Pierre Cardin Karma Bebek Arabası Yorumlar ve Özellikler

Bebeğiniz için çok yönlü kullanım sağlayan travel sistem bebek arabalarından Pierre Cardin Karma modelinin yorum ve özelliklerini sizler için inceledik.
Pierre Cardin Karma Bebek Arabası Yorumlar ve Özellikler

Travel sistem bebek arabaları arasından en çok tercih edilen modellerden biri de Pierre Cardin Karma bebek arabasıdır. Şık ve dayanıklı görüntüsünün yanında bebeğinizin konforlu şekilde seyahat etmesini sağlayacak oturma alanıyla hem sizi hem de bebeğinizi mutlu etmeyi başarır. Her alanda kullanılabilir özellikleri ile bebeğinizin büyüme sürecinde başka herhangi bir araca ihtiyaç duymadan her alanda işinizi kolaylaştırmak için Pierre Cardin Karma doğru bir tercih olacaktır.

Pierre Cardin Karma Bebek Arabası Özellikleri

Çift yönlü kullanımVar
Ölçü47 x 65 x 100 Cm
FrenVar
Oturma ayarıVar
Emniyet Kemer SistemiVar
Taşıma kapasitesi15 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı6,5 Kg
Yaş grubu0 - 36 Ay
Amazon
Fiyatını Gör
Pierre Cardin Karma
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Pierre Cardin Karma İnceleme

Bebeğiniz ilk doğduğu andan itibaren çok yönlü olarak kullanabileceğiniz bir bebek arabası istiyorsanız Pierre Cardin Karma size göre bir tercih olacaktır. Travel sisteme sahip olmasıyla birlikte bebeğinizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek olan bu ürün, hafif ve kolay kullanıma sahip olmasından dolayı sizlerin işini de kolaylaştırır. Alüminyum gövdeye sahip olması sayesinde bebeğiniz için ayarlayacağınız tüm yatış pozisyonlarında bebeğinizi güvenle taşır.

Bebeğinizin tüm ihtiyaçlarına cevap vererek işlerinizi kolaylaştıracak Pierre Cardin Karma bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Pierre Cardin Karma Travel

Pierre Cardin Karma Travel

Pierre Cardin Karma bebek arabası, travel sistemle geliştirilmiş olmasından dolayı hem bebeklerin hem de anne babaların tüm ihtiyaçlarına çözüm olmaktadır. Yalnızca bebek arabası olarak kullanmak istemiyorsanız Pierre Cardin Karma'nın oto güvenlik koltuğu, ana kucağı ya da puset seçeneklerini kullanarak bebeğinizle birlikte konforlu şekilde seyahat edebilirsiniz. Kullanabileceğiniz tüm bu seçenekler en güvenilir ve sağlam şekilde oluşturulmaktadır. Öncelik her zaman bebeğinizin konforu ve güvenliği olmaktadır.

Pierre Cardin Karma Kabin

Pierre Cardin Karma Kabin

Katlandığında oldukça küçük boyutlara ulaşan Pierre Cardin Karma bebek arabası aynı zamanda oldukça hafif olmasından dolayı kabin taşımasına uygundur. Çocuğu havayolu şirketi bebek arabalarının kabinde bulundurulmasını problem etse de Pierre Cardin Karma bebek arabası, katlanabilme özelliğinin yanında oldukça hafif olduğu için kabin alanlarına rahatlıkla yerleştirilebilir. Bu sayede yolculuğunuz bittiği esnada bebek arabasını kurarak bebeğinizi taşıyabilirsiniz.

Pierre Cardin Karma Plus Bebek Arabası

Pierre Cardin Karma Plus Bebek Arabası

Bebek arabası almadan önce belirlediğiniz istek ve ihtiyaçlarınızın tümüne cevap verecek olan Pierre Cardin Karma Plus bebek arabası, bebeğinizin ihtiyacı olabilecek tüm seçeneklerde kullanılabileceğini gibi sizler için de işleri kolaylaştırır. Tek elle açıp kapanma özelliği sayesinde bebeğiniz kucağınızdayken dahi tek elinizle arabayı kapatabilirsiniz. Kapandığında boyutlarının oldukça küçük olmasından dolayı araba bagajında ya da evde istediğiniz bir köşede muhafaza edebilirsiniz. 

Pierre Cardin Karma Oto Taşıma Koltuğu

Pierre Cardin Karma Oto Taşıma Koltuğu

Araç içinde bebeğinizin için bir oto güvenlik koltuğu bulunması hayati önem içermektedir. Pierre Cardin Karma bebek arabası, travel sistemli kullanıma sahip olduğu için kusursuz bir oto taşıma koltuğuna da dönüşür. Ana gövdeden ayrılarak araca yerleştirilebilen oturma alanı, araç içinde de bebeğiniz için son derece konforlu bir yolculuk sunar. Pierre Cardin Karma'yı oto bebek koltuğuna dönüştürebilmek için tek yapmanız gereken uygun aparatları edinmek ve koltuğu araç içine sağlam şekilde monte etmektir. Araç koltuğu olarak kullanım sağlarken de gölgelik, güvelik kemeri, güneşten koruyucu tente, darbe emici emniyet kemer pedleri ve ekstra dolgulu konfor pediyle bebeğinizi güvende hissettirirken sizlerin de içinin rahat olmasını sağlar.

Pierre Cardin Karma Temizliği

Pierre Cardin Karma Temizliği

Tıpkı kullanımda olduğu gibi temizlik aşamasında da son derece kolaylık sağlayan Pierre Cardin Karma bebek arabası, ağartıcı ve ağır deterjanlar kullanılmadan temizlenmelidir. Temiz ve nemli bir bez yardımıyla dilediğiniz zaman temizleyebilirsiniz. Ağır deterjan kullanımı hem bebek arabasına hem de bebeğinizin cildine zarar vereceği için kesinlikle tavsiye edilmemektedir. Kullanılmadığı zamanlarda güneşten zarar görmemesi için gölge bir alanda muhafaza edilmesi tavsiye edilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Pierre Cardin Karma
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Pierre Cardin Karma Bebek Arabası Yorumları

Pierre Cardin Karma Bebek Arabası Yorumları

? *** ***: Ağır travel sistem arabalarla uğraşmak istemiyorsanız ama bebeğiniz yeni doğanken de pusetli ve rahat kullanım arıyorsanız, hem tasarımı kullanım kolaylığı hem malzeme kalitesi açısından tavsiye edebileceğim bir ürün. Hafif, açılıp kapanması kolay, tekerlekleri sağlam, her yere sığıyor, iç minderleri vs kaliteli. Youtubedan videosunu izlemenizi öneririm.

? *** ***: Ürün mükemmel katlanınca her türlü bagaja sığar.

? *** ***: Piyasaya göre çok uygun bir fiyata bu karma sistemi aldığımız için çok mutluyuz tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün güzel kaliteli ama alacaklar için iki yönlü değil ve oturma ünitesi çıkmıyor yani puset tek başına takılmıyor oturma ünitesi ile beraber takılıyor.

? *** ***: Henüz kullanmadım yalnız çok araştırdım hem hafif hem uygun hem tek elle açılıp kapanıyor hem kullanışlı.

? *** ***: Henüz kullanmadık ama ürün aşırı kaliteli tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün çok güzel paketlenmişti. 2 gün içerisinde elimize ulaştı teşekkür ederiz. Ürün kaliteli ve çok kullanışlı. İndirimi takip edip almanızı tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün gerçekten çok güzel. pakette de özenle hazırlanmış. Tavsiye ediyorum.

? *** ***: Bu kadar kullanışlı olacağını bilmiyordum her yerde işimize yarıyor biz çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim.

? *** ***: En iyi travel bebek arabalarından biri bence. Çok kullanışlı. Benden gören arkadaşlarım da aldı onlar da çok memnun kaldılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 Kullananlar
Mima Zigi İncelemeQuinny Zapp Flex Özellikleri
Mamas Papas Airo YorumlarıChicco Ohlala 2 Yorumları
Prego Solo ÖzellikleriInglesina Trilogy Kullananlar
4 Baby Comfort KullananlarCybex GB Pockit Plus İnceleme

Pierre Cardin Karma nasıl kullanılır?

Bebeğiniz için ihtiyaç duyabileceğiniz hemen hemen her araç için Pierre Cardin Karma bebek arabası yeterli olacaktır. Sadece bebek arabası olarak değil aynı zamanda oto bebek koltuğu ve puset olarak kullanım için de yeterli donanıma sahiptir.

Pierre Cardin Karma travel sistem bebek arabası kaç kg?

Pierre Cardin Karma bebek arabası 6,5 kg ağırlığa sahip olmasıyla birlikte 15 kg ağırlığa kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

Travel sistem bebek arabası farkı nedir?

Travel sistem bebek arabalarını diğer arabalardan ayıran fark, travel sistem bebek arabalarının yalnızca araba olarak değil aynı zamanda oto bebek koltuğu, puset, ana kucağı ve portbebe olarak kullanım özelliği sunmasıdır. Çok yönlü kullanım özellikleri sayesinde en çok tercih edilen bebek arabaları travel sistemli olmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.