4 Baby Comfort Bebek Arabası Yorum ve Özellikler

Kolay kullanım sağlayan travel sistem bebek arabaları arasında yer alan 4 Baby Comfort bebek arabası hakkında özellik ve kullanıcı yorumlarını inceledik.
4 Baby Comfort Bebek Arabası Yorum ve Özellikler

Travel sistem bebek arabaları kullanım kolaylığı sağlamasının yanında bebeğiniz için gerekli olabilecek tüm ürünleri tek bir araç ile karşılayacaktır. 4 Baby Comfort bebek arabası da travel sistem ile üretilen bebek arabaları arasında yer almasından dolayı oldukça kullanışlı bir seçim olur. 4 Baby Comfort, çift yönlü kullanım sağlamasının yanında puset ve port bebe olarak da kullanılabildiği için bebeğiniz yeni doğduğu andan itibaren işinizi kolaylaştırır. Sağlam bir yapıya sahip olan bu ürün 18 kg taşıma kapasitesiyle 4 yaşa kadar kullanabileceğiniz bir bebek arabasıdır.

4 Baby Comfort Bebek Arabası Özellikleri

Çift Yönlü KullanımVar
Emniyet KemeriVar
Yatış PozisyonuVar
Ölçü107 x 58 x 73 Cm
Sırt AyarıVar
Taşıma kapasitesi18 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı7 Kg
Yaş grubu0 - 4 Yaş
Amazon
Fiyatını Gör
4 Baby Comfort
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

4 Baby Comfort İnceleme

Bebeğiniz konforlu ve güvende hissederken aynı zamanda kolay kullanılabilir bir ürün arıyorsanız 4 Baby Comfort bebek arabası oldukça iyi bir tercih olacaktır. Travel sistem ile geliştirilen bu ürün, port bebe ve ana kucağı olarak kullanılabilme özelliği sayesinde bebeğinizin ilk doğduğu andan itibaren yanında olur. Hafif yapısı ile kolay taşıma imkanı sunarken tek elle açıp kapatma özelliği kullanım esnasında ebeveynlere yardımcı olur.

Kullanışlı travel sistem bebek arabası arayışında olanlar için 4 Baby Comfort bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

4 Baby Comfort Travel Sistem Bebek Arabası

4 Baby Comfort Travel Sistem Bebek Arabası

Alacağınız ürünün yalnızca bebek arabası olarak değil aynı zamanda pek çok alanda kullanılabilir şekilde dönüştürülebilmesini istiyorsanız 4 Baby Comfort travel sistem bebek arabası bu isteğinize cevap verecek şekilde geliştirilmiştir. Travel sistem bebek arabalarının tüm özelliklerini barındıran bu ürünü isterseniz bebek arabası olarak kullanmakla kalmayıp puset ya da ana kucağı olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede yeni doğduğu andan itibaren bebeğinizin yanında olarak sizlerin de işini kolaylaştırır.

4 Baby Comfort Kullanım

4 Baby Comfort Kullanım

4 Baby Comfort bebek arabası kullanımı oldukça kolay ve sizleri yormayacak bir sisteme sahiptir. Tek elle kullanım özelliği sayesinde aracı kontrol etmek ve yönlendirmek için zorlanmazsınız. Yine tek elle açılıp kapanabildiği için kucağınızda bebeğiniz varken dahi diğer elinizle aracı açıp kapatabilirsiniz. Bebeğiniz için kusursuz konfor ve güven sağlamasının yanında ebeveynleri de düşünerek geliştirilen bu sistem tüm kullanıcılar tarafından tam not almaktadır.

4 Baby Comfort Paket İçeriği

4 Baby Comfort Paket İçeriği

4 Baby Comfort bebek arabası size ulaştığında içerisinde 1 adet travel sistem bebek arabası, 1 adet bebek taşıma puseti, 1 adet yağmurluk ve garanti belgesiyle kullanım kılavuzu yer alacaktır. Merak ettiğiniz tüm soruları 4 Baby Comfort yetkili satış mağazalarında öğrenebileceğiniz gibi içerisinde bulunan kullanma kılavuzundan da bilgi edinebilirsiniz. Bebek arabasının yanında gönderilen taşıma puseti, bebeğiniz henüz arabada seyahat edebilecek kadar büyük değilse seyahat için iyi bir alternatif olacaktır.

4 Baby Comfort Taşıma

4 Baby Comfort Taşıma

Ortalama bebek arabası boyutlarına sahip olan 4 Baby Comfort, 7 kg ağırlığı ile taşıma esnasında da sizlere kolaylık sağlar. Merdivenlerden indirirken ya da istediğiniz alana yerleştirirken oldukça kolay şekilde hareket edebilmeniz adına uygun boyutlarda ve uygun ağırlık ile tasarlanmıştır. Bebek arabasını muhafaza etmek istediğiniz herhangi bir alan ya da araba bagajlarına rahatlıkla sığacağı için seyahat konusunda da bir sorunla karşılaşmazsınız.

Amazon
Fiyatını Gör
4 Baby Comfort
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

4 Baby Comfort Bebek Arabası Yorumları

4 Baby Comfort Bebek Arabası Yorumları

👤 *** ***: Her şeyiyle teşekkürler satıcı çok iyi firma.

👤 *** ***: Travel sistem bebek arabaları arasında en kullanışlı olanı 4 Baby Comfort bence. Hem fiyatı diğerlerine göre çok daha uygun hem de çok kullanışlı. Teşekkürler.

👤 *** ***: Ürün gayet kaliteli ve güzel tam istediğim gibi her iki cinsiyet için de kullanılabilecek renk, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

👤 *** ***: Almak için çok düşündüm sürekli yorumları okudum özelliklerini okudum baya bi düşündüm sonra alayım dedim ve aldım geldi iyi ki de almışım kurulumunu tek başıma yaptım çok kolaydı sorunsuz bir şekilde geldi paketleme falan güzeldi çok da beğendim baya da büyük almak isteyen hiç düşünmeden alsın derim daha kullanmak nasip olmadı ama eminim kullanışı da güzel olacak satıcıya teşekkür ederim temiz iş yaptığı sürece sürekli kazanacak bizde temiz ürün alıp kullanacağınız.

👤 *** ***: Pazartesi gecesi sipariş ettim Çarşamba sabahı ürün elimdeydi gayet sağlam ve kaliteli bir ürün bu fiyata bu kalite harika iyi ki bu indirimi kaçırmamışım hiç düşünmeden alın aldırın valla.

👤 *** ***: Ürünün paketlemesi güzeldi kalitesi de gayet iyi kurulumu kolay kargo çok hızlıydı Pazar günü akşam sipariş verdim çarşamba günü sabah geldi .Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Sürüşü kolay, kurulumu, açılıp kapanması kolay paketlenmesi çok özenliydi ürünü çok beğendik. Parasını hak eden bir ürün. Bol kazançlar.

👤 *** ***: İndirime girmesini uzun süre bekledik. Beklediğimize değdi, hem indirimli aldık hem de bayıldık ürüne. Baya kaliteli duruyor. Gece verdik sipariş ertesi sabah elimizde oldu.

👤 *** ***: Lütfen hiç tereddüt etmeyin anne ve baba adayları değerli insanlarsınız hepimiz dişimizden tırnağımızdan arttırıp harcama yapıyoruz hemen alın kolay kurulum hızlı ve özenli kargo hem çok hafif bir araba tavsiye değil rica ediyorum alın ve iyi günlerde kullanın. Emeği gecen satıcı arkadaşlara teşekkürler.

👤 *** ***: Çok güzel bir aydır kullanıyorum. Hem şık hem kullanışlı. Alabilirsiniz tereddütsüz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 İnceleme
Mima Zigi YorumlarıQuinny Zapp Flex Kullananlar
Mamas Papas Airo İncelemePierre Cardin Karma Özellikleri
Chicco Ohlala 2 YorumlarıPrego Solo Kullananlar
Inglesina Trilogy İncelemeCybex GB Pockit Plus İnceleme

4 Baby Comfort bebek arabası nasıl katlanır?

Ürünün yan kısmında bulunan butonları kullanırken aynı zamanda da alt kısımdan desteklenen ürün küçülerek en küçük formuna gelecektir. Ürünü açmak için ise aynı butonlardan yardım almanız yeterli olur.

4 Baby Comfort bebek arabası kaç kg?

4 Baby Comfort bebek arabası ağırlığı 7 kg olarak bilinmektedir. 18 kg taşıma kapasitesine sahip olan ürün 4 yaşa kadar çocukların kullanımına uygundur.

4 Baby Comfort nerenin malı?

Konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunan 4 Baby Comfort bebek arabası, bir Polonya markası olarak bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.