LG'den Katlanabilir Kablosuz Klavye

Güney Koreli teknoloji devi LG düyanın ilk sert katlanabilir kablosuz klavyesini tanıttı.
LG'den Katlanabilir Kablosuz Klavye

Akıllı telefon, akıllı saat, bilgisayar ve daha birçok teknolojik ürünü bünyesinde üreten LG şimdi de klavye için kolları sıvadı. Firma dünyanın ilk sert tabanlı katlanabilir kablosuz klavyesini tanıttı.

Berlin’de gerçekleştirilecek IFA Fuarı’nda birçok firma yeni teknolojik ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. Bunlardan biri de LG oldu. Geliştirdiği teknolojiyle kullanıcılarının gözüne girmeyi başaran LG, IFA’da katlanabilir kablosuz klavyeyi tanıtacağını açıkladı.

LG - KBB 700

KBB-700 olarak adlandırılan klavye katlanabilir tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Darbeye dayanıklı polikarbon ve ABS plastiği kullanılan katlanabilir klavye tam boy olma özelliğiyle görenleri şaşırttı. Bu kadar büyük ve sert malzemeleri katlanabilir teknoloji içerisinde toplayan firma övgü dolu sözler aldı.

Katlanabilir klavye aynı zamanda kablosuz olma özelliğini de barındırıyor. Bluetooth 3.0 bağlantısı sunan klavye böyle bilgisayarınızla rahatlıkla eşlenebiliyor. Cihaz gücünü ise bir adet AAA pilden alıyor. Buna rağmen klavyenin günlük kullanımda 3 ay kadar pil ömrü olduğu konuşuyor.

LG - KBB 700

Herhangi bir çantaya kolaylıkla sığabilecek boyutlarda olan klavyenin IFA Fuarı’nda tam olarak tanıtılmasının ardından önümüzdeki ay Amerika’da satışa çıkarılacağı açıklandı. Kablosuz katlanabilir klavyenin fiyat etiketi ise IFA Fuarı’nda belli olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.