Samsung'dan Yeni Akıllı Saat

Güney Koreli teknoloji devi Samsung adı geçen ama bugüne hiç gösterilmeyen akıllı saati Samsung Gear S2’yi görücüye çıkarttı.
Samsung'dan Yeni Akıllı Saat

Apple’ın ortalığı kasıp kavuran Apple Watch akıllı saatlerinden sonra Samsung da boş durmadığını kanıtladı.

Samsung’un yeni akıllı cihazları Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+’ın tanıtımını gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde Koreli üretici son dakika sürprizi ile akıllı saati ekrana yansıttı. İzleyicilerin şaşkınlıkla baktığı ekranda Samsung yeni akıllı saati Gear S2’nin görüntülerini yayınladı.

Samsung Gear S2

Akıllı saatin en ilgi çeken özelliği yuvarlak ekranlı olmasıydı. Bilindiği gibi Samsung geçtiğimiz sene pazara ilk akıllı saati sürmüştü. Ekranı kare olan bu saati yine kare ekrana sahip Apple Watch izledi. Samsung’un yeni Gear S2’si yuvarlak ekran kullanarak markanın bir ilki oldu.

Samsung Gear S2

Metal bir kasaya sahip olduğu gözlenen saatin üzerinde yuvarlak OLED ekran bulunuyor. Ayrıca saatin üzerinde herhangi bir tuş bulunmaması ve ara yüzdeki öğelerin yuvarlak olması çerçevenin döndürebilir olduğunu gösteriyor.

Samsung Gear S2

Tizen işletim sistemine sahip olacak akıllı saatte aynı zamanda sağlık ile ilgili uygulamalarda bulunacak. Ayrıca saat birçok arayüze sahip olmasıyla kullanıcıların göz zevkine de hitap edecek.

Samsung Gear S2

Daha fazla özelliği açıklanmayan saatin tam olarak tanıtımı ise 2 Eylül tarihinde Berlin’deki IFA 2015 etkinliğinde olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.