Apple Watch'a Su Geçirmez Kılıf

Dünyaca ünlü aksesuar üreticisi Catalyst Apple’ın yeni akıllı saatleri için su geçirmez kılıf üretti.
Apple Watch'a Su Geçirmez Kılıf

Teknolojideki gelişmeler hızla ilerlerken aksesuarlar da aynı hızda gelişmeye devam ediyor. Günümüzün gözdesi su geçirmezlik özelliği olunca tasarımcı firmalar zaman kaybetmeden bu özellik üzerine yoğunlaşıyorlar.

Henüz geçtiğimiz günlerde tanıtılan Apple Watch için dünyaca ünlü aksesuar firması Catalyst su geçirmez kılıf üretti. Kılıf su geçirmez özelliğinin yanı sıra akıllı saate takıldığında saat fonksiyonlarından herhangi bir şey kaybetmiyor ve normal bir şekilde kullanılabiliyor.

apple-watch-kilif.jpg

Apple’ın dikkatleri üzerine çekmesi için şık bir görüntü verdiği Apple Watch bu kılıf ile daha da şık duruyor. Ürün ince yapısıyla saatin şıklığının önüne geçmiyor. Ürün sadece saatin ana mekanizmasını değil kayışını da koruyor ve kılıfın yanında 24 milimetre boyutundaki kayışı da geliyor.

Catalyst kılıfı

Kılıfı akıllı saatinize takınca hiçbir sorun olmuyor. Şarj girişi, kalp sensörü, mikrofon ve hoparlör bile rahatça kullanılabiliyor. Firma bu tarz özelliklerin su altında çalışmasının problem yaratacağını söyleyenlere de garanti sunuyor ve tuzlu suda bile cihaza herhangi bir zarar gelemeyeceğinin altını çiziyor.

Catalyst iPhone ve Apple Watch Kılıfı

Catalyst şu an için yalnızda 42 milimetrelik için üretilen kılıfın diğer Apple Watch’lar için ise gelecek zamanda üretileceğini vurguladı. iPhone telefonlar için de kılıf üreten firma saatinizin ve telefonunuzun kılıfını birbiriyle uyumlu yapıyor.

Kılıf Catalyst firmasının resmi internet sitesi üzerinden ön siparişe çıkartılan aksesuar 59 dolar etiket fiyatıyla kullanıcılarla buluşuyor. Ürünün ise Kasım ayında raflardaki yerini alması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.