Kumtel Air Cooler HAC-01W Portatif Klima İncelemesi

Kumtel Air Cooler HAC-01W Portatif Klima almayı düşünenler için özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar ayrıntılı bir şekilde inceledik.
Kumtel Air Cooler HAC-01W Portatif Klima İncelemesi

Evinizde istediğiniz odada hızlı ve etkili soğutma sağlayan Kumtel HAC-01W, daha konforlu ortamlar sunuyor. Kullanıcı dostu olan bu portatif klima, enerji tasarrufuyla da cebinizi düşünüyor. En iyi portatif klimalar arasında yer alan Kumtel HAC-01W, özellikleriyle almayı düşünenlerin dikkatini çekiyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Kumtel HAC-01W hakkında detaylı bir inceleme içeriyor.

Kumtel HAC-01W Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi5100 BTU
Güç Tüketimi45 W
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kumtel Air Cooler
HAC-01W Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Kumtel Air Cooler HAC-01W Portatif Klima İnceleme

Az enerji tüketerek yüksek soğutma sağlayan Kumtel Air Cooler HAC-01W, konforlu yaşam alanları sunuyor. Kullanıcı dostu özellikleri ve tasarımıyla ister ofiste isterseniz de evinizde kullanabileceğiniz Kumtel Air Cooler HAC-01W, zamanlayıcı fonksiyonuyla istediğiniz saatte kullanma imkanı sunuyor.

4 litrelik su deposu sayesinde nemlendirme fonksiyonuna sahip olan bu ürün, 3 rüzgar moduyla ekstra serinlik sunuyor. Ayrıca sağa ve sola dönen bıçakları sayesinde sabit hava akışı yerine geniş bir hava akışı yönü sunan bu ürün, uzaktan kumandası sayesinde de konforlu kullanım imkanı sağlıyor. Elektrik kesildiğinde kendini korumaya alan bu ürün aynı zamanda susuz kaldığı zamanda da otomatik kapanıyor.

Kumtel HAC-01W

Kumtel Air Cooler HAC-01W Tasarımı

Şık tasarımıyla her ortama ayak uydurabilen Kumtel HAC-01W, kompakt yapısı sayesinde en küçük alanlara bile kolayca sığıyor. Ayaklı ve ince yapısı sayesinde beğeni toplayan bu ürün, tutma yerlerinden kolayca taşınarak istenilen odada serinlik sunuyor. Ayrıca kullanıcı dostu arayüzü sayesinde sembollerle kullanım kolaylığı sunan Kumtel HAC-01W, dokunmatik ekranıyla da daha modern bir görünüm sunuyor.

Kablolu olmasından dolayı kullanıcıları tarafından eleştirilse de 1,80 cm kablosuyla yeterli oluyor. Son olarak uzaktan kumandası sayesinde yerinizden kalkmadan konforlu bir kullanım deneyimi yaşatan bu ürün, arka bölmesinden pratik bir şekilde su dolumu sağlıyor.

Kumtel HAC-01W Ölçüleri

Genişlik:180 mm
Yükseklik:980 mm

Kumtel HAC-01W Portatif Klima Performansı

Güçlü ve etkili serinlik sunan Kumtel HAC-01W, 5100 BTU soğutma kapasitesine sahip. 3 rüzgar moduyla çalışan bu portatif klima, sağa ve sola dönerek daha fazla akış yönü aralığı sunuyor. 45 W elektrik tüketimi sağlayan ürün, A++ enerji sınıfı sayesinde elektrik faturanızın kabarık gelmesine engel oluyor. Hem ofis hem de evlerde kullanım için uygun olan bu ürün, bulunduğu ortamı sıcak yaz günlerinde kısa süre içerisinde serinletiyor.

7 saat programlama özelliği sayesinde ayarladığınız zaman diliminde otomatik çalışan Kumtel HAC-01W, 22 dB ses seviyesiyle yokmuş gibi çalışmaktadır. Bu sayede geceleri bile rahatça kullanabileceğiniz bu ürün, 4 litre su deposu sayesinde de havayı kurutmadan temiz bir hava sunuyor.

Kumtel HAC-01W

Kumtel Air Cooler HAC-01W Nemlendirme Özelliği

4 litrelik su deposuna sahip olan ve bu suyu hava üflerken kullanan Kumtel Air Cooler HAC-01W, bulunduğu ortamı kurutmadan serinlik sağlıyor. Hava akışıyla beraber nemde sunan Kumtel Air Cooler HAC-01W, bu sayede daha konforlu yaşam alanları sunuyor. Nemlendirme özelliği sayesinde uzun süre kullanıldığında rahatsız etmeyen bu portatif klima, geceleri de uyku için konforlu bir alan sunuyor.

Kumtel Air Cooler HAC-01W Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Kumtel Air Cooler HAC-01W, enerji tasarrufuyla ön plana çıkmaktadır. A++ enerji sınıfında çalışan bu portatif klima, 45 W enerji tüketimiyle faturaların kabarık gelmesine engel olmaktadır. Bu sayede sadece faturaların kabarık gelmesine engel olmakla kalmayıp aynı zamanda çevreye de duyarlı çalışmaktadır. 50 metrekare alanı buz gibi yapan bu ürün, hem ofiste hem de evlerde sıcaktan bunalmaya engel olmaktadır.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Kumtel Air Cooler
HAC-01W Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Kumtel HAC-01W Yorumları

Kumtel HAC-01W

? Suyunu buzunu koymadan denedim çok çok yeterli tavsiye ederim pahalanmadan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. E**** Ü***

? Klimadan daha çok vantilatör tarzında ancak soğuk su haznesi sayesinde vantilatörden daha iyi işlevi olduğunu düşünüyorum. bizim beklentilerimizi karşıladı ancak klima tarzında keskin bir soğutma bekliyorsanız tercih etmemeniz gereken bir ürün. satıcıya da hızlı kargo için teşekkürlerimi sunuyorum :) H**** M****

? Sulu vantilatör, küçük oda için serinletiyor ama ortam sıcaklığını düşürmüyor klasik vantilatör. M**** O***

? Ürün harika memnunum. İ**** Y*****

? Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Bu fiyata bu serinlik benim açımdan yeterli tavsiye ederim. Y**** S****

? Eğer kiracıysanız ve eve klima taktırmayı düşünmüyorsanız sizinle birlikte gelecek olan bu ürünü tercih edin derim. Gerçekten taşıması kolay ve ortamı güzel serinletiyor. M**** T****

? Dükkanımda bu portatif klimayı kullanıyorum uzun zamandır. Hiçbir sorun yaşamadım. Sıcak yaz günlerinde hem gelen müşterileri hem de bizi serinletiyor. A**** D****

? Ürün gayet başarılı. Bazıları vantilatör gibi demiş ama zaten özelliklerine bakarak alıyorsunuz. Pratik, portatif bir klima işte odanızı serinletiyor bu fiyata çok başarılı. İ***** Ç****

? İçerisine buz gibi su koyun çalışırken daha da soğuk hava üflüyor. S**** R*****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Goodhome Takoma ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Kabel Mini Rest Yorumları

Air cooler ne demek?

İngilizce bir kelime olan air cooler, Türkçe klima anlamı taşımaktadır.

Kumtel Air Cooler HAC-01W suyu nasıl eklenir?

4 litrelik su kapasitesine sahip olan Kumtel Air Cooler HAC-01W, susuz kaldığında otomatik kapanma özelliğinden dolayı sürekli su eklenmelidir. Kumtel Air Cooler HAC-01W su eklemek için ise klimanın arka alt kısmında yer alan su haznesini kendinize doğru çektiğiniz zaman bölme açılacaktır. Açılan bu bölme klimanın su haznesidir. Bu hazneye yeterli miktarda su doldurarak tekrar kapatıp klimanızı çalıştırabilirsiniz.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.