LG'den Kavisli Telefon

LG’nin kavisli telefon serisi olan G Flex ailesinin yeni üyesi üstün performanslı G Flex3’ün özellikleri sızdırıldı.
LG'den Kavisli Telefon

LG’nin bu yıl Şubat ayında satışa çıkarttığı G Flex 2 modelinin devamı nitelinde olan G Flex 3’ün özellikleri açığa çıktı. G Flex modelinde genelde 1 yıl arayla satış yapan firmanın yeni modelinin de 2016 Mart ayında satışa çıkartması bekleniyor.

Her senenin başında duyurulan G Flex serisinin yeni üyesi G Flex 3’ün duyurulmasına neredeyse 5 ay gibi bir süre olmasına rağmen kimliği bilinmeyen kişiler tarafından özellikleri sızdırıldı.

Yeni cihazında tasarım konusunda titiz olarak çalışan LG televizyonlarında kullandığı metal malzemeyi G Flex 3 modelinde de kullanacak. Aynı zamanda yine televizyonlarından esinlendiği kavisli ekran bu cihazda da karşımıza çıkacak.

lg g flex

Cihaz üst model telefonlarla yarışacağı arena için performansı üst düzey olarak karşımıza çıkıyor. 2016 yılında satışa çıkacağı için son teknoloji kullanılmasına büyük önem veren LG adeta bir canavar ortaya çıkartıyor.

Cihaz bir önceki modele göre daha büyük ekranla geliyor. G Flex 3, 6 inç gibi dev bir ekranla karşımıza çıkacak. 2K çözünürlüğünde bulunacak ekran kullanıcılarına son derece kaliteli görseller izletebilecek.

Böylesine güçlü bir cihazda hangi işlemciyi kullanacağı sır gibi saklanan G Flex 3’ün söylentilere göre RAM kapasitesi tam 4 GB olacak. Böylece cihaz günümüz telefonları arasında en yüksek RAM kapasitesine sahip modellerden biri olacak.

LG G Flex

Kamera bakımından oldukça üstün performans beklenilen yeni telefon tam 20.7 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip olacak. Bu cihazın kamera teknolojisinin rakip modellere oranla çok daha güçlü olacağı anlamına geliyor. Aynı zamanda telefon 32 GB dahili genişletilebilir hafızayla kullanıcılarının karşısına çıkacak.

2016 yılının Mart ayında duyurulması beklenen telefonun ise 500 dolar civarında satış etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor. Tabii o zamana kadar cihazın özelliklerinde ve fiyatında ufak değişiklikler meydana gelebilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.