LG'nin Yeni Akıllı Saati Sızdırıldı

Son dönemde popüler olan akıllı saatlere LG de bir yenisini ekliyor. Şu için üretim aşamasında olan saatin özellikleri internete sızdırıldı.
LG'nin Yeni Akıllı Saati Sızdırıldı

Giyilebilir teknolojiden şu an için en revaçta olan son ürün akıllı saatlere firmalar da özen gösteriyor. LG ilk olarak ürettiği Watch Urbane saatine ek olarak birçok özellik ekleyerek yeni bir akıllı saat çıkartma isteği biliniyordu. Dün kimliği bilinmeyen bir kaynaktan LG’nin akıllı saatinin teknik özellikleri sızdırıldı.

Yeni akıllı saatin boyutunun 55 milimetreye 41,5 milimetre olduğu söyleniyor. Ayrıca cihaz üzerinde 33 milimetre uzunluğunda dikey şekilde bir ekran bulunuyor.

LG'nin Yeni Akıllı Saati

Akıllı saat üzerinden telefon görüşmesi yapılmasına da izin verilecek. Bunun için cihazda CDMA özelliği bulunuyor. Aynı zamanda telefon görüşmesi sırasında ahize yerine kullanılacak kulaklıklar için düşük enerjili bluetooth 4.0 özelliği de bulunacak.

Cihaz değiştirilemeyen ve tekrar şarj edilebilen pil ile gelecek. Zira günümüz teknolojisinde değiştirilen pil ile gelmesi çoğu kullanıcı tarafından kötü yorumlanabilirdi. Aynı zamanda 2.4 GHz Wi-Fi bağlantısı bulunurken bir de Wireless hotspot özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde cihaz modem olarak kullanılabilecek.

Saat üzerinde en dikkat çekici özellik ise 3.5 mm standart kulaklık girişi olması. Günümüzde akıllı saatler telefon görüşmesi ya da müzik dinlemek için bluetooth özelliği barındırıyor ve kablosuz kulaklıklarla rahatça işlemler halledilebiliyor. Ancak LG yeni akıllı saatine kulaklık girişi eklemiş. Bu girişin ne işe yarayacağına dair şu an için sadece tahminler bulunuyor. Yeni modelin adı ve diğer donanımsal özellikleri bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum