Inglesina Trilogy Bebek Arabası Yorum ve Özellikler

Kaliteli bir travel sistem bebek arabası arayışında olanlar için Inglesina Trilogy bebek arabası özellikleri ve kullanıcı yorumlarını inceledik.
Inglesina Trilogy Bebek Arabası Yorum ve Özellikler

Sağlam ve güvenilir travel sistem bebek arabaları arasında yer alan Inglesina Trilogy bebek arabası, ebeveyn kullanımını kolaylaştırmakla birlikte bebeğiniz için iyi olan her şeyi bir arada sunar.  Yeni doğan bebeklerden 4 yaşındaki çocuklara kadar tüm ihtiyaçları karşılaması ile bilinen Inglesina Trilogy, isterseniz sadece bebek arabası olarak, isterseniz puset ya da oto bebek koltuğu olarak kullanmanıza imkan sağlar. Tek el kullanım özelliği sayesinde bebeğinizi gezdirirken tek elinizle kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda kolay açılıp kapanan bir ürün olmasıyla birlikte zaman kaybetmeden arabayı taşıma pozisyonuna getirebilirsiniz.

Inglesina Trilogy Bebek Arabası Özellikleri

Çift Yönlü KullanımVar
Emniyet KemeriVar
Ölçü56,5 x 105,5 x 82 Cm
Katlanmış Ölçü34 x 98 x 44 Cm
Sırt Ayarı3 Kademe
Taşıma kapasitesi25 Kg
Tek elle kapamaVar
Ürün ağırlığı10 Kg
Yaş grubu4 yaş
Amazon
Fiyatını Gör
Inglesia Trilogy
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Inglesina Trilogy İnceleme

Bebeğinizin konforlu bir seyahat yaşaması için tüm ayrıntıları düşünülerek dizayn edilen Inglesina Trilogy bebek arabası, çok yönlü kullanım özelliğiyle zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Sektörde yer alan bebek arabalarından biraz daha maliyetli olsa da ayrı ayrı aldığınız takdirde çok daha fazla bedeller ödeyeceğiniz ürünleri tek ürün ile sizlere sunmaktadır. Puset, ana kucağı, oto bebek koltuğu yerine de kullanılabilen Inglesina Trilogy, bebeğinizi her an güvende ve konforlu hissettirir.

Konforlu ve güvenli bir bebek arabası arayışında olanlar için Inglesina Trilogy bebek arabası ile ilgili tüm detaylar;

Inglesina Trilogy Puset

Inglesina Trilogy Puset

Yeni doğan bebekler için puset kullanmak, bebek arabası kullanmaktan hem daha kolay hem daha güvenlidir. Bebeğinizin ne yaptığını her an görebilmek ve sürekli kontrol edebilmek için puset kullanımının önemini bilen Inglesina Trilogy, yalnızca bebek arabası değil aynı zamanda puset olarak da kullanılabilme özelliği sayesinde ebeveynlerin beğenisini toplamıştır. Kolaylıkla çıkarılan oturma alanı sayesinde puset görevi de gören bu ürün uzun süre kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

Inglesina Trilogy Travel Sistem Bebek Arabası

Inglesina Trilogy Travel Sistem Bebek Arabası

Travel sistem bebek arabalarının en iyi yönü, sadece bebek arabası olarak değil istediğiniz anda pek çok farklı şekilde kullanabilmenize imkan sağlamalarıdır. Inglesina Trilogy bebek arabası da travel sistem ile geliştirilmiştir. İhtiyaç duyulduğunda puset, ana kucağı ya da oto bebek koltuğu olarak kullanılabilen bu ürün bebeğinizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecektir. Konforlu ve güvenli seyahat sistemini ile bebeğinizin her an yanında olarak sizlerin de işini kolaylaştırır.

Inglesina Trilogy Ana Kucağı

Inglesina Trilogy Ana Kucağı

Bebek arabası kullanmak için henüz çok erken fakat ayrı ayrı ürünler alarak zaman kaybetmek istemiyorsanız Inglesina Trilogy bebek arabası sizler için oldukça uygun bir seçim olacaktır. Ana kucağı olarak kullanılabilme özelliği sayesinde hem yeni doğan bebeğinizi konfor ve güvenle buluşturan hem de ebeveynler için kolaylık sağlayan bir ürün olmasından dolayı kullanıcılardan tam not almaktadır. Inglesina Trilogy'nin kolayca çıkarıp takılabilen oturma alanı ve uygun aparatlarıyla ana kucağı olarak da kullanım sağlayabilirsiniz. Bu sayede pek çok ürün almak için zaman kaybetmeden tek ürünle pek çok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Inglesina Trilogy Kullanım

Inglesina Trilogy Kullanım

Bebeğinizle gerçekleştirdiğiniz tüm seyahatlerinizde hem bebeğinizi güvende ve konforlu hissettirebilmek hem de size kullanım kolaylığı tanımak adına geliştirilen Inglesina Trilogy bebek arabası, travel sistem içermesinden dolayı çok yönlü şekilde kullanılabilir. Sadece bebek arabası olarak değil aynı zamanda ana kucağı, puset ve bebek oto koltuğu şeklinde de ayarlanabilen ürün ihtiyaç duyabileceğiniz tüm seyahat yöntemlerini karşılamaktadır. 10 kg ağırlığa sahip olması sayesinde araba bagajı ya da elde taşınabildiği için dilediğiniz her yere götürebilirsiniz.

Inglesina Bebek Arabası ve Oto Koltuğu

Inglesina Bebek Arabası ve Oto Koltuğu

Bebek arabalarından beklentileriniz arasında travel sistemli oluşu ve kolay kullanım sağlaması yer alıyorsa Inglesina Trilogy bebek arabasına şans verebilirsiniz. Inglesina Trilogy bebek arabası, bebek oto koltuk şeklinde kullanılabilme özelliği sayesinde ebeveynler için büyük kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda puset ve ana kucağı özelliğiyle bebeğinizin sadece dış alanlarda değil evde de konforlu hissetmesini sağlar. Oto koltuk özelliğiyle artık tüm seyahatlerde güvenli bir alanda bulunan bebeğiniz mutlu olurken sizin de içiniz rahat edebilir.

 

Amazon
Fiyatını Gör
Inglesia Trilogy
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Inglesina Trilogy Bebek Arabası Yorumları

Inglesina Trilogy Bebek Arabası Yorumları

👤 *** ***: Tek kelimeyle müthiş bir ürün çok pratik, sağlam, kullanımı kolay, hafif ve sağlam 5 yıldız ile sınırlı olduğu için 5 yıldız yoksa çok daha fazlasını hak ediyor.

👤 *** ***: Fiyatına bakarak değmeyeceğini düşünmeyin kesinlikle çok kaliteli bir bebek arabası. İkinci çocuk için bile kullanılabilir.

👤 *** ***: Kullanmaya başladığım andan itibaren hem ben hem de bebeğim çok sevdik. İhtiyacı olan herkes gözü kapalı alabilir tavsiye ederim.

👤 *** ***: Verdiğiniz paranın karşılığını sonuna kadar alıyorsunuz gerçekten kaliteli ve kullanışlı bir bebek arabası ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Biraz ağır olmasına rağmen rahat taşınıyor. Bebeğinizle gezmek için çok güzel bir bebek arabası. Tekerleri de çok kaliteli arabanın kendisi de. Almak isteyenler düşünmesin.

👤 *** ***: Puset olarak da kullandım o şekilde de çok kullanışlı oluyor gerçekten bu kadar kaliteli olmasını beklemiyordum tavsiye ederim.

👤 *** ***: Dışarda gezerken çok rahat etmeye başladık puset olarak kullanılması da çok güzel. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Verdiğiniz fiyatı sonuna kadar hak eden bir ürün kesinlikle aradığınız tüm özellikleri bulabiliyorsunuz. Çok memnunum.

👤 *** ***: Bebeğimde çok rahat etti bizde çok sevdik. Tek elle bile kolayca kullanılıyor.

👤 *** ***: Bagaja kolay sığıyor evde saklamak istediğinizde de kolayca katlayabiliyorsunuz. Katlayınca gerçekten çok küçülüyor. Ben memnun kaldım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Travel Bebek ArabasıMaxi-Cosi Adorra 2 Yorumları
Mima Zigi İncelemeQuinny Zapp Flex Özellikleri
Mamas Papas Airo ÖzellikleriPierre Cardin Karma Yorumları
Chicco Ohlala 2 KullananlarPrego Solo İnceleme
4 Baby Comfort ÖzellikleriCybex GB Pockit Plus Kullananlar

Inglesina Trilogy hangi ülkenin?

Çok yönlü kullanımı sayesinde bebeğinizin tüm ihtiyaçlarına cevap vermesi için geliştirilen Inglesina Trilogy bebek arabası, İtalyan markasıdır.

Inglesina bebek arabası kaç kilo?

25 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip olan Inglesina Trilogy bebek arabasının kendi ağırlığı ise 10 kg olarak bilinmektedir. Katlandığında araba bagajı gibi alanlara kolaylıkla sığdığı için muhafaza etme konusunda da problem yaşamazsınız.

Inglesina Trilogy kurulumu nasıl yapılır?

Kutu içerisinde yer alan kurulum belgelerini inceleyerek Inglesina Trilogy bebek arabası kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Tek el ile açılıp kapama özelliği bulunduğu için kurulumu da son derece kolay olacaktır. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.