Apple Watch'a Türk Şarj Aleti

Türk tasarım firması Apple Watch için kablosuz ve rahatlıkla taşınabilir şarj cihazını duyurdu.
Apple Watch'a Türk Şarj Aleti

Gelişen teknoloji ile insan hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen uzmanlar son olarak giyilebilir teknolojiyi hayatımıza soktular. Giyilebilir teknolojinin ise en popüler ürünleri şüphesiz ki akıllı saatler oldu çünkü akıllı saatler, telefonumuz üzerinden yapabildiğimiz neredeyse tüm işlemleri saat üzerinden de yapabilmemize olanak sağlıyordu.

Apple Watch Şarj Aleti

Apple firması geçtiğimiz haftalarda dünya genelinde çok konuşulan bir akıllı saati kullanıcılarıyla buluşturdu. Apple Watch olarak adlandırılan saat kullanıcıları tarafından bazı şikayetlere maruz kaldı. Bunlardan en büyüğü de şarj cihazı problemiydi. Son teknolojiyle dolu akıllı saatin şarj aletinin kaba ve kablolu olmasıyla kullanıcılara sorun çıkartıyordu. Bu nedenle Apple bu yönden eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kullanıcıların bu sorunlarını gören bir Türk tasarım firması InnovationBox, Apple Watch şarj problemini çözmeye odaklandı ve sonunda ortaya yeni şarj aleti çıktı. Firma tasarladığı yeni şarj aletinin kompakt olmasıyla taşınabilirlik problemine son vermeyi hedefliyor.

Cihazda kablo kesinlikle kullanılmıyor. Tamamen kablosuz şarj üzerine kurulan ürün Apple Watch’ı USB üerinden şarj ediyor. Tasarımı gayet basit olan cihazın arka kısmına ise şarj olacak Apple Watch yerleştiriliyor.

 InnovationBox'un Ürettiği Şarj Aleti

Cihaz küçük boyutuyla kullanıcıları sevindirecek gibi duruyor. Yan kısmında tuşlar bulunan yeni şarj aleti, bu sayede Apple Watch’ın konduğu platformu ayarlıyor ve kullanıcı şarj bölgesini istediği konuma getirebiliyor.

Şu an için portatipi üretilen cihazın tam olarak ne zaman seri üretileceği hakkında bilgi vermeyen firma yetkilileri yeni şarj aletinin taşıma ve kablo sorununu ortadan kaldıracağını vurguluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.