Samsung Gear S2’yi Resmi Olarak Duyurdu

Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni tanıtacağı akıllı saati Gear S2 resmi olarak duyuruldu.
Samsung Gear S2’yi Resmi Olarak Duyurdu

Giyilebilir teknolojide işler kızışmaya başladı. Apple firması geçtiğimiz haftalarda satışa çıkarttığı Apple Watch ile piyasaya hakim olmaya çalışırken Samsung’dan da hemen bir karşı atak geldi ve normalde IFA’da duyurulması beklenen saat bugün resmi olarak duyuruldu.

Samsung, akıllı saat ailesinin yeni üyesi Gear S2 ile piyasanın hakimi olmak istiyor. Bunun için de son derece dikkatli olarak adım atıyor. Tüm dünya teknoloji firmalarının katılımıyla gerçekleştirilecek IFA etkinliğinde duyurulması beklenen akıllı saat bugün itibariyle duyuruldu.

Samsung Gear S2

İlk bakışta oval yapısıyla görenlerin dikkatini çeken saat tasarımıyla da kendine hayran bırakmayı başardı. Çeşitli tasarımlarla kullanıcılarını bekleyen Gear S2 modayı yakından takip edenlerin de ilgi odağı oldu.

Saatin sağ tarafında bulunan iki adet tuş ile cihaz kontrol edilebiliyor. Böylece kolay kullanım sağlanıyor. Ayrıca akıllı saat IP68 sertifikasına da sahip bu da suya ve toza karşı dayanıklı olduğu anlamını taşıyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak akıllı saat Tizen işletim sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca saat NFC desteği sayesinde ödeme yapabilecek ve e-SIM özelliğiyle telefonunuz uzakta olsa dahi saat üzerinden görüşme yapılabilecek.

Samsung Gear S2

1.2 inç büyüklüğünde oval bir ekranla gelecek olan Samsung Gear S2 360x360 görüntü kalitesi sunacak. Super AMOLED olacak olan ekran ile kullanıcılara kaliteli görseller sunulacak. Gücünü 1 GHz hızında çift çekirdekten alan Gear S2 512 MB RAM taşıyacak. Böylece işlem yaparken hiç zorlanmayacak.

4 GB dahili hafızası bulunan cihaz 47 gram ağırlığa ve 300 mAh gücünde bataryaya sahip olacak. Şu an için satış fiyatına dair bir bilgi bulunmayan saatin detaylı olarak tüm özelliklerinin IFA etkinliğinde açıklanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.