Alcatel Kot Kumaşlı Akıllı Telefonunu Duyurdu

Fransız teknoloji devi Alcatel arka kapağı farklı malzemelerden üretilen Pop Up’u duyurdu.
Alcatel Kot Kumaşlı Akıllı Telefonunu Duyurdu

IFA 2015 Fuarı’nda adından sıkça söz ettiren Alcatel duyurduğu telefonlarla akıllı telefon pazarındaki eski yerini geri almak istiyor.

Alcatel akıllı telefon piyasasına güçlü bir dönüş yapmak istediğini duyurduğu cihazlarla gösterdi. Tanıttığı cihazların piyasanın üstünde olması da ziyaretçileri son derece etkiledi. Bu cihazlardan en çok dikkat çekeni ise arka kapağı kot, deri ve plastik gibi malzemelerden üretilen Pop Up oldu.

Alcatel Pop Up

Cihazların tasarımı kadar performansı da konuşuldu. 5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan telefon 720p çözünürlüğü de kullanıcısına sunuyor. Böylece son derece kaliteli görüntüleri yansıtabiliyor.

Alcatel Pop Up gücünü Qualcomm Snapdragon 610 işlemciden alıyor. Sekiz çekirdekli olan işlemcideki her bir çekirdek 1.4 GHz hızına erişiyor. Böylesine güçlü bir işlemciyi de 2 GB kapasitesindeki RAM destekliyor ve bu sayede telefon işlem yaparken zorlanmıyor.

Alcatel Pop Up

Cihazın 13 megapiksellik arka kamerası bulunuyor. F/2.0 diyafram genişliğine sahip olan kamera ile çok güzel görüntüler çekilebiliyor. Aynı zamanda 5 megapiksel de ön kamerası bulunan cihazın dahili hafızası ise 8 GB olarak belirlenmiş. Ancak 8 GB az gelen kullanıcılar için microSD kart desteği de bulunan cihaz hafıza konusunda hiçbir sorun çıkartmıyor.

2500 mAh kapasiteli pil bulunacak olan telefonun çıkış tarihi ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.