Mamas Papas Airo Bebek Arabası Yorum ve Özellikler

Bebeğiniz rahat hissederken sizlerin de kullanırken zorluk yaşamayacağı Mamas & Papas Airo bebek arabası ile ilgili yorum ve özellikleri inceledik.
Mamas Papas Airo Bebek Arabası Yorum ve Özellikler

Bebeğinizin en konforlu şekilde seyahat edebilmesi adına geliştirilen Mamas & Papas Airo bebek arabası, hafif olarak dizayn edilmesinden dolayı ebeveynler için de büyük kolaylık sağlar. Bebeğiniz kucağınızdayken dahi kolaylıkla katlayarak taşıyabileceğiniz bir ürün olan Mamas & Papas Airo, katlandığında oldukça küçük boyutlara ulaşması sayesinde uçakta kabin alanında dahi taşınabilir. Saklamak istediğinizde çok yer kaplamayacağı için araba bagajına ya da evin herhangi bir köşesine yerleştirebilirsiniz.

Mamas & Papas Airo Bebek Arabası Özellikleri

Çift yönlü kullanımVar
Ölçü99 x 45 x 95,5 Cm
Katlanmış Ölçü25 x 45 x 55 Cm
Oturma ayarıVar
SüspansiyonVar
Taşıma kapasitesi22 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı7,6 Kg
Yaş grubu3,5 Yaş
Amazon
Fiyatını Gör
Mamas&Papas Airo
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Mamas & Papas Airo İnceleme

Şık görüntüsüyle dikkat çeken Mamas & Papas Airo bebek arabası, kullanım kolaylığı ile de ebeveynler tarafından tam not almaktadır. Çok fonksiyonlu kullanma seçeneğinin yanında katlandığında oldukça küçük boyutlara ulaşan Mamas & Papas Airo, havayolu şirketleri tarafından kabin boy olarak kabul edilmektedir. Bebeğinizi her an konforlu hissettirerek sizlerin de işini kolaylaştırır. Hem görüntüsü hem de işleviyle dikkat çeken Mamas & Papas Airo bebek arabası hakkında daha fazla bilgi almak için yazımızın devamını inceleyebilirsiniz.

Bebeğinizi rahat ettirirken sizlerin de işini kolaylaştıracak Mamas & Papas Airo bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Mamas & Papas Airo Travel

Mamas & Papas Airo Travel

Mamas & Papas Airo, travel sisteme sahip bebek arabaları arasında yer almaktadır. Yani, yalnızca bebek arabası olarak değil aynı zamanda oto güvenlik koltuğu, puset, ana kucağı ve portbebe gibi farklı şekillerde kullanmanıza da imkan sunan bir üründür. Tabii bunu gerçekleştirebilmek için özel adaptörlere ihtiyaç duyulur. Bu adaptörler eğer bebek arabası ile birlikte gönderilmediyse ekstra olarak temin etmeniz gerekmektedir.

Mamas & Papas Airo Adaptör

Mamas & Papas Airo Adaptör

Bebek arabalarının tüm travel özelliklerini kullanabilmek adına farklı adaptörlere ihtiyaç duyulur. Mamas & Papas Airo adaptörler ise bebek arabası olarak kullanılan aracı oto güvenlik koltuğu, puset, ana kucağı ya da portbebe olarak kullanabilmeniz için gerekli bir malzemedir. Bu adaptörler, Oto güvenlik koltuğu için kullanılacak olduğunda koltuğu gereken forma getirmek ve araca güvenli şekilde bağlamak için kullanılır. Bunun yanı sıra, ana kucağı ve portbebe olarak kullanılmak istendiğinde yine aynı şekilde bu ürünlerin gerektiği formu almasını ve sabitlemeyi sağlayacak ürünler de yine adaptörler olacaktır.

Mamas & Papas Airo Portbebe

Mamas & Papas Airo Portbebe

Mamas & Papas Airo bebek arabası, travel özellik ile geliştirilmesinden dolayı portbebe görevi de görmektedir. Gerekli adaptörler kullanılarak portbebeye dönüştürülebilen Mamas & Papas Airo, bebeğinizin her an konforlu ve güvende olmasını sağlar. Mamas & Papas Airo'yu portbebe olarak kullanmak istemediğiniz zamanlarda tekrar ana gövdeye bağlayarak bebek arabası şeklinde kullanım sağlayabilirsiniz.

Mamas & Papas Airo Kullanımı

Mamas & Papas Airo Kullanımı

Mamas & Papas Airo bebek arabasını kullanabilmek için ekstre bir güç sarf etmenize gerek kalmayacağından dolayı bebeğinizle ilgilenmek için daha fazla vakit bulabilirsiniz. Her ihtiyacınızda yanınızda olarak hem sizi hem de bebeğinizi rahat ettirmesiyle işlerinizi kolaylaştırır. İhtiyaç anında oto bebek koltuğu, portbebe, ana kucağı gibi seçeneklerle de kullanılabilen Mamas & Papas Airo, çok yönlü olması sayesinde bebeğinizin için her alanda kullanabileceğiniz bir araç olacak.

Amazon
Fiyatını Gör
Mamas Papas Airo
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Mamas & Papas Airo Bebek Arabası Yorumları

Mamas & Papas Airo Bebek Arabası Yorumları

👤 *** ***: Çok hafif. Rengi çok güzel. Sepeti, açılabilir geniş tentesi, ayarlanabilen ayak kısmı, ön barı, süspansiyonlu olması, tek elle açma kapama ve çanta olarak taşınabilir olması şahane. Evde bile kullanacağım çok memnun kaldım.

👤 *** ***: Küçük, hafif, sağlam ve kullanması kolay.

👤 *** ***: Ürün göründüğü gibi geldi çok da hafif yer kaplamıyor ben sevdim.

👤 *** ***: Ürünüm elime ulaştı çok güzel bir ürün ideal bir bebek arabası ben çok beğendim ilk başta tereddüt ettim ama iyi ki almışım.

👤 *** ***: Gerçekten çok kaliteli bir bebek arabası ihtiyacı olan kaçırmadan alsın.

👤 *** ***: Yeğenim dünyaya geldi ve kız kardeşime hediye aldık, çok memnun kaldı, çok da kaliteli bir ürün.

👤 *** ***: Bebek arabası gerçekten çok kullanışlı. Kullanımı çok rahat ve hafif . En sıkıntılı yollarda bile kişi yormayan bir sürüş rahatlığı var . Biz çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Uzun süre kullanabilmek için kesinlikle tercih etmeniz gereken bir bebek arabası.

👤 *** ***: İlk çocuğum için aldım ama o kadar kullanışlı ki ikinci çocuğum için bile kullanmayı düşünüyorum.

👤 *** ***: Fiyatını sonuna kadar hak ediyor bence. Kesinlikle gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 İnceleme
Mima Zigi ÖzellikleriQuinny Zapp Flex Kullananlar
Pierre Cardin Karma YorumlarıChicco Ohlala 2 İnceleme
Prego Solo KullananlarInglesina Trilogy Özellikleri
4 Baby Comfort İncelemeCybex GB Pockit Plus Yorumları

Mamas Papas Airo bebek arabası kaliteli mi?

Hem bebeğinizin rahat ettirmesini hem de çok yönlü kullanabileceğiniz özelliklere sahip bir bebek arabası arıyorsanız Mamas & Papas Airo oldukça kaliteli bir tercihtir. Tek elle açıp kapatma özelliği ve pek çok alanda kullanım sağlaması sayesinde bebeğiniz ve sizin ihtiyacınız olabilecek her duruma cevap verecek bir üründür.

Mamas & Papas nerenin markası?

İngiltere kuruluşlu olan Mamas & Papas Airo markası, 1981 yılından itibaren bebek ürünleri ile ebeveynlere destek olmaktadır.

Mamas Papas Airo kaç kg?

Ebeveynlerin kolaylıkla kullanabilmesi ve taşıyabilmesi adına Mamas & Papas Airo bebek arabası ağırlığı sadece 7,6 kg olarak bilinmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.