200 Bin Dolarlık iPhone

Apple’ın yeni iPhone ailesine yeni katılacak olan 6S modeli için bir tasarım firması ön sipariş almaya başladı.
200 Bin Dolarlık iPhone

Günümüzün en pahalı akıllı telefonu olarak anılan iPhone buna rağmen milyonlarca satış rakamına ulaşabiliyor. Durum böyle olunca tasarım firmaları iPhone için özel seriler üretiyor.

Eğer siz de herkesten farklı bir telefon isterseniz Brikk firması bu isteğinizi güzel bir tasarımla gerçekleştirebilir. Ancak göze güzel görünen telefon cepleri ise yakıyor. Zira Brikk 24 karat altın kaplama iPhone 6s modeli için tam 200 bin doları gözden çıkartmanızı istiyor.

Brikk firması daha önce de birçok modelin özel tasarımıyla gündeme gelmişti. Ancak şu anda Brikk sadece iPhone’un henüz piyasaya bile çıkmamış 6S modeli için ön sipariş almaya başladı bile. Hal böyle olunca cihazını kendine özel tasarımla isteyen kişiler listeyi şimdiye kadar çoktan doldurdu.

200 Bin Dolarlık iPhone

Firma ön siparişi sadece iPhone 6S 128 GB modeli için alıyor ve alt hafıza seçeneklerini kabul etmiyor. Tasarımda ise çeşitlilik sunan Brikk firması 24 karat sarı altın, 18 karat pembe altın ve 950 platinyum seçeneklerinden birinizi seçmenizi istiyor.

Firma seçtiğiniz kaliteye göre fiyat değerlendirmesi sunsa da en alt olarak 8 bin dolar ve en üst seviye 200 bin dolar sınır koymuş durumda. 8 bin dolar altı hiçbir şekilde tasarım yapmayan firma 200 bin dolar sınırını çok özel istekler karşısında aşabiliyor.

Yüksek Korumalı Brikk Çantası

Cihazın siparişini online olarak verdiğiniz takdirde tasarım iPhone 6S’iniz bittikten sonra size kargolanıyor. Tabii ki bunun da bir ücreti oluyor. Malum 200 bin dolarlık cihazı normal standartlarda göndermeyen firma, yüksek korumalı ve şifreli bir çantada size telefonu gönderiyor. Kargo ücreti ise 225 dolar olarak ekstra bir ücret yansıtılıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.