Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima Özellikleri ve Yorumları

Kabel Mini Rest Portatif Klima almak istiyorsanız sizin için hazırladığımız bu içeriğimizde ürünün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bulabilirsiniz.
Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima Özellikleri ve Yorumları

Günlük yaşamınızı ferahlatan ve sıcak yaz günlerinde rahat bir ortam sağlayan Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima, yenilikçi olmasıyla dikkat çekiyor. Bu taşınabilir sulu klima, geleneksel klima sistemlerine kıyasla daha kompakt boyutu ve kullanım kolaylığı sayesinde evinizde veya ofisinizde keyif yapabilmenize yardımcı oluyor.

En iyi portatif klima modelleri arasında yer alan bu ürün, havayı temizleyen filtreleriyle de sağlıklı ortam sunuyor. Tekerlekleri sayesinde de istenilen odaya kolayca taşınabilen bu mobil klima, servis ihtiyacı duyulmadan kolayca kurulabiliyor. Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima almayı düşünenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, ürün hakkında merak edilen tüm bilgileri barındırıyor.

Kabel Mini Rest Teknik Özellikleri

Soğutma Alanı25 m2
Hava Debisi3000 m3
Motor Gücü130 Watt
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kabel Mini Rest
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima İnceleme

Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima, dış üniteye ihtiyaç duymadan çalışabiliyor. Toz filtresi sayesinde bulunduğu ortamdaki tozları ve partikülleri kendisine çekerek daha sağlıklı ortam sunan bu ürün, çalışırken havadaki nem miktarını arttırdığından dolayı boğazda kuruma gibi sorunların yaşanmasına engel oluyor. Tekerlekleri sayesinde kolayca taşınabilen bu mobil klima, swing modu sayesinde havayı ortama eşit miktarda dağıtmaktadır. 3 farklı fan hızına sahip olan bu ürün, 1 saatten 8 saate kadar yarım saat aralıklara proğlamlanabilen çalışma düzenine sahiptir. Günlük elektrik tüketimi oldukça az olan bu ürün, 26 litrelik su deposuna sahiptir.

Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima Nasıl Çalışır?

21-179.webp

Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima, kullanıcı dostu bir çalışma mantığına sahiptir. İlk olarak, su haznesine temiz su eklenir ve cihazın içerisindeki fan yardımıyla su buharlaşır. Buharlaşma süreci sırasında havanın ısısı düşer ve serin hava üretilir. Ardından, cihazın ön kısmındaki fan sayesinde serinletici hava çevreye yayılır. Böylece, istediğiniz alanı hızlı bir şekilde serinletebilir ve ferah bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Kabel Mini Rest Portatif Klima Tasarımı

Hafif ve kompakt tasarımı sayesinde istediğiniz yere kolayca taşımanıza olanak tanıyan Kabel Mini Rest, tekerleklerinden dolayı da kaldırmadan pratik şekilde götürmenize yardım ediyor. Küçük boyutu sayesinde evinizin veya ofisinizin herhangi bir köşesine rahatlıkla yerleştirebileceğiniz bu portatif klima, görüntüsüyle bazı kullanıcıları tarafından beğenilmese de sunduğu performans sayesinde en iyiler arasında yer alıyor. Dış gider borusu veya dış ünitesi olmadığından dolayı odanın her köşesine rahatlıkla koyabileceğiniz bu ürün, tamamen açık alanda kullanım içinde uygundur.

Kabel Mini Rest Portatif Klima Performansı

22-172.webp

Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima, yüksek performansıyla dikkat çekmektedir. Güçlü fan sistemi ve etkili su buharlaşma teknolojisi sayesinde hızlı ve etkili bir serinletme sunan bu portatif klima, bulunduğu ortamı kısa süre içerisinde buz gibi yapıyor. Küçük ve orta büyüklükteki alanlarda kullanılması gereken bu mobil klima, saatte 2500 m3 hava üflüyor. 8 saate kadar her yarım saatte bir ara vererek çalışan Kabel Mini Rest, sadece soğutma değil havayı sirküle etme özelliği sayesinde de toz ve partikülleri ortadan kaldırmaktadır. 3 farklı fan hızına sahip olan bu ürün, swing modu sayesinde ısıyı homojen bir şekilde yaymaktadır.

Tamamen açık