Apple'dan Yeni Güncelleme Geldi

Teknoloji devi Apple iOS işletim sistemleri için hataları gideren yeni güncelleştirme yayınladı.
Apple'dan Yeni Güncelleme Geldi

Bir önceki güncelleştirme ile hayatımıza “Apple Music” uygulamasını getiren firma yeni güncelleştirmeyle bu uygulamanın hatalarını çözmeye çalışıyor.

Türkiye kullanıcılarını çok fazla ilgilendirmeyen iOS 8.4.1 ile Apple küçük hataları düzeltmeyi hedefliyor. Ancak Apple’ın kilitlendiği asıl konu “Apple Music” uygulaması. Henüz yeni olan uygulama birkaç eleştiri almıştı. Apple bu eleştirileri dikkate alıp yeni güncelleştirmede hataların düzeltilmesini sağladı.

ios 8.4.1 güncellemesi

iOS 8.4.1 ile Apple Music uygulamasında;

  • iCloud müzik arşivi uygulamasının açılmasını engelleyen sorun giderildi.
  • Eklenen müziklerin gizli kalması sorununa çözüm getirildi.
  • Artık parçaları yeni bir listeye ekleyebiliyorsunuz.

Ayrıca Apple Music dışında da hata gidermeleri yapan firma mail uygulamasının desteklediği e-posta servisi sayısını artırıyor. Aynı zamanda daha önce fotoğraflar ile GoPro kameralardan video aktarma yapılamazken yeni 8.4.1 güncellemesiyle rahatlıkla yapılabiliyor.

ios 8.4.1 güncellemesi nasıl yapılır

Apple’ın 9 Eylül’deki iOS 9 tanıtımından önceki son güncelleştirme olan bu yeniliği siz de telefonunuzun “Ayarlar” bölümüne girerek “Genel” sekmesinden “Yazılım Güncelleme” seçeneğine tıklayarak akıllı telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Daha önce yayımlanan iOS 9’un beta sürümünü yüklemişseniz iOS 8.4.1 güncellemesini göremezsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.