LG'den Yeni Kablosuz Hoparlörler

Güney Koreli teknoloji devi LG akıllı telefon ve bilgisayar alanındaki başarısını hoparlöre çevirdi. Firma iki adet yeni taşınabilir kablosuz hoparlör duyurdu.
LG'den Yeni Kablosuz Hoparlörler

2016 yılına sağlam bir giriş yapmak isteyen LG gözünü hoparlör pazarına çevirmiş olacak ki iki adet yeni kablosuz ve taşınabilir cihazını duyurdu. Eylül ayında düzenlenecek olan IFA fuarına da hazırlanan firmanın yeni hoparlörleriyle fuarda boy göstermesi bekleniyor.

İki hoparlörden bir tanesi olan Music Follow P5 beyaz, siyah, kırmızı, yeşil ve turuncu renkleriyle dikkat çekiyor. Tasarımı piyasadaki hoparlörlere benzeyen cihazın en önemli özelliği pil gücü. Music Follow P5 tam olarak şarj edildiğinde tam 15 saat kullanım süresi sunuyor.

Music Follow P5

Music Follow P5 sunduğu özellikler de dikkat çekiyor. Auto Music Play özelliği bulunan hoparlör menziline daha önce bağlanan herhangi bir müzik aygıtı girdiğinde otomatik olarak müzik çalmaya başlıyor. Aynı zamanda Dual Play özelliği bulunan cihaz bu sayede kullanıcılara stereo ses sunuyor.

Tanıtılan bir diğer hoparlör ise SoundPop 360 ismini taşıyor. Cihaz piyasadaki hoparlörlere göre farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Silindirik bir yapıda bulunan SoundPop 360 termosu andırıyor.

SoundPop 360

Cihazın en önemli özelliği ise isminde geçen 360 özelliği. Hoparlör 360 derece ses yayabiliyor ve böylece kullanıcılarına kaliteli bir ses sunuyor. SoundPop 360’ın şarj süresi ise rakiplerini kıskandırıyor. Cihaz tam dolu halde iken tam 20 saat boyunca kullanılabiliyor. Dual Play özelliği bulunan hoparlör kullanıcılarını özellikleriyle birlikte sevindireceğe benziyor.

Tanıtılan her iki cihaz da bluetooth ile mobil cihazlara bağlanmayı ve bilgisayarlarla kablosuz bağlantıyı destekliyor. Hoparlörlerin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.