iPhone 6 İçin En Sağlam Kılıf Belirlendi

iPhone 6’nın suya dayanaklı 10 kılıfı arasında yapılan testlerde en dayanıklı kılıf belirlendi.
iPhone 6 İçin En Sağlam Kılıf Belirlendi

Son zamanlarda popüler hale gelen su geçirmez kılıflar arasında en iyisini belirlemek için test yapıldı. Apple üzerine sürekli deneyler yapan Everything Apple Pro ekibinin bu yeni deneyinde, Apple kullanıcılarının en çok merak ettiği soruların cevabı arandı. Birbirinden özel tasarımlarla hazırlanan bu su geçirmez kılıflardan bazıları özel olarak satılıyor.

kilif.png

Kılıflar Suyun 6 Metre Altında Denendi

Everything Apple Pro ekibinin yaptığı suya en dayanıklı kılıf deneyinde, önce iPhone 6 telefonların üzerine kuru bir bez koyuldu. Ardından telefonlar kılıfların içerisine yerleştirildi ve yaklaşık suyun 6 metre altına batırıldı. Sudan çıkarıldıktan sonra ilk olarak telefonun üzerine koyulan bez kontrol edildi. Eğer bez ıslanmış ise telefonun çalışıp çalışmadığı kontrol edildi. Yapılan bu basit test sonucunda Everything Apple Pro ekibi, en sağlam Apple 6 kılıfı olarak Dog & Bone Wetsuit kılıfını önerdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.