Android Marshmallow Hangi LG Modellerine Gelecek?

LG Android’in yeni işletim sistemi Marshmallow’u hangi telefonlarına yayınlayacağını duyurdu.
Android Marshmallow Hangi LG Modellerine Gelecek?

Android son işletim sistemi olan Marshmallow’u geçtiğimiz haftalarda tanıttı. Bunun üzerine Android işletim sistemini kullanan firmalar hızlı bir çalışma başlatarak Marshmallow’u kendi telefonlarına uygun hale getirmeye koyuldu.

Yepyeni bir tarz ile gelecek olan Marshmallow, Android kullanan kişiler tarafından tam not aldı. Geçtiğimiz hafta Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un hangi cihazlara Marshmallow işletim sisteminin geleceğini açıklamasından sonra bu kez bakışlar bir başka teknoloji devi olan LG’ye yöneldi.

LG G3

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl Android Lollipop güncellemesinde LG son derece geç kalmış ve kullanıcılarını kızdırmıştı. Firmanın amiral gemisi olarak görülen G3 cihazına dahi başarısız bir dağıtım sonucu geç gelen Lollipop, beklenen performansı da gösteremeyince sonuç hüsran oldu.

Kullanıcıların bu kez zamanında gelmesini beklediği Marshmallow’un hangi cihazlara geleceği de merak konusu oldu. Çeşitli söylentiler çıkması durumunda bugün LG yeni Android işletim sistemi güncellemesini hangi cihazlara vereceğini açıklayarak dedikodulara son noktayı koydu.

İşte LG’nin açıkladığı modeller;

  • LG G3
  • LG G4
  • LG G Flex
  • LG G Flex2
  • LG G PAd 10.1

LG G2

LG firmasının açıkladığı modeller arasında G2 modelinin bulunmaması kullanıcılar tarafından büyük tepki topladı. Zira G2 firmanın en çok satan modeli konumundaydı. Ancak birçok haber ve forum sitesinde zaten G2 cihazına Marshmallow güncellemesinin gelmeyeceği konuşuluyordu.

Hangi modellere dağıtılacağı kesinleşen Marshmallow için LG kullanıcılarının şimdiki sorusu ise ne zaman geleceği. Dileriz geçtiğimiz yılki gibi başarısız bir dağıtım olmaz. Zira bu durum LG’de çok büyük kayıplara mâl olabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.