Runtastik İlk Akıllı Saatini Duyurdu

Sporcu malzemeleri üreten Adidas’ın satın aldığı Runtastic firması ilk akıllı saatini duyurdu.
Runtastik İlk Akıllı Saatini Duyurdu

Geçtiğimiz aylarda Adidas’ın bünyesine katılan ve fitness uygulamaları üreten Runtastic kendi markası adı altında ilk akıllı saatini duyurdu.

Adidas ve Runtastic firmalarının ortaklığı ilk meyvelerini vermeye başladı. Gelişen akıllı saat piyasasına giren ikili aktivite takip ağırlıklı akıllı saati görücüye çıkarttı.

Yazılımı tamamen Runtastic firması tarafından yapılan ve Moment adını alan akıllı saatin aktivite bilekleriyle aynı olan özellikleri dikkat çekti. Saatin birden çok çeşit bulundurması da kullanıcıları sevindirdi. Fun – Basic ve Elit Moment – Moment Classic adı altında adlandırılan çeşitlerin tasarımı modaya son derece uygun olarak tasarlandı.

Runtastic Moment

Runtastic Moment adım ölçme, kalori hesaplama, uyku düzenini kontrol etme gibi özellikleri üzerinde barındırıyor. LED ışıklara sahip cihaz kullanıcına bildirim de verebiliyor. Akıllı cihazınızla bağlantı kurmayı sağlayan Moment topladığı bilgileri telefonunuza yansıtıyor.

Moment özellikleri kadar dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor. Diğer akıllı saatlerden en büyük farkı ise su geçirmezliği gösteriliyor. 90 metreye kadar su geçirmeyen Moment akıllı saatler arasında suya en dayanıklı saat olarak gösteriliyor. Bu sayede kullanıcıları havuzda, denizde ya da duşta saati çıkartmak zorunda kalmıyor.

Runtastic Moment

Cihazın bir diğer önemli özelliği ise pil ömrü. Moment tam 6 ay pil ömrü sunuyor. Cihaz aynı zamanda Android ve iOS ile uyumlu olarak çalışabiliyor.

Farklı çeşitleri bulunan saatin fiyatlandırma sistemi de çeşitlere göre yapılyor.  Fun – Basic modeli 130 euro olarak fiyatlandırılırken Elit Moment – Moment Classic serisi 200 euro olarak fiyatlandırılıyor. Moment Classic serisi aynı zamanda altın, roze altın ve gümüş olarak kendi arasında ayırılıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.