Mima Zigi Bebek Arabası Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Konfor ve şıklıktan ödün vermeyenler için geliştirilen Mima Zigi bebek arabası kullanıcı yorumları ve özelliklerini sizler için inceledik.
Mima Zigi Bebek Arabası Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Bebeğinizin konforunu düşünürken aynı zamanda şık bir bebek arabası almak istiyorsanız Mima Zigi bebek arabası tam size göre bir tercih olacaktır. Şık dizaynının yanı sıra kendi isteğinize göre renk ve desenlerine karar verebilme özgürlüğü tanıdığı için ebeveynlerden tam not almıştır. 56x45x25 cm boyutlara sahip olmasına rağmen katlandığında boyutları 22x18x10 cm kadar olasından dolayı gereksiz yer kaplamaz. Güneşli ya da yağışlı günlerde bebeğinizi koruyabilmek için ekstra uzatılabilir gölgelik sağlamasından dolayı oldukça sağlıklı bir kullanım sunacaktır.

Mima Zigi Bebek Arabası Özellikleri

Çift yönlü kullanımVar
RenkTercih edilebilir
Sırt ayarıVar
Oturma ayarıVar
Güvenlik kilidiVar
Taşıma kapasitesi22 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı7,6 Kg
Yaş grubu0 - 36 Ay
Amazon
Fiyatını Gör
Mima Zigi
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Mima Zigi İnceleme

Oldukça şık ve modern şekilde tasarlanan Mima Zigi bebek arabası, aynı zamanda kullanışı yapısıyla dikkat çekmektedir. Bebeğiniz için her an konfor sağlarken güvenliğini de unutmayan Mima Zigi, güvenlik kemeri ve ekstra uzatılabilir gölgeliği ile ebeveynlerden tam not almıştır. Pek çok renk seçeneği sunması sayesinde dilediğiniz renk ve desende seçim yapabilirsiniz. Yüksek konfor ve şıklık arayanlar için tavsiye edilen bebek arabaları arasında yer alır.

Bebeğiniz rahatını düşünen en iyi bebek arabaları arasında yer alan Mima Zigi bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Mima Zigi Kolay Katlama

Mima Zigi Kolay Katlama

Tek elle katlama imkanı sunan Mima Zigi bebek arabası, günlük kullanımda oldukça pratiktir. Bebeğinizin rahatını düşünerek son derece konforlu şekilde geliştirilmesinin yanında ebeveynler de düşünülerek kolay kullanım imkanı sunulmuştur. Katlanmadan önce normal bebek arabası boyutlarına sahip olan ürün katlandığında yarı yarıya küçülerek her alana sığabilir hale gelmektedir. Bu sayede, bebek arabasını sığdırmak için geniş bir alan aramanıza gerek kalmaz.

Mima Zigi Kompakt Tasarım

Mima Zigi Kompakt Tasarım

Kusursuz bir görüntüye sahip olan Mima Zigi bebek arabası, kompakt tasarımıyla da dikkat çekmektedir. Standart bebek arabası boyutlarında bulunmasına karşı katlandığı zaman normal boyutunun yarısı kadar alan kaplayan Mima Zigi bebek arabası, kullanmadığınız anlarda elinizin altında kalabalık yapmaz. Boyutları ve ağırlığı o kadar düşüktür ki çoğu hava yolu şirketi tarafından kabin bagajı olarak dahi kabul edilebilir.

Mima Zigi Port Bebe

Mima Zigi Port Bebe

kusursuz şekilde tasarlanan Mima Zigi bebek arabasını bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabilmeniz adına port bebe özelliği ile birlikte geliştirilmektedir. Tamamen yatay pozisyona ayarlanarak üst kısmının büyük bir bölümü kapatılabilen Mima Zigi, port bebe olarak kullanımda da oldukça konforlu ve güvenli bir ürün olacaktır. Ancak portbebe olarak kullanabilmeniz için öncelikle ayrı olarak satılan Mima Zigi portbebe adaptörlerine sahip olmanız gerekir.

Mima Zigi Adaptör

Mima Zigi Adaptör

Mima Zigi bebek arabasını portbebe olarak kullanmak ya da normal haline çevirerek normal bir bebek arabası olarak kullanmak için adaptörlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ürünler, bebek arasından hariç olarak satılmaktadır. Bebek arabasını sabitleyerek dilediğiniz şekilde kullanabilmeniz adına geliştirilen adaptörler, bebek arabasını yeni doğan bebekler için portbebeye çevirme işlemini kolaylaştırmaktadır.

Mima Zigi Kabin Boy Bebek Arabası

Mima Zigi Kabin Boy Bebek Arabası

Bebek arabaları normal şartlarda uçak kabinlerine kabul edilmemektedir. Gerek boyu gerekse genişliği nedeniyle kabinlere alınmayan bebek arabalarının yanında Mima Zigi bebek arabası, oldukça az yer kaplaması ve hafif olması nedeniyle çoğu havayolu şirketinde kabine alabileceğiniz eşyalar arasında yer almaktadır. Hem kullanım hem de konfor açısından büyük kolaylık sağlayan Mima Zigi, uzun seyahatlerinizde de problem yaşamadan yanınızda taşıyabilmeniz için geliştirilmiştir.

Amazon
Fiyatını Gör
Mima Zigi
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Mima Zigi Bebek Arabası Yorumları

Mima Zigi Bebek Arabası Yorumları

? *** ***: Çok araştırdım çok kararsız kaldım. En sonunda tüm bebek arabalarının içinden iyi ki mima zigiyi tercih etmişim. Çok kullanışlı. Şuan 2bucuk aylık bebeğim için ana kucağını takarak kullanıyorum. Açıp kapatması çok pratik. Tekerlekleri sarsmıyor. Fren kısmı pratik. Sağlam bir araba.

? *** ***: Fiyat performans olarak tam kıvamında bir araba. Kapanış şekli ve kapanınca kapladığı boyut bizi en çok etkileyen özellikler oldu. Tek kötü yanı tek yönlü kullanım. Ama o özellikte olsun derseniz 2 bin daha fazla verip bugaboo ant almanız gerek. Son olarak ben mağazada yeşil rengini görüp beğenmemiştim grisi gerçekten çok daha kaliteli duruyor.

? *** ***: Alırken tereddüt etmiştim çünkü bu ikinci arabamızdı. İlki travel sistem çok büyük bir arabaydı ve iyi ki mima zigiyi almışım dedim. Kızım içinde çok mutlu ve biz daha da mutlu. Bu arabayı tercih etme sebeplerimizden biri de uçakta kabin bagajı olarak verilebilmesi. Biz çok memnunuz alacak olan kişi de bence hiç düşünmeden almalı.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye edilebilir pratik bir ürün yalnız indirimden almama rağmen pahalı bir ürün.

? *** ***: Ürün çok kaliteli diğer kabin boy arabalara göre kapanınca biraz daha büyük ama kabine sığar mı evet sığar. Ağır değil 1 haftadır kullanıyorum şu ana kadar şikayetim olmadı.

? *** ***: Çok rahat esnek ve pratik kullanımı var.

? *** ***: Şimdilik güzel bir ürüne benziyor. Kullanılan malzeme kaliteli. O konuda kafanızda hiçbir tereddüt olmasın. Tabi şimdiye kadar kullanma şansım olmadığı için başarılı bir ürün olup, olmadığı konusunda ne desem yanlış olur. İnşallah kullanımda da bir problem çıkarmaz.

? *** ***: Kullanım ve taşıma rahatlığı süper herkese tavsiye diyorum kesinlikle ihtiyacı olan herkes almalı.

? *** ***: Çocuğum çok sevdi o mutlu olduğu için biz de çok mutlu olduk içi çok rahat duruyır gölgeliği de yeterli seviyede. Teşekkürler.

? *** ***: Arkadaşımda görerek merak etmiştim o da bu arabayı uzun uzun övmüştü. Başta gereksiz diye düşünsem de kullanmaya başlayınca gerçekten ne kadar kaliteli olduğu anlaşılıyor. İhitiyacı olan herkes düşünmeden alabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 İnceleme
Quinny Zapp Flex İncelemePierre Cardin Karma Kullananlar
Mamas Papas Airo ÖzellikleriChicco Ohlala 2 Yorumları
Prego Solo YorumlarıInglesina Trilogy Özellikleri
4 Baby Comfort KullananlarCybex GB Pockit Plus Yorumları

Mima Zigi bebek arabası nasıl kapatılır?

Tek elle kapatılabilme özelliği sayesinde ebeveynlere büyük olaylık tanıyan Mima Zigi bebek arabası, kapatıldığında kabin boyutlarına kadar küçülmektedir. Bir elinizle bebeğinizi tutarken diğer elinizle de arabayı kapatabilmek için ayağınızla hafifçe ittirmeniz yeterli olacaktır.

Mima Zigi nasıl kullanılır?

Mima Zigi bebek arabasını kullanmak oldukça kolaydır. Bebeğinizin olmasını istediğiniz pozisyonu ayarladıktan sonra bebeğinizi yerleştirerek emniyet kemerini takmanız gerekir. İhtiyaç duyduğunuz takdirde gölgeliği indirebilir ya da tamamen kaldırabilirsiniz.

Mima Zigi bebek arabası portbebe olarak nasıl kullanılır?

Mima Zigi bebek arabasını portbebe olarak kullanabilmek için uygun adaptörlere ihtiyacınız vardır. Bu adaptörler bebek arabasıyla birlikte gelmediği için ayrıca satın alınır. Adaptörlere eriştikten sonra kullanma talimatında yer alan bilgileri takip ederek portbebe şeklinde kullanabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.