri, kulaklığın kullanıcı kulağına oturma şekline göre sesi senkronize ederek gerçek zamanlı olarak ayarlama özelliğine sahiptir. Nerede ve ne şekilde olursanız olun Apple Airpods Pro her zaman size uyum sağlayacaktır.

Apple Airpods Pro'nun ses gelişiminde kullanılan H1 kulaklık çipi sayesinde kullanılan tüm ses teknolojileri olduğundan daha kusursuz hale getirilmiştir. Bu da müzik zevkini katlayarak her zaman daha üst seviyede performans almanıza yardımcı olur. 

Müzik severler ve müzik kalitesine ekstra özen gösterenler için geliştirilen Airpods Pro, bas ve tiz konusunda dengeli performans sunmasının yanında her zaman üst kalitede ses deneyimi yaşatır. Tüm gerçekçi ve ayrıntılı sesleri hiçbir bozulmaya uğramadan kulağınıza yönlendirir.

Apple Airpods Pro Tasarım

Apple Airpods Pro

Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık, işlevsel performans sunmasının yanında son derece sade ve şık şekilde dizayn edilmiştir. Günlük kullanımda sizleri rahatsız edecek ya da gözünüze hoş görünmeyecek hiçbir ayrıntı içermez. Aksine, sadece görüntüsü sayesinde her alanda kullanabileceğiniz bir cihazdır.

Yalnızca kulaklıklar değil aynı zamanda şarj kutusunda da aynı seviyede sadelik ve şıklık göz önünde bulundurulmaktadır. Dikdörtgen biçimde tasarlanmasının yanında köşeleri ovalleştirilerek hareket katılan şarj kutusu, el çantanızda ya da cebinizde kolaylıkla taşıyabileceğiniz boyutlara sahiptir.

Değiştirilebilir kulaklık silikonlarıyla birlikte tasarlanması sayesinde hem hijyen yönünden hem de kullanıcıların farklı kulaklık girişleri ile daha konforlu bir deneyim sunması adına önemli bir detay olmuştur. Bu sayede doğru kulaklık boyutu ayarlanarak konforlu ve sağlıklı bir müzik keyfi yaşanır.

Apple Airpods Pro Fiyatı

Apple Airpods Pro

2019 yılında satışa sunulan Apple Airpods Pro fiyatları günümüze kadar değişkenlik göstermiştir. Özellikleri ve kullanım kolaylığı bakımından rakip cihazlara fark atan Airpods Pro, fiyat bakımından da diğer cihazlara göre farklılık gösterir. 

Fiyat bakımından kullanıcıların genel olarak şaşırdığı bir ürün olsa da ürün performansını bilenlerin kesinlikle hak verdiği görülür. Apple Airpods Pro kulaklıklar, pek çok kullanıcının deneyimlerine göre sektörde yer alan diğer kulaklıklardan daha iyi sonuçlar ortaya koyduğu için satış oranları da oldukça yüksektir.

Apple Airpods Pro fiyatları hakkında daha fazla bilgiye erişebilmek için içeriğimizde yer alan inceleme alanlarından faydalanabilirsiniz. Bu sayede farklı sitelerde inceleme yaparak en uygun Apple Airpods Pro fiyatına ulaşabilirsiniz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple Airpods
Bluetooth Kulaklık
Aradığın
Fiyatları Gör

Apple Airpods Pro Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Gerçekten parasını hak eden bir ürün. Aşırı gürültülü komşularımın ve sürekli bağıran çocuklarının seslerini duymamak için yapmadığım şey kalmamıştı, özel silikon kulak tıkacı kullanıyordum o bile sesi kesmiyordu, üstüne kulağımda yara yapıyordu. Bu kulaklıkla komşularımın bağırışlarını duymadan yaşayabiliyorum. Tekrardan huzura kavuştum. Noise cancelling özelliği çok iyi. Bazen yatarken sırf bu yüzden kullanıyorum. Dışarda koşuya çıkabildiğim günlerde de çok rahat etmiştim. Hiçbir şey duymadan müziğin zevkini çıkarabiliyorsunuz. Kulağınıza uygun uç kullanırsanız kulağınızdan kesinlikle düşme yapmıyor. Uzun süre kullanımda herhangi kötü bir etkisini gözlemlemedim. Kulakta yara yapma, ağrı yapma ya da baş ağrısı yapma gibi bir durum yok. Çok hızlı şarj oluyor ve şarjı uzun süre gidiyor. Hem bilgisayarda hem telefonda kullanıyorum. İkisi arasında geçişleri çok iyi. Hangisi açıksa ona otomatik bağlanıyor, ikisi de açıksa en son hangisine bağlanmışsa ona bağlanıyor ama bir tıkla değiştirebiliyorsunuz.

? *** ***: Gürültü engelleme işini çok güzel yapıyor ses kalitesi mükemmel cihazlarım arasında çok hızlı geçiş yapabiliyorum bağlantı mesafesi ideal telefon 3. katta ben 1. kattan kulaklık ile konuşabiliyorum. Tasarımı da çok iyi ilk başta kulağımdan düşer sandım ama ne yaptıysam düşüremedim. Bazen kulağımda unutup uyuyorum sabah gene kulağımda takılı oluyor, kablolu olanlar durmuyordu. Demek ki kablodan takılıp çıkıyormuş.

