Maxi-Cosi Adorra 2 Bebek Arabası Yorumlar ve Özellikler

Dışarıda vakit geçirirken de bebeğinizin rahat etmesi için geliştirilen Maxi-Cosi Adorra 2 bebek arabası yorum ve özelliklerini sizler için inceledik.
Maxi-Cosi Adorra 2 Bebek Arabası Yorumlar ve Özellikler

Yeni doğan bebekler de dahil olmak üzere 3,5 yaşına kadar tüm çocukların rahatlıkla kullanabileceği Maxi-Cosi Adorra 2 bebek arabası, konforlu olduğu kadar şık görüntüsüyle de dikkat çekmektedir. Çift yönlü olması sayesinde hem sürüş yönü hem de sürüş yönünün tersine çevrilerek kullanılabilen yumuşak dolgulu oturma ünitesi sayesinde bebeğiniz dilerseniz gidiş yönünü, dilerseniz de sizi görebilecek pozisyonda oturabilir. Tek elinizle ayar yapabileceğiniz yumuşak ayar sistemleri sayesinde zorlanmadan bebeğiniz için doğru pozisyonu oluşturabilirsiniz.

Maxi-Cosi Adorra 2 Bebek Arabası Özellikleri

Çift yönlü kullanımVar
RenkSiyah
Sırt ayarıVar
Oturma ayarıVar
Güvenlik kilidiVar
Taşıma kapasitesi22 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı8-12 Kg
Yaş grubu0 - 36 Ay
Amazon
Fiyatını Gör
Maxi-Cosi Adorra
2 Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Maxi-Cosi Adorra 2 İnceleme

Bebekler için ultra konfor sağlarken ebeveynlere de kullanım kolaylığı tanıyan Maxi-Cosi Adorra 2 bebek arabası, bebeğinizle dışarıda geçirdiğiniz vakitleri oldukça konforlu hale getirir. Sırt ve oturma ayarının yanında çift yönlü kullanıma sahip olmasından dolayı diğer bebek arabalarından ayrılmaktadır. Oto güvenlik koltuğu ve port bebe koltuğu olarak da kullanılabilen Maxi-Cosi Adorra, çok yönlü kullanım sağlamasından dolayı hem ebeveynler hem de bebekler için doğru bir seçim olacaktır.

Bebeğiniz en konforlu şekilde seyahat edebilmesi adına geliştirilen Maxi-Cosi Adorra 2 bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Maxi-Cosi Adorra 2 Travel Sistem

Maxi-Cosi Adorra 2 Travel Sistem

Maxi-Cosi Adorra bebek arabasını diğer ürünlerden ayırt eden en önemli özelliği, travel sisteme sahip olmasıdır. Bu sistem sayesinde çift yönlü olarak kullanılabilen bebek arabası, seyahat halindeyken aracı ister gidiş yönüne isterseniz de tam tersi yöne çevirmenize yardımcı olur. Bu özellik sayesinde oturma alanında yapılacak yön değişikliği ile bebeğiniz gidiş yönüne ya da size dönük şekilde oturabilir. Travel sistemin bir diğer iyi yönü ise rüzgarlı havalarda oturma alanını rüzgarın tersi yönüne çevirme kolaylığıdır. Bu sayede bebeğinizi kolaylıkla soğuktan koruyabilirsiniz.

Maxi-Cosi Adorra 2 Adaptör

Maxi-Cosi Adorra 2 Adaptör

Uygun adaptörler ile birlikte bağlandığı takdirde oto bebek koltuğu olarak da kullanılabilen Maxi-Cosi Adorra bebek arabası, birbirinden kolaylıkla ayrılabilen parçalara sahip olduğu için kolay kullanım sunar. Port bebe ile uyumlu seyahat edebilmek için de uygun adaptörler ile geliştirilen ürün, bebeğiniz için çok yönlü bir işlev görmektedir. Ebeveynler için pek çok kullanım kolaylığı sunmasının yanında tek ürün ile hem bebek arabası hem oto bebek koltuğu hem de kanguru gibi pek çok araç yerine kullanabilmek için Maxi-Cosi Adorra bebek arabasını tercih edebilirsiniz.

