Akıllı Duş Başlığı Üretildi

Dünyanın kuraklık senaryolarıyla karşı karşıya kalacağı riski üzerine düşünen Nebia firması, daha az su harcayan akıllı duş başlığı üretti.
Akıllı Duş Başlığı Üretildi

İlerleyen teknoloji ile doğaya zarar veren insanoğlu bu kez doğa yararına bir yenilik ile karşımıza çıktı. Göründükleri kadar masum olmayan duş başlıklarına alternatifini düşünen bir Nebia, akıllı duş başlığı üretti.

Esasında firma son 5 yılını bu akıllı duş başlığını tanıtmak ve destek almak için ayırmıştı. Firma aradığı desteği geçtiğimiz günlerde buldu. Aralarında birçok kişinin olduğu destek verenlerden en dikkat çekici isimler ise Apple’ın CEO’su Tim Cook ve Alphabet’in başındaki kişi olan Eric Schmidt oldu.

Akıllı Duş Başlığı

Uzun süren Ar-Ge çalışmasından sonra ortaya çıkan bu ürün sıradan duş başlıklarına göre %70 oranında daha az su tüketiyor. Daha az su tüketmesini de suyu milyonlarca küçük parçaya ayırarak yapıyor. Ayrıca normal bir duş başlığına göre 10 kat daha fazla yüzeye yayıyor ve suyu daha tazyikli veriyor. Böylelikle su vücudunuza çok daha fazla temas ediyor.

Akıllı duş başlığı ısı tasarrufu da sağlıyor. Sudaki ısıyı çok daha fazla verimle tutan başlık normal su başlıklarının %97 oranındaki su kaybını da ortadan kaldırarak vücudunuza 13 kat daha fazla ısı transfer ediyor.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu yeni buluş cildinizi daha temiz hissetmenizi sağlarken kaslarınızın daha diri kalmasına da yardımcı oluyor. Şu anda Kickstarter’da ön satışta olan duş başlığının fiyatı ise 299 dolar olarak belirlenmiş durumda.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.