Akıllı Su Şişeleri Geliyor

Ünlü Thermos firması su içme alışkanlıklarınızı takip eden akıllı şişeler tasarladı.
Akıllı Su Şişeleri Geliyor

Termos içeceklerin ısılarını soğuk ya da sıcak olarak korumasını sağlayan bir ürün olarak dilimize yerleşmiş vaziyette. Esasında termos kelimesi 1982 yılında kurulan Thermos firmasından dilimize geçmiştir.

1982 yılında geliştirdiği teknoloji sayesinde sıvıların ısılarını korumayı başarabilen Thermos markası ürünleri dünyayı kasıp kavurmuştu. Aynı şekilde sadece şişe üzerinde gelişmeye devam eden firma günümüz teknolojisine ayak uydurabilecek bir ürünü tanıttı.

Thermos Smart Lid ismi verilen şişeler tasarım olarak diğer Thermos modellerine benzese de içerik olarak tamamen farklı çünkü Thermos Smart Lid akıllı şişe olarak adlandırılıyor. Thermos Smart Lid şişleri sizin içtiğiniz su miktarını günlük oranda takip edip bunu size bildiriyor. Böylece hayati bir öneme sahip olan suyun az ya da çok içip sağlınızda oluşabilecek riskleri en aza indirmeyi amaçlıyor.

Akıllı Su Şişesi

Akıllı telefonunuza bağlanan şişe kullanıcının yaşı ve kilosuna göre içilmesi gereken su miktarını düzenliyor ve zamanı geldiğinde kişiyi su içmesi için uyarıyor. İçeceğin sıcaklığını da ölçebilen akıllı şişe bilgileri akıllı telefonunuza gönderiyor. Ancak Thermos Smart Lid’i yalnızca iOS cihazara yükleyebiliyor ve bluetooth ile cihaza bağlanabiliyorsunuz.

Özellikle gün içerisinde su içmeyi unutan kişilerin işine yarayabilecek Thermos Smart Lid bahar aylarında piyasaya sürülecek ve fiyatı 60 dolar olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.