LG G Pad II'yi Duyurdu

Güney Koreli teknoloji devi LG yeni tableti G Pad II’yi beklenmedik bir zamanda duyurdu.
LG G Pad II'yi Duyurdu

LG, Eylül ayında gerçekleştirilecek IFA Fuarı’nda duyurulması beklenen G Pad II tabletini fuardan önce duyurarak bekleyenleri şaşırttı.

Tanıtılan LG G Pad II parlak ekranı, kompakt tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Teknik özellikleri bir hayli yüksek olan tablet tasarımıyla da beğeni topladı.

Tablet 10,1 inçlik ekrana sahip. Ekran çözünürlüğü 1920x1200 olan G Pad II'nin piksel yoğunluk değeri ise 224 ppi. Böylece kullanıcılara son derece yüksek çözünürlükte kaliteli görseller sunulacak.

 LG G Pad II

Cihaz gücünü Snapdragon 800 işlemciden alıyor. 2,26 GHz hızı olan işlemci dört çekirdekli olmasıyla da dikkat çekiyor. Aynı zamanda bu güçlü işlemciyi 2 GB RAM destekliyor. Böylece işlem yaparken takılmayan tablet kullanıcılarına zorluk çıkartmıyor.

LG G Pad II üzerinde çift kamera bulunduruyor. 5 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamerası bulunan cihaz bu kamera kalitesiyle kullanıcılarını hüsrana uğrattı. Böyle özelliklere sahip olan bir tabletin orta seviye bir kamerayla desteklenmesi pek olmamış gibi. Ayrıca cihazda 16 GB dahili hafıza bulunuyor. LG bu hafızayı yetersiz bulan kullanıcılar için de microSD kart desteği ve iki yıl boyunca OneDrive online depolama alanı sunuyor.

 LG G Pad II

İşletim sistemi olarak da Android kullanacak olan LG, Lollipop sürümünü tercih etti. LTE bağlantı desteği de bulunan cihazda tam 74000 mAh gücünde bir de batarya bulunuyor. Böylece tüm özellikleri kullanıldığında bu güçlü batarya rahatlıkla bir günü çıkartabiliyor.

LG G Pad II Asya, Avrupa ve Amerika pazarına açılacak. Tabletin tam çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgi verilmedi. Muhtemelen Eylül'de gerçekleştirilecek olan IFA Fuarı’nda bu tarz bilgiler de netlik kazanacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.