Chicco Ohlala 2 Bebek Arabası Yorum ve Özellikleri

En kolay kullanıma sahip Chicco Ohlala 2 bebek arabası özellikleri ve kullanıcı yorumlarını sizler için inceleyerek listeledik.
Chicco Ohlala 2 Bebek Arabası Yorum ve Özellikleri

Ultra hafif ve kolay kullanımlı bir bebek arabası arıyorsanız Chicco Ohlala 2 bebek arası tam size göre bir seçim olacaktır. 3,8 kg ağırlığa sahip olan ürün, bebeğinizin konforlu ve güvende hissetmesini sağlarken ebeveynler için de taşıma ve kullanım kolaylığı imkanı tanır. Güçlendirilmiş gövdesinin yanında ultra hafif yapısıyla kullanıcılardan tam not alan Chicco Ohlala 2, bebeğiniz için de eğlenceli ve oldukça güvenilir bir seçim olmasından dolayı gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz modellerden biridir.

Chicco Ohlala 2 Bebek Arabası Özellikleri

Çift yönlü kullanımYok
Ölçü46 x 81 x 101 Cm
Katlanmış Ölçü30 x 46 x 72 Cm
Oturma ayarıVar
Sırt AyarıVar
Taşıma kapasitesi15 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı3,8 Kg
Yaş grubu36 Ay
Amazon
Fiyatını Gör
Chicco Ohlala 2
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Chicco Ohlala 2 İnceleme

Bebeğiniz için konforlu ve şık bir bebek arabası araştırması yaparken aynı zamanda hafif ve kolay kullanımlı seçenekler arıyorsanız Chicco Ohlala 2 bebek arabası tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek nitelikte geliştirilmiştir. Oldukça korunaklı ve konforlu olmasının yanında beklenmeyecek performans göstererek sadece 3,8 kg ağırlığa sahip olan ürün bebeğinizi mutlu ederken sizi de unutmayarak kolay kullanımıyla işlerinizi kolaylaştırır. En hafif bebek arabaları arasında yer alan Chicco Ohlala 2, aynı zamanda katlandığında son derece az yer kaplamasından dolayı da kullanıcılarını memnun etmektedir.

Kolay taşıma özelliği ile kullanıcılardan tam not alan Chicco Ohlala 2 bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Chicco Ohlala 2 Kullanım

Chicco Ohlala 2 Kullanım

Diğer bebek arabalarına göre çok daha hafif olan Chicco Ohlala 2 bebek arabası, bu yönü sayesinde kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Katlanabilir itme kolu sayesinde kullanmadığınız zamanlarda arabayı katladığınızda itme kollarını da kapatarak daha rahat saklama alanı bulabilirsiniz. İhtiyaç anında genişleyebilir tentesi ve dilediğiniz şekilde ayarlayabileceğiniz ayak koyma alanı sayesinde bebeğinizin daima konfor içinde seyahat etmesini sağlar. Bebekler için çok yönlü özellikler düşünülürken ebeveynlerin kullanırken bir problem yaşamaması adına da oldukça portatif dizayn edilmiştir.

Chicco Ohlala 2 Taşıma

Chicco Ohlala 2 Taşıma

Çok hafif olduğu için dilediğiniz her yere elinizde dahi taşıyabileceğiniz Chicco Ohlala 2 bebek arabası, katlandığında araba bagajı gibi küçük alanlara dahi sığabilecek şekilde tasarlanmıştır. Uzun yolculuklarda uçak ya da otobüslerde yer problemi yaşamayacağınız için gittiğiniz yere götürebilirsiniz. Bebeğinizin daima yanında olurken size de kullanım kolaylığı sağlayacak bir bebek arabası arıyorsanız 3,8 kg ağırlığa sahip olan Chicco Ohlala 2 ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir tercih olacaktır.

Chicco Ohlala 2 Sürüş Kolaylığı

Chicco Ohlala 2 Sürüş Kolaylığı

Hafif malzemelerle üretilen Chicco Ohlala 2 bebek arabasının sürüş kolaylığı kullanıcılar tarafından en beğenilen özelliği olmaktadır. Tek elle katlama özelliğinin yanında sürüş esnasında kolay yönlendirme ve sürat almada kolaylık tanıdığı için ebeveynlerden tam not almaktadır. Tek elle kullanım özelliği sunan Chicco Ohlala 2, sürüş esnasında bebek arabasını tek elinizle dahi kontrol edebilmenizi sağlar. Bu sayede daha kolay manevra yapabilir ya da diğer işlerinizle ilgilenmek için fırsat bulabilirsiniz.

Chicco Ohlala 2 Temizlik

Chicco Ohlala 2 Temizlik

Çıkarılabilir ve yıkanabilir kılıfa sahip olmasından dolayı temizlik konusunda da oldukça büyük kolaylık sağlayan Chicco Ohlala 2 bebek arabası, bebeğinizin sağlığı için her şeyi düşünmektedir. Hijyenik bir yolculuk sunması için çıkarılabilir kılıflar makinede ya da elinizde yıkamaya uygun şekilde geliştirilmiştir. Kılıflar temizlendikten sonra arabaya kolaylıkla tekrar monte edebileceğiniz için herhangi bir problem yaşamazsınız.

Amazon
Fiyatını Gör
Chicco Ohlala 2
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Chicco Ohlala 2 Bebek Arabası Yorumları

Chicco Ohlala 2 Bebek Arabası Yorumları

? *** ***: Bu arabayı yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. Öncelikle gerçekten çok hafif bir araba. Kucağımda 11 kg oğlumla birlikte 4 katı inip- çıkabiliyoruz.

? *** ***: ürün çok hafif tek elle rahatça açılıp kapatılıyor travel sistemden sonra çok çok kullanışlı olduğunu fark ettim travel sisteme hiç ihtiyaç yokmuş. Sadece tekerleri çok basit duruyor biraz daha kaliteli olabilirdi rengi görseldekine göre çok açık.

? *** ***: Ürün hafif ve sürüşü çok kolay.

? *** ***: Tüm parçalar poşetliydi hiç açılmamış olduğu belli. Ürünün kullanımı çok rahat acayip hafif açıp kapama özelliği gerçekten tek elle yapılabiliyor. Ek katlama özelliği sayesinde her yere sığıyor paket gibi elde taşınıyor. Rengi çok güzel. Sepeti var. Manevrası da iyi. Tek eleştirim tekerleklere kesinlikle daha kaliteli olmalıydı. Pazar arabası gibi bir plastikten tekerlek koymuşlar.

? *** ***: Ürünün hafifliği çok iyi. Düz yolda iyi kullanılıyor. Lastikleri geliştirilirse parke taşlı yollarda takılma yapmadan gidebilir.

? *** ***: Ürün gerçekten çok hafif kullanışlı tekerleri iyi ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarmaz ise çok memnun kalacağıma inanıyorum.

? *** ***: Kurulumu gayet basit tekerleri ve malzeme kalitesi fiyat performans olarak tatmin edici en önemlisi hafif bir ürün bayanlar kolaylıkla taşıyabilir. Uzun süreli kullanımda sorun yaratmayacağını umuyorum.

? *** ***: Bebek arabası çok hafif kullanışlı. Arabanın içine (pusetin önüne) sığıyor. Ekstra yer kaplamıyor. Şimdilik sağlam duruyor. Bebek arabası ile off road yapamayacaksanız alınır. Biz hafif olduğu için tercih etmiştik.

? *** ***: Ürün başarılı, bu fiyatta düşünmeden alabilirsiniz.

? *** ***: Dünya varmış dedirten cinsten. Tek elle taşıyabilecek kadar hafif, çok kolay açılıp kapanıyor. Oğlum da çok sevdi. Paketleme özeni ve kargolama hızı çok iyiydi, teşekkür ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 Yorumları
Mima Zigi YorumlarıQuinny Zapp Flex İnceleme
Mamas Papas Airo İncelemePierre Cardin Karma Kullananlar
Prego Solo KullananlarInglesina Trilogy Yorumları
4 Baby Comfort YorumlarıCybex GB Pockit Plus Özellikleri

Chicco Ohlala 2 kaç kg taşır?

Çok hafif olmasıyla kullanıcılar tarafından taşıyıcılık konusunda tereddüt duyulan Chicco Ohlala 2 bebek arabası, 15 kg taşıma kapasitesine sahiptir.

Chicco Ohlala 1 ve 2 arasındaki fark nedir?

Chicco Ohlala 2 bebek arabası, oldukça hafif bir gövdeye sahip olmasının yanında son derece konforlu ve kolay taşınabilir bir ürünken Chicco Ohlala 1 biraz daha ağır ve kullanım seçenekleri daha sınırlıdır. Chicco Ohlala 2, yine aynı ürünün birinci versiyonuna göre geliştirilmiştir.

Chicco puset kaç aya kadar kullanılır?

Chicco bebek arabası puseti için bebeğinizin ağırlığına göre kullanım sağlayabilirsiniz. 15 kg kullanım sınırına sahip olan ürün, bebeğinizin konforlu ve güvenli şekilde seyahat edebilmesi için geliştirilmiştir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.