? *** ***: Daha öncesinde Airpods(2. Nesil) kullanıyordum. Otobüsle, metroyla seyahat ederken veya spor salonunda spor yaparken dışardan gelen sesler çok rahatsız ediyordu bu yüzden Airpods Pro'ya yöneldim. Active Noise Cancelling çok başarılı bir mod olmuş, bu modu açtığınızda sanki birden farklı bir boyuta geçmiş gibi hissediyorsunuz. Onun yanı sıra Transparency modu da gerçekten çok başarılı; daha önce Airpods kullandıysanız biliyorsunuzdur dışarıyı dinleme modu var fakat o modu açtığınızda ses kalitesi aşırı derecede düşüyor ve rahatsız edici bir hal alıyor fakat Airpods Pro'da Transparency modu ile dışarıyı gayet net bir şekilde duyarken ses kalitesinden de hiçbir şey kaybetmiyorsunuz.

? *** ***: Ses kalitesi inanılmaz çok iyi. Bir kulakiçi kulaklık için en üst düzey ANC’ı sunuyor Dünya ile ilişiğinizi kesiyor adeta. Kulaklıkları çıkardığınızda, etrafınızda ne kadar çok gürültü olduğunu fark ediyorsunuz. Apple ekosistemiyle çok daha efektif çalıştığı için, Apple TV’ye, Mac’e ve iPhone’a çok hızlı geçiş yapıyor. Kulaklığın üzerindeki düğmeye bastığınızda şeffaf moda geçip, etrafınızda kolaylıkla iletişim kurabiliyorsunuz. Kulağınıza taktığınızda hava akışı da sağladığı için baş ağrısı asla yapmıyor. Saatlerdir kulağımda asla rahatsız etmiyor. Kulak içi almayı düşünüyorsanız, bütçeniz de var ise düşünmeden alın. Çok Teşekkür ederim.

? *** ***: Ürünü alırken çok düşündüm ama elime geçip denedikten sonra ise mutlu oldum. Uzamsal ses olayı mükemmel. Bir de otogarda ilk kez kulağıma taktım ve o an ki yaşattığı duygu efsane o kadar gürültülü ortamda gürültü engelleme özelliği sayesinde tamamen soyutlama olmuyor ama o kadar bariz fark ediyor ki işte toplumun içinde huzur diyorsunuz.

Nihai Kararımız

Nihai Kararımız

Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık, kolay kullanım ve performans arayanlar için oldukça uygun bir tercih. Yalnızca 5 dakikalık şarjla dahi 1 saat konuşma ya da dinleme performansı sunmasıyla zamandan da tasarruf etmenize yardımcı olacak bir cihaz.

Tam şarj olduktan sonra 5 saat kullanım sunan Airpods Pro, dış sesleri kesmek için kullanılan Şeffaf Mod özelliği ile tek şarjda 4,5 saat kullanım imkanı sunarak gün içinde kendinizi tüm seslerden izole etmenizi sağlar. Bunun yanında, şarj kutusu ile birlikte kullanımda ise 24 saate kadar performans sergiler. Bu sayede nereye giderseniz gidin Apple Airpods Pro'yu da yanınızda götürebilirsiniz.

Güçlü ses sistemi ile kullanıcılara kusursuz bir müzik deneyimi yaşatan cihaz, bas ve tip performansındaki kalitesiyle de kendisini kanıtlamayı başarmıştır. Özel ses geçişlerine sahip olan Apple Airpods Pro, kulak yapınıza göre sesleri senkronize ederek size ulaştırır. Bu sayede her durumda kaliteli ve keyifli müzik deneyimi yaşarsınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bluetooth Kulaklık TavsiyeleriMarshall Major IV Yorumları
Beats Studio3 YorumlarıBose Sport Earbuds Özellikleri
Apple AirPods Max Kullanıcı YorumlarıBeats Studio Buds Özellikleri
Sony WF-1000XM4 KullananlarSennheiser Momentum İnceleme
Bang&Olufsen Beoplay HX YorumlarMarshall Motif A.N.C Özellikleri
Jabra Elite 4 Active ÖzellikleriGoogle Pixel Buds A Series Yorumları
Samsung Galaxy Buds 2 YorumlarıJBL Tune 510BT Özellikleri
Redmi Buds Essential Kullananlar

Orijinal Airpods Pro kaç TL?

Airpods Pro hakkında fiyat bilgisine erişmek için sizler için hazırladığımız içeriğimizdeki inceleme linklerinden faydalanabilirsiniz.

Airpods Pro şarj süresi ne kadar?

Tek şarjla kullanılmak istendiği takdirde Şeffaf Mod kapalı kullanım süresi 5 saat olan Airpods Pro, Şeffaf Mod açık kullanım süresi ise 4,5 saattir. Aynı zamanda, şarj kutusu ile birlikte kullanıldığı takdirde 24 saate kadar performans alabilirsiniz.

Apple Airpods Pro android ile uyumlu mu?

Apple'ın kendi teknolojisi ile ürettiği ve kullanıcılarına sunduğu bu bluetooth kulaklık android cihazlarla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurarak kolayca çalışabiliyor.

Aktif gürültü engelleme ne işe yarar?

Müzik dinlerken veya sesli konuşmalar yaparken ihtiyaç duyduğumuz aktif gürültü engelleme sistemi ikincil seslerin azaltılarak daha temiz bir sesin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Apple Airpods su geçirir mi?

Üstün tasarım özelliklerine sahip olan ve son derece dayanıklı bir kasası olan Apple Airpods Pro IPX4 sertifikasına sahiptir. Bu sertifikaya göre Apple Airpods Pro suya ve tere karşı dayanıklılık göstermektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum