LG'den Evin Kirlilik Derecesini Ölçen Süpürge

LG'den ev kadınlarını heyecanlandıracak yeni nesil elektrikli süpürge geliyor. İşte ev hanımlarının en büyük yardımcısı olmaya hazırlanan akıllı süpürge ile ilgili detaylar...
LG'den Evin Kirlilik Derecesini Ölçen Süpürge

Ocak 2016'da yapılacak olan CES fuarında LG, yeni nesil kablosuz elektrikli süpürgesi HOM BOT Turbo ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor. CardZero kablosuz süpürge ailesine dahil olan HOM BOT Turbo, şimdiden ev kadınlarının yeni dedikodusu oldu.

lg-supurge.jpg

LG'nin yeni nesil kablosuz elektrikli süpürgelerinde kullandığı "Triple Eye" yani üç gözlü sistem ile evin nerelerinin temiz, nerelerinin kirli olduğunu gösteriyor. Üzerindeki kamera ve sensör yardımı ile önceleri nereleri temizlediğinizi kayıt altına alan süpürge, geride kalan temizlenmemiş yerleri de bildiriyor. Bütün bu kontrolleri kullanıcı, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon yardımıyla yapıyor. LG SMART Home Bot uygulamasını indirdiğiniz telefonunuzun ön kamerası ve uygulaması ile HOM BOT'u rahatlıkla kontrol edebileceksiniz. İşte HOM BOT'un özellikleri:

kablosuz-supurge.jpg

  • Akıllı haritalama sistemi ile karanlıkta bile üst düzey temizlik
  • Dijital tamponu ile evin içerisinde hiçbir yere çarpmadan temizlik yapar.
  • My Space Modu ve Zigzag Modu olmak üzere iki farklı modda çalışır. My Space Modu, seçtiğiniz iç mekanı Zigzag modu ile iki kez verimli bir şekilde temizlemenize izin veren moddur. Zigzag Modu ise yolu üzerinde bir engel ile karşılaşana dek ileri geri şeklinde hareket ettiren moddur. Az engele sahip geniş alanlar için uygundur.
  • Kolay çıkarıla toz haznesine sahip
  • Daha geniş Hepa filtreye sahip
  • Düşük ses seviyesi
  • Uzun ömürlü batarya
  • Çocuk kilidi

akilli-supurge.jpg

HOM BOT süpürge, şüphesiz ev kadınlarının en büyük yardımcısı olacak. Evin kirlilik derecesi ve yaptığı detaylı temizliğin yanı sıra Home-View isimli özelliği ile evin içerisindeki olup biten tüm detayları kayıt altına alıyor. Ev içerisinde yaşanabilecek her türlü olayda HOM BOT süpürgeden yararlanılacak. Bu kadar geniş kapsamlı süpürge ile ilgili LG, CES 2016 fuarında tüm özelliklerini paylaşacak. Fuarda büyük ilgi göreceğe benzeyen süpürge hem detaylı temizlik, hem yardımcı, hem de evin güvenlik görevlisi olacak.

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.