Alcatel Yeni Akıllı Saatini Görücüye Çıkarttı

Fransız teknoloji devi Alcatel yeni akıllı saati Go Watch’ı tanıttı.
Alcatel Yeni Akıllı Saatini Görücüye Çıkarttı

Teknoloji devleri akıllı telefonların yanında artık giyilebilir teknolojiye de merak salmış durumda. Saat, gözlük, bileklik hatta lensler bir artık insan yaşamını kolaylaştırıyor.

Bunların en sonuncusu Alcatel’den geldi. Fransız şirket akıllı saate farklı bir boyut getirme peşinde. Öyle ki yeni geliştirdiği Go Watch akıllı saatinin dayanıklılığına önem veren firma akıllı saatin darbeye, şoka ve suya karşı diğer saatlerden çok daha fazla olduğunu açıkladı.

Saatin özellikleri ise herkesi hayran bıraktı. Standart akıllı saatlerin yapabildiği çağrı, mail, mesaj ve hava durumu gibi özellikleri barındıran saatte bunların yanı sıra farklı olarak birçok özellik bulunuyor.

Alcatel Go Watch

Saatin en dikkat çeken özelliği kalp ritim sensörü oldu. Ayrıca akselerometre ve jiroskop algılayıcılara sahip olan Go Watch sağlığınız hakkındaki verileri topluyor ve sizlere akıllı telefonunuz sayesinde iletiyor. Böylece sağlığınızı daha yakından kontrol edebiliyorsunuz.

Akıllı saat uykunuzun geldiğini, acıktığınızı ve yorgun olduğunuz gibi durumlar da sizlere bildiriyor. Ancak bu bilgiler tahmin boyutunda olabiliyor ve kesinlikle bilimsel bir gerçeklik sunmuyor. Ayrıca Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşım yapmanızı sağlıyor.

Alcatel Go Watch

Standart akıllı saatlerin tasarımından farklı olarak klasik değil spor bir tasarım seçen Alcatel firması saati her kıyafetinizle kullanabileceğinizin altını çiziyor. Cihaz işletim sistemi olarak ise Android değil kendi işletim sistemini kullanıyor.

Henüz çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili bir açıklama yapılmayan saat hem iOS hem de Android cihazlarla uyumlu olarak çalışabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.