Maxi-Cosi Adorra 2 Ana Kucağı Adaptörü

Maxi-Cosi Adorra 2 Ana Kucağı Adaptörü

Yalnızca bebek arabası olarak değil aynı zamanda yeni doğan bebeğiniz için ana kucağı olarak da kullanım sağlamanıza imkan sunan Maxi-Cosi Adorrayı ana kucağı adaptörü sayesinde birkaç saniye içinde bebeğinizi güvenle taşıyacağınız port bebeye dönüştürebilirsiniz. Maxi-Cosi Adorranın çok yönlü kullanım alanlarından biri olan ana kucağı özelliği, yeni doğan bebekler için oldukça konforlu bir seçim olacaktır.

Maxi-Cosi Adorra 2 Oto Bebek Koltuğu

Maxi-Cosi Adorra 2 Oto Bebek Koltuğu

Araç sahibi ebeveynler için arabada bebek koltuğu bulundurmak hayati önem taşımaktadır. Maxi-Cosi Adorra bebek arabası, bu noktada da işlerinizi kolaylaştırarak diğer ekipmanlarından ayrılıp bebek koltuğu olarak da kullanılabilir. Bebek koltuğu olarak kullanabilmeniz için uygun ekipmanlar ile birlikte geliştirilmesinin yanında, araca tam olarak monte edebilmek adına uygun adaptörleri bulmanız gerekir. Bebek arabası olarak son derece konfor sağlayan ürün, bebek koltuğu olarak da ebeveynleri memnun edecektir.

Maxi-Cosi Adorra 2 Puset Uyumlu Bebek Arabaları

Maxi-Cosi Adorra 2 Puset Uyumlu Bebek Arabaları

Bebeğiniz için standart bir bebek arabası almak yerine pek çok alanda kullanabileceğiniz çok yönlü bir ürün almak istiyorsanız Maxi-Cosi Adorra 2 tam size göre bir seçim olacaktır. Yeni doğan bebekler için diğer parçalardan ayrılarak puset olarak kullanılabilen ürün, ilerleyen dönemlerde bebek arabası ve oto bebek koltuğu şeklinde de işlev görmektedir. Her koşulda bebeğinizin konforu ve sağlığını düşünen Maxi-Cosi Adorra, 3,5 yaşına kadar bebeğinizin her anında yanında olacak en kaliteli ürünler arasında yer alır.

Amazon
Fiyatını Gör
Maxi-Cosi Adorra
2 Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Maxi-Cosi Adorra 2 Bebek Arabası Yorumları

Maxi-Cosi Adorra 2 Bebek Arabası Yorumları

? *** ***: Çok övüldüğü için denemek istedim ve gerçekten övenler çok haklıymış. Çok kullanışlı ve rahat. Bebeğim de çok sevdi.

? *** ***: Basit kullanımlı ama çok kullanışlı bir bebek arabası. Araba olarak kullanmak istemezseniz kolayca ana kucağına çevirebiliyorsunuz. Tavsiye ediyorum.

? *** ***: Kullanmaya başladıktan sonra çevremdeki herkese tavsiye etmeye başladım. Gerçekten çok kaliteli ve parasını sonuna kadar hak eden bir ürün.

? *** ***: Bu kadar kaliteli ve sağlam olmasını beklemiyordum. Bebeğim de ben de çok sevdik. Herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: Bir tane ürün alayım ama her yerde kullanabileyim diyorsanız kesinlikle alın aldırın. İkinci çocuğumda bile aynı ürünü kullanıyorum. Çok sağlam çok kaliteli.

