Quinny Zapp Flex Bebek Arabası Yorumları ve Özellikleri

Şık olduğu kadar kullanışlı bir bebek arabası arayanlar için Quinny Zapp Flex bebek arabası kullanıcı yorumları ve özelliklerini sizler için inceledik.
Quinny Zapp Flex Bebek Arabası Yorumları ve Özellikleri

Quinny Zapp Flex bebek arabası, bebeğinizin her an konforlu hissedebilmesi için geliştirilen yüksek manevra kabiliyetine sahip bir araçtır. Hafif olması sayesinde kullanmadığınız anlarda kolaylıkla katlayarak muhafaza edebilirsiniz. Şehir içinde karşılaşacağınız tüm zeminlerde kolay kullanım sunması için özel olarak geliştirilen Quinny Zapp Flex, bebeğinizin sarsıntılardan dolayı rahatsız olmaması adına daha az sarsıntı hissettiren özellik ile geliştirilmiştir. Yalnızca bebek arabası olarak değil aynı zamanda oto koltuğu, portbebe, uyku tulumu ve çift yönlü oturma ünitesi eklenebilme özelliği sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür.

Quinny Zapp Flex Bebek Arabası Özellikleri

Çift yönlü kullanımVar
Ölçü82 x 58 x 108 Cm
Katlanmış Ölçü73 x 37,5 x 38,5 Cm
Oturma ayarıVar
Güvenlik kilidiVar
Taşıma kapasitesi15 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı6,3 Kg
Yaş grubu3,5 Yaş
Amazon
Fiyatını Gör
Quinny Zapp Flex
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Quinny Zapp Flex İnceleme

Katlanmış ölçüleriyle açık halinin yarısı kadar alan kaplayan Quinny Zapp Flex bebek arabası, kullanım kolaylığı sağladığı kadar saklama aşamasında da büyük kolaylık sağlamaktadır. Hafif olması sebebiyle kullanmadığınız zamanlarda kolaylıkla katlayarak muhafaza edebilirsiniz. Bebeğinizin yeni doğduğu andan itibaren 3,5 yaşına gelene kadar her an kullanabilmeniz için pek çok kullanım şekli bulunduran Quinny Zapp Flex, tüm adaptörleri içerdiği için kolaylıkla dönüştürülebilir.

Bebeğiniz her anında yanında olarak konfor sağlayacak Quinny Zapp Flex bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Quinny Zapp Flex Akıllı 3D Katlama

Quinny Zapp Flex Akıllı 3D Katlama

Akıllı 3d katlama sistemine sahip olan Quinny Zapp Flex bebek arabası, oturma ünitesi de dahil olarak komple katlanarak kolay taşınabilir şekle getirilebilir. Otomatik kapanma kilidi sayesinde siz tekrar açmak isteyene kadar otomatik olarak kapalı kalır. Kolay taşınabilmesi için Quinny Zapp Flex'e özel saplar bulunmasından dolayı kapalıyken bile dilediğiniz yere kolaylıkla taşıyabilirsiniz. 

Quinny Zapp Flex Oturma Ünitesi

Quinny Zapp Flex Oturma Ünitesi

Quinny Zapp Flex bebek arabası, çift yönlü oturma ünitesi sayesinde bebeğinizi dilediğiniz yönde oturtabilmeniz için imkan sağlamaktadır. Dilerseniz gidiş yönüne dilerseniz de kendinize dönük şekilde ayarlayabileceğiniz oturma ünitesi, bebeğinizin rahat etmesi için ayarlanabilir şekilde tasarlanmıştır. Bebeğinizin daima konforlu hissedebilmesi için sağlam malzemelerden elde edilen bu alan, aynı zamanda geniş şekilde dizayn edilmesi ile bebeğinizin oyuncaklarını da yanında taşımasına izin verir.

Quinny Zapp Flex Yatış Pozisyonu

Quinny Zapp Flex Yatış Pozisyonu

Quinny Zapp Flex bebek arabası oturma ünitesi, gidiş pozisyonuna dönükken  adet yatış pozisyonunda ayarlanabilirken tersi yöne çevrildiğinde 2 adet yatış pozisyonuna sahip olmaktadır. 5 nokta kemer sistemi sayesinde bebeğinizin güvenli bir yolculuk yaşamasını sağlayan Quinny Zapp Flex, oldukça konforlu bir alan sunmasından dolayı bebeğnizin rahatlıkla uyuyabileceği ve oturabileceği bir oturma alanına sahiptir.

Quinny Zapp Flex Adaptör

Quinny Zapp Flex Adaptör

Quinny Zapp Flex, yalnızca bebek arabası olarak kullanmak için değil aynı zamanda ana kucağı ve oto güvenlik koltuğu olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bebek arabasında kullanılan oturma alanını oto güvenlik koltuğu ya da ana kucağı göreviyle kullanabilmek için Quinny Zapp Flex'in yanında gönderilen adaptörlerden yardım alabilirsiniz. Çok yönlü bir işlev sunan bu ürün, bebeğinizin her an güvende ve konforlu hissetmesini sağlayarak ebeveynlerin de işini kolaylaştırır.

Quinny Zapp Flex Bebek Arabası Puset Aparatı

Quinny Zapp Flex Bebek Arabası Puset Aparatı

Bebeğiniz henüz bebek arabasına binmek için fazla küçükse Quinny Zapp Flex bebek arabasının puset aparatından faydalanarak büyük bir aracı küçük bir pusete dönüştürebilirsiniz. Bunu yapmak için yalnızca küçük bir aparat yeterli olacaktır. Bebeğinizin yeni doğduğu andan itibaren daima destekçisi olan Quinny Zapp Flex, pek çok kullanım özelliğinin yanında puset kullanım özelliğiyle de ebeveynlerden tam not almıştır. Puset olarak kullanabilmeniz için öncelikle oturma alanını araçtan ayırmanız ve gereken aparatları eklemeniz yeterli olacaktır. Sonrasında bebeğinizi bu pusetin içinde güvenle taşıyabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Quinny Zapp Flex
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Quinny Zapp Flex Bebek Arabası Yorumları

Quinny Zapp Flex Bebek Arabası Yorumları

👤 *** ***: Gelen ürün çok güzel. Çok kaliteli çok mükemmel. Satıcı da inanılmaz ilgili ve çok kibar. Ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kesinlikle Tavsiye ediyorum!

👤 *** ***: Ürün gayet güzel geldi bebeğim için aldım teşekkür ederim gayet güvenilir bir ürün.

👤 *** ***: Ücretinden dolayı başta çok tereddüt etmiştim ama şuan ikinci çocuğum için de kullanabileceğimi düşünüyorum. Gerçekten çok kaliteli ve parasını sonuna kadar hak ediyor.

👤 *** ***: İhtiyacı olan herkesin almasını öneriyorum. Gerçekten kaliteli ve her yerde kullanabileceğiniz tarzda geliştirilmiş bir bebek arabası. Biz çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Bebeğim çok sevdi, çift yönlü olması bebeğimi görebilmem için de rüzgar estiği zamanlar çevirebilmem için de çok iyi oldu. Biraz pahalı ama kesinlikle değer.

👤 *** ***: Kullanımı da taşıması da çok rahat uzun süredir araştırma yapıyordum en mantıklı gelen Quinny Zapp Flex oldu. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Quinny Zapp Flex aldıktan birkaç gün sonra doğru karar verdiğimizi anladım. Kesinlikle çok kullanışlı bir bebek arabası. Bebeğim çok rahat etti. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Her yerde kullanabileceğiniz bir bebek arabası arıyorsanız tavsiye ederim. Puset olarak kullanılması da oldukça başarılı. Memnun kaldık.

👤 *** ***: Kullanımı rahat. Katlanınca taşıması da kolay. İçi de rahat olduğu için biz çok memnun kaldık ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

👤 *** ***: Birkaç marka arasında kalmıştım ama iyi ki Quinny Zapp Flex'i tercih etmişim. İhtiyacımız olan her şeye cevap veriyor. Kesinlikle harika bir bebek arabası.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 Yorumları
Mima Zigi KullananlarPierre Cardin Karma İnceleme
Mamas Papas Airo YorumlarıChicco Ohlala 2 Özellikleri
Prego Solo ÖzellikleriInglesina Trilogy Kullananlar
4 Baby Comfort İncelemeCybex GB Pockit Plus Yorumları

Quinny Zapp Flex bebek arabası nasıl kapatılır?

Quinny Zapp Flex bebek arabasını yorulmadan tek alinizle kapatabilirsiniz. Tek elle kapatma özelliği sayesinde kucağınızda bebeğiniz varken dahi arabayı kapatarak dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Quinny Zapp Flex'i kapatmak için tek yapmanız gereken tutma alanlarının alt kısmında bulunan butonlara parmaklarınızla basarak aracı öne doğru ittirmeniz ve bebek arabasının arka alt kısmında yer butona ayağınızla basarak aşağı doğru ittirmeniz yeterli olacaktır.

Quinny Zapp Flex nasıl kullanılır?

Quinny Zapp Flex bebek arabasını çok yönlü kullanabilmek için yanında gönderilen aparatları kullanmanız gerekir. Bebek arabasını farklı yönlerde kullanabilmek için oturma yönünü değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda, puset ya da oto güvenlik koltuğu olarak kullanmak için de Quinny Zapp Flex aparatlarından yardım alabilirsiniz.

Quinny bebek arabası hangi ülkenin?

Dayanıklı tekerleri ve konforlu oturma ünitesiyle ebeveynlerden tam not alan Quinny markası Hollanda menşeilidir. Bebeğinizin doğumundan itibaren 3,5 yaşına kadar yanında olabilecek çok işlevli ürünler üretmesiyle oldukça başarılı bir markadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.