Prego Solo Bebek Arabası Yorumlar ve Özellikler

Her alanda kullanılabilecek bir bebek arabası arayışında olanlar için Prego Solo bebek arabası kullanıcı yorumları ve özelliklerini inceledik.
Prego Solo Bebek Arabası Yorumlar ve Özellikler

Bebeğiniz yeni doğduğu andan itibaren kullanabileceğiniz güvenilir bir bebek arabası arayışındaysanız Prego Solo bebek arabası doğru bir tercih olacaktır. Travel sistem ile geliştirilen Prego Solo, yeni doğan bebekler için ana kucağına dönüşebildiği gibi aynı zamanda oto bebek koltuğu olarak da kullanılabilir. 20 kg taşıma özelliğine sahip olması sayesinde yaklaşık olarak 36 aya kadar bebeklerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür.

Prego Solo Bebek Arabası Özellikleri

Çift Yönlü KullanımVar
Emniyet Kemeri5 Noktalı
Katlanmış Ölçü47 x 26,5 x 68 Cm
Oturma ayarıVar
Sırt AyarıVar
Taşıma kapasitesi20 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı7,4 Kg
Yaş grubu36 Ay
Amazon
Fiyatını Gör
Prego Solo
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Prego Solo İnceleme

Bebek arabası seçimi yaparken hem araba olarak hem de farklı işlevlerle sizlere yardımcı olacak bir ürün arıyorsanız Prego Solo bebek arabası tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecektir. Travel sistem ile geliştirilen bu ürün, aynı zamanda oto güvenlik koltuğu ve puset olarak da kullanılabildiği için en büyük yardımcınız olacak. Basit hareketlerle açılıp kapanabilen Prego Solo, bebeğiniz kucağınızdayken dahi taşıyabileceğiniz kadar hafif şekilde dizayn edilmiştir.

Bebeğinizin her an yanında olabilecek Prego Solo bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Prego Solo Bebek Arabası Kurulumu

Prego Solo Bebek Arabası Kurulumu

Prego Solo bebek arabası katlanarak kabin boy olarak kullanılabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Kurulumu için gerekli tüm parçalar kutu içerisinde yer almaktadır. Prego Solo'yu bebek arabası olarak değil farklı şekillerde kullanmak istediğinizde sağlamlığından emin olabilmeniz adına gerekli ekipmanlardan faydalanmanız önerilir. Puset ya da oto bebek arabası halinde kullanabilmeniz için gereken aparatlar kutu içinde yer almıyorsa ekstra temin etmelisiniz. Aparatlarla sağlamlaştırılan ürün daha güvenli ve konforlu olacaktır.

Kabin Boy Prego Solo Bebek Arabası

Kabin Boy Prego Solo Bebek Arabası

Pek çok havayolu firmasında bebek arabalarının kabine alınması uygun görülmemektedir. Sık yolculuk yapan ailelerin de en büyük problemi bebek arabalarıyla yaşadığını biliyoruz. Bu nedenle, hem sık yolculuk yapan ailelerin işlerini kolaylaştırmak için hem de her zaman bebeğinizin yanında olabilmek için geliştirilen Prego Solo bebek arabası, katlandığında kabine sığabilecek boyutlara gelmektedir. 7 kg ağırlığa sahip olduğu için kabin ağırlık ölçüsünü de karşılayan ürünü kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

Prego Solo Travel Sistem

Prego Solo Travel Sistem

Travel sistemli bebek arabalarını diğer arabalardan ayırana en iyi özellik, sadece bebek arabası olarak değil aynı zamanda çok yönlü kullanıma sahip olmalarıdır. Prego Solo travel sistem bebek arabası, bebeğinizin ihtiyaçlarına göre dilediğiniz zaman puset ya da oto güvenlik koltuğu olarak kullanıma uygundur. Bebek arabası olarak bebeğinizi konfor ve güven içinde hissettiren Prego Solo, oto güvenlik koltuğu ve puset olarak da bebeğinizi güvende tutarak konfor sağlar.

Prego Solo Taşıma

Prego Solo Taşıma

7 kg ağırlığa sahip olan Prego Solo bebek arabası, taşıma esnasında ebeveynlerin işini kolaylaştıracak şekilde geliştirilmiştir. Katlanarak kabin boy haline gelen ürün taşırken kolaylık sağlaması adına rahatlıkla tutabileceğiniz alanlar içerir. Hafif olması sayesinde uzun mesafe taşınmasında dahi herhangi bir problem oluşturmaz. Ağırlığının bu kadar düşük olmasının yanında 20 kg taşıma kapasitesine sahip olduğu için bebeğinizin güvenli seyahat etmesini sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Prego Solo
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Prego Solo Bebek Arabası Yorumları

 Bebek Arabası Yorumları

👤 *** ***: Beklediğimden çok daha kaliteli ve başarılı bir ürün. Kaliteli olduğunu bilerek sipariş vermeme rağmen bu kadarını beklemiyordum. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim kesinlikle parasını hak eden bir bebek arabası.

👤 *** ***: Travel sistem olarak birçok marka hakkında araştırma yaptım ama en son Prego Solo'da karar kıldım. İyi ki bunu seçmişim çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Kullanmaya başladığım andan itibaren hem ben hem de bebeğim çok sevdik. Bebek arabası almak isteyen arkadaşlar da çok sordular. Önceden başkaları çok övüyor diye anlam veremezdim ama şimdi ben herkese övüyorum. Çok kaliteli ve kullanışlı.

👤 *** ***: Parasını kesinlikle hak ediyor ihtiyacı olanlar düşünmeden alabilir. Ben ikinci çocuğuma da kullanabilirim diye düşünüyorum.

👤 *** ***: Merdivenlerden indirmesi çok kolay açıp kapatması da tek elle yapılabiliyor. Araba bagajına çok rahat sığıyor. Daha ne olsun.

👤 *** ***: Gerçekten çok kaliteli duruyor. Alırken de biliyordum zaten memnun kaldık tavsiye ederim.

👤 *** ***: Açıp kapatması çok kolay taşıması da gerçekten rahat herkese tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Puset olarak kullanımı da bebek arabası olarak kullanımı da çok rahat gözünüz kapalı alabilirsiniz.

👤 *** ***: Ürün başarılı, bu fiyatta düşünmeden alabilirsiniz.

👤 *** ***: Yolculuklarda çok rahat. Siz de sık yolculuk yapıyorsanız tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 Özellikleri
Mima Zigi İncelemeQuinny Zapp Flex Kullananlar
Mamas Papas Airo ÖzellikleriPierre Cardin Karma Yorumları
Chicco Ohlala 2 YorumlarıInglesina Trilogy Özellikleri
4 Baby Comfort ÖzellikleriCybex GB Pockit Plus İnceleme

Prego bebek arabası ne malı?

Bebeğinizin konforlu ve güvenli seyahat edebilmesi için geliştirilen Prego, bir İtalyan markası olarak karşımıza çıkmaktadır.

Prego bebek arabası kaç kg?

Prego Solo bebek arabası ağırlığı 7,4 kg olarak bilinmektedir. Oldukça hafif bir bebek arabası olan Prego Solo, 20 kg taşıma kapasitesi sayesinde uzun süre kullanılabilecek bir üründür.

Bebek arabası seyahat sistem nedir?

Seyahat sistem içeren bebek arabalarını diğer bebek arabalarından ayıran en önemli özellik hafif ve katlandığı zaman oldukça az yer kaplıyor olmalarıdır. Bu sayede seyahat esnasında oldukça rahat kullanım sağlarlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.