? *** ***: Öncelikle bu ürünün bu kadar fazla övülmesini gereksiz bulmuştum ama öven herkes haklıymış. Kullanmaya başladıktan sonra anlaşılıyor zaten. Herkese tavsiye ediyorum ihtiyacı olan düşünmeden alsın.

? *** ***: Çok şık bir bebek arabası kullanımı da çok rahat. Bebeğim de arabayı çok sevdi ve çok rahat ettiğini anlayabiliyorum. İhtiyacı olan herkes düşünmeden alabilir.

? *** ***: Tek elle açıp kapanma özelliği o kadar rahat ettiriyor ki. Çocuk kucağınızdayken bile arabayı kapatabiliyorsunuz. Biraz el alışkanlığı da gerekiyor tabii ama çok çabuk alışırsınız zaten.

? *** ***: Çok memnun kaldık. Araç koltuğu olarak da gayet rahat kullanılıyor. Uygun adaptörleri kesinlikle edinin.

? *** ***: Başta tereddüt etsem de aldıktan sonra bu kadar işe yarayacağını tahmin etmezdim. Her yerde kullanabiliyorum resmen. Bir sürü şey almaktan kurtardı. Zaten bebek arabası olarak çok iyi. Oto bebek koltuğu ve ana kucağı olarak kullanılma özelliği de beni çok şaşırttı. Ürünü almadan önce de bu özelliklerini biliyordum ama bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim. Kesinlikle kusursuz. Tavsiye ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek Arabası4 Baby Comfort Yorumları
Mima Zigi İncelemeQuinny Zapp Flex Özellikler
Mamas Papas Airo YorumlarıPierre Cardin Karma Kullananlar
Chicco Ohlala 2 ÖzellikleriPrego Solo İnceleme
Inglesina Trilogy İncelemeCybex GB Pockit Plus Yorumları

Maxi Cosi Ana Kucağı adaptörü nasıl takılır?

Maxi-Cosi Adorra ana kucağı adaptörünü takmak için öncelikle oturma alanını bebek arabasından ayırmanız gerekmektedir. Bu işlem ile birlikte ayrılan parçayı puset olarak kullanabilirsiniz. Adaptörler bebek arabasının oturma alanının ayrılarak sadece ana kucağı olarak kullanılmasını ya da yeniden bebek arabasına bağlanarak kullanılmasını sağlayan aparatlardır. 

Maxi-Cosi Adorra ana kucağı bebek arabasına nasıl takılır?

Maxi-Cosi Adorra bebek arabasından uygun şekilde ayrılarak ana kucağına dönüşen oturma kısmını tekrar bebek arabasına takabilmek için adaptörlere ihtiyaç duyulur. Bu adaptörler, takılan parçanın sağlam şekilde bebek arabasına bağlanmasını ve bebeğinizin güvenle seyahat etmesini sağlar. Maxi-Cosi Adorra adaptörleri kendi bünyesinde bulunur. Ancak kaybetme gibi durumlarda bu adaptörlere erişebilmek için yetkili servislerden yardım alabilirsiniz.

Maxi-Cosi Adorra ana kucağı emniyet kemeri nasıl takılır?

Maxi-Cosi Adorra bebek arabasının oturma kısmı olan ana kucağını diğer parçalardan ayırdıktan ve araba koltuğuna yerleştirdikten sonra bebeğinizin güvenli şekilde seyahat edebilmesi için emniyet kemerlerini bebeğinizin omuzlarından ve bacak arasından itibaren takmanız önerilmektedir.

Maxi-Cosi Adorra ana kucağı kılıfı nasıl çıkarılır?

Ana kucağının alt tarafından kılıfı kavrayarak ön tarafa doğru nazik hareketlerle çekmeniz gerekir. Zorlanma durumunda kılıfı esneterek çıkarmayı deneyin. Fazla zorladığınız takdirde kılıfta yırtılma olacağı için oldukça nazik şekilde hareket edilmesi önerilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.