Acer Yeni Oyuncu Telefonunu Tanıttı

Tayvanlı teknoloji devi Acer IFA 2015 Fuarı’nda oyun tutkunlarına özel olarak ürettiği yeni akıllı telefonunu tanıttı.
Acer Yeni Oyuncu Telefonunu Tanıttı

IFA 2015 ile birlikte teknolojinin önde gelen isimleri müthiş işler yaptığını herkese gösteriyor. Şu an için Acer firması hiç fire vermeden üretebildiği yeni oyuncu telefonu Predator 6’yı tanıttı.

Dünyanın önde gelen bilgisayar firmaları arasında olan Acer şimdi de akıllı telefon pazarında önemli yerlere gelmek istiyor. Bunun için de oyun severleri hedef almış durumda. IFA 2015’te tanıttığı Predator 6 isimli telefonu tam oyunculara göre yüksek performansa ve farklı bir tasarıma sahip. Özellikleri bakımından oldukça üst kesime hitap eden cihaz görenleri şaşırttı.

Acer Predator 6

Tasarım olarak son derece dikkat çeken cihaz performans olarak da üst düzey özelliklere sahip. Predator 6 üzerinde 6 inçlik 2K FHD ekran ile gelecek. Böylece kullanıcılarına son derece kaliteli görselleri izletebilecek.

Telefon gücünü Mediatek Helio X20 işlemciden alıyor. 10 çekirdekli bu güçlü işlemciyi 4 GB kapasitesindeki büyük bir RAM destekleyecek. Böylece telefon işlem yaparken hiç zorlanmayacak ve kullanıcısına sıkıntı çıkartmayacak.

Telefonun arka kamerası da bu yüksek performanslara uygun olarak geliyor. Arka kamerası tam 20 megapiksel olan cihazın ön kamerası hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Acer Predator 6

Cihazı oyuncular için ayıran önemli özellik ise hoparlörleri ve yeni bir titreşim motoru. Predator 6 her köşede bir adet olmak üzere tam dört hoparlöre sahip olacak ve ses kalitesini yüksek olarak sunacak. Bir diğer özellik ise yeni titreşim motoru. TacSense adı verilen motorda çift dokunsal geribildirim teknolojisi kullanıldı böylece oyun oynarken daha gerçekçi hissetmeniz sağlanıyor.

Piyasaya ne zaman çıkacağı belirtilmeyen Predator 6’nın fiyat etiketi hakkında da bir bilgi bulunmuyor. Teknoloji uzmanları en kısa zamanda cihazın raflardaki yerini alacağını söylüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.