iPhone 6S'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Apple ailesinin yeni telefonu iPhone 6S’in merakla beklenen satışa çıkacağı tarih belli oldu.
iPhone 6S'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

iPhone ailesinin yeni üyesi iPhone 6S’in ne zaman satışa çıkacağı belli oldu. Apple’ın iPhone 6S için yapacağı tanıtımın hareketli olması bekleniyor.

Apple’ın gerek tasarımını gerekse özelliklerini sır gibi sakladığı iPhone 6S’i 9 Eylül’de tanıtım etkiliğiyle duyurması bekleniyor. Geçmişteki isabetli bilgileriyle ünlü  Buzzfeed’in Apple’a yakın kaynaklardan öğrendiğine göre hareketli geçecek bir tanıtım etkinliği bekleniyor.

Apple tanıtım etkinliği

Apple geçmişteki tanıtım etkinliklerinde sadece iPhone ailesinin yeni üyesini tanıtırken bu sene bir farklılık olacak. Tanıtımda 6S’in yanı sıra Apple’ın yeni tasarladığı ve sır gibi sakladığı iPad modelleri de yer alacak. Ayrıca ilk defa piyasaya çıkacak olan Apple TV’nin de etkinlikte yer alması muhtemel gözüküyor.

Yeni çıkacak olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri 9 Eylül’de tanıtılacak ve tam bir hafta sonra yani 16 Eylül’de raflardaki yerini alacak. iPhone 6C’nin ise bu etkinlikte yer almayacağı ve önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacağı da söylentiler arasında.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.