Cybex GB Pockit Plus Bebek Arabası Yorum ve Özellikler

Sık seyahat eden aileler için kabin boy özelliği ile kolaylık sağlayan Cybex GB Pockit Plus bebek arabası özellikleri ve kullanıcı yorumlarını inceledik.
Cybex GB Pockit Plus Bebek Arabası Yorum ve Özellikler

Dünyanın en küçük şekilde katlanabilen bebek arabaları arasında bulunan Cybex GB Pockit Plus bebek arabası, katlanarak muhafaza etme kolaylığının yanında oldukça hafif olmasından dolayı tüm seyahatlerde yanınızda bulundurabileceğiniz bir ürün olmaktadır. Bu özelliğinin yanı sıra travel sistem ile geliştirilmiş olması da ekstra kullanışlı olmasını sağlamaktadır. Araba bagajı, uçak kabini ya da otobüs yolculuklarında kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz. Ebeveynlere sağladığı tüm bu kolaylıklarla birlikte bebeğinizi de son derece güvende ve konforlu hissettirmesi ile hem sizi hem bebeğinizi oldukça memnun edecek bir bebek arabasıdır.

Cybex GB Pockit Plus Bebek Arabası Özellikleri

Çift Yönlü KullanımYok
Emniyet KemeriVar
Yatış PozisyonuVar
Katlanmış Ölçü32 x 38 x 20 Cm
Sırt AyarıVar
Taşıma kapasitesi22 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı5,6 Kg
Yaş grubu5 Yaş
Amazon
Fiyatını Gör
Cybex GB Pockit Plus
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Cybex GB Pockit Plus İnceleme

Son derece hafif ve kullanışlı bir bebek arabası olan Cybex GB Pockit Plus, travel sisteme dönüştürülme özelliği ile dikkat çekmektedir. Ekstra adaptörler kullanılarak ana kucağı görevinde de kullanılan ürün, bebeğinizin yeni doğduğu andan itibaren daima konforlu ve güvende hissettirmesi için geliştirilmiştir. Aynı zamanda ebeveynleri de düşünen Cybex GB Pockit Plus, 5,6 kg ağırlığı ve küçük boyutlarıyla kullanım kolaylığı sunmaktadır.

Seyahatlerde kullanım kolaylığı sağlayan bir ürün arayışında olanlar için Cybex GB Pockit Plus bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Cybex GB Pockit Plus Kabin Boy Bebek Arabası

Cybex GB Pockit Plus Kabin Boy Bebek Arabası

Cybex GB Pockit Plus bebek arabası, bebeğiniz için konforlu bir seyahat deneyimi sunarken aynı zamanda siz ebeveynleri de düşünerek oldukça kolay kullanılabilir şekilde geliştirilmiştir. Seyahatlerde ve muhafaza etmek konusunda zorluk yaşamamanız adına dünyanın en küçük katlanabilir bebek arabası özelliğiyle geliştirildiği için her an yanınızda bulundurabileceğiniz bir üründür. Küçülebilir tasarımının yanında oldukça hafif olması ile kabin boy olarak kullanıma uygundur.

Cybex GB Pockit Plus Dünyanın En Küçük Katlanan Bebek Arabası

Cybex GB Pockit Plus Dünyanın En Küçük Katlanan Bebek Arabası

Katlandığında 32 x 38 x 20 x cm boyutlarına erişen Cybex GB Pockit Plus bebek arabası, sağlam yapısı sayesinde bebeğinizi rahat ettirirken sizlerin de işini kolaylaştıracak biçimde tasarlanmıştır. Dünyanın en küçük katlanabilir bebek arabası ismini almasının sebebi, katlandığında rakiplerine göre çok daha küçük bir alan kaplamasıdır. Seyahatlerde ya da muhafaza etmek konusunda oldukça işe yarayan bu özelliği, kucağınızda bebeğiniz varken bile taşıyabileceğiniz bir ürün ortaya koymaktadır.

Cybex GB Pockit Plus Kullanım

Cybex GB Pockit Plus Kullanım

Bebeğinizin rahatı ve güvenini sağlarken ebeveynlerin de rahat etmesi için oldukça kolay kullanılabilir şekilde geliştirilen Cybex GB Pockit Plus bebek arabası, 5,6 kg ağırlığı sayesinde tek elinizle taşıyabileceğiniz ağırlığa sahiptir. Tek elle açıp kapatma özelliğinin yanında yine tek elle kullanabileceğiniz bu ürün sizleri yormamak adına son derece kolay yön alacak şekilde tasarlanmıştır. Manevra yapmak ya da yön değiştirmek istediğinizde bu hareketleri kolayca algılayan Cybex GB Pockit Plus, bu hareketleri en hızlı şekilde yerine getirebilecek şekilde geliştirilmiştir.

Cybex GB Pockit Plus Ana Kucağı

Cybex GB Pockit Plus Ana Kucağı

Hafif ve küçük boyutlu olmasıyla dikkat çeken Cybex GB Pockit Plus bebek arabası, uygun adaptörler kullanıldığı takdirde ana kucağı görevinde de kullanılabilir. Travel sistemli bir bebek arabasına dönüştürülebilen bu ürünü, dilerseniz sadece bebek arabası dilerseniz de ana kucağı olarak her an kullanabilirsiniz. Kolay sökülüp takılabilen oturma alanı sayesinde bebeğinizi her zaman konforlu ve güvende hissettireceği gibi sizlerin de içinin rahat etmesini sağlayacak bir üründür.

Amazon
Fiyatını Gör
Cybex GB Pockit Plus
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Cybex GB Pockit Plus Bebek Arabası Yorumları

Cybex GB Pockit Plus Bebek Arabası Yorumları

? *** ***: Tek kelime ile harika. Kesinlikle tavsiye ederim. Kapanınca boyutu mükemmel, açılınca konforu on numara yani kısacası beş beş. Yatış pozisyonu çok başarılı. Parasını son kuruşuna kadar hak eden bir bebek arabası.

? *** ***: Ürün mükemmel göründüğü ve yazıldığı gibi. Diğer araba ile kıyaslayınca ( oda cybex) farkı çok fazla. Minik ve taşıması çok kolay. Etrafı korunaksız olduğundan yazlık bir ürün.

? *** ***: Kesinlikle gözünüz kapalı alabilirsiniz ultra küçük, ultra hafif. Yaklaşık 160 derece yatar olmasına rağmen çocuğumuz oldukça rahat etti. Diğer çoğu 15kg kadar taşırken cybex 22kg ya kadar taşıma kapasitesine sahip. Diğerlerine göre biraz daha pahalı ancak gerçekten değeceğine emin olabilirsiniz.

? *** ***: Oğlum 3 yaşında ve yaklaşık olarak 17 kg. Onun kilosuna uygun istediğimiz gibi bir baston araba bulamamıştık. Pockit plusı gördüm ve araştırdım ama fiyatı biraz yüksek geldi ama Kasım indirimiyle çok uyguna aldım. Şuan için çok memnunum. Sürüşü kolay ve hafif. Aşırı güven verdiğini söyleyemem sanki biraz sert kullansak kırılırmış gibi ama sert kullanmaya gerek de kalmıyor zaten. Yatış pozisyonunda yan taraflar Açık kalıyor evet ama küçülebilmesi için biraz feragat etmek gerekiyor sanırım. Gayet memnunum kısacası keşke daha erken alsaydım.

? *** ***: Marka bu alanda en iyisi diyebilirim. Özellikle güncel bebek arabalarının güvenlik nedeniyle hantal ve fazla yer kaplaması araç bagajı küçük olan kullanıcılar için büyük bir sorun. Tatile giderken aldığınız bavul, eşya bagajda yer bırakmazken hem güvenliği yüksek hem de böyle portatif bir ürünü ürettiği için markaya teşekkürü borç bilirim. Katlanınca resmen çanta kadar oluyor ve hızlı açılıp, kolay şekilde katlanabiliyor. Biraz pahalı evet ama parasını sonuna kadar hak ediyor.

? *** ***: 2 araba olarak seyahatlerde kullanmak için aldık gerçekten çok hafif 2 yaş ve üzeri ise bebeğiniz ve sık seyahat ediyorsanız hiç düşünmeyin alın.

? *** ***: Kullanışlı ve pratik. Puset takılabiliyor olması uzun bir kullanım periyodu sunuyor. Çok sıkı hissettirmiyor araba şasisi ama bu kadar katlanan versiyonların tasarımdaki fedakarlığı da bu sanırım. Memnunum. Tavsiye ederim.

? *** ***: Travel sistemin hantallığı ile ilgili o kadar çok yorum okuyunca bu modeli tercih ettik, adaptör ile puset takılarak da kullanılıyor olması da çok güzel. İyi ki hiç travel sistem almadan direk bu arabayı almışız. Katlanınca küçücük kalıyor. Bir tek yanları açık olduğu için all City mi tercih etseydim dedim ama onu da çözdük, puset örtüsü gibi çıt çıtlı bir parça diktik kendimiz.

? *** ***: 1 yıldır kullanıyorum, malzeme kalitesi iyi, çok dayanıklı ve oldukça portatif. en az yer kaplayan bastondur diye düşünüyorum.

? *** ***: Mükemmel bir ürün ; hafifliği , kullanışı çok çok rahat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 İnceleme
Mima Zigi YorumlarıQuinny Zapp Flex Kullananlar
Mamas Papas Airo İncelemePierre Cardin Karma Özellikleri
Chicco Ohlala 2 YorumlarıPrego Solo Kullananlar
Inglesina Trilogy İnceleme4 Baby Comfort Yorumları

Cybex GB Pockit kaç kilo?

Cybex GB Pockit bebek arabası, 5,6 kg ağırlığa sahip katlanabilir en küçük bebek arabaları arasında yer alırken 22 kg taşıma kapasitesi sayesinde oldukça kullanışlıdır.

Cybex hangi ülkenin markası?

Sağladığı konfor ve güvenilir oluşu ile ebeveynlerde tam not alan Cybex, bir Alman markası olarak bilinmektedir.

Cybex ana kucağı hangi bebek arabalarıyla uyumlu?

Cybex markasına ait ana kucağı ürünleri yine bu markanın pek çok bebek arabası ürünüyle uyum sağlayacak şekilde geliştirilmektedir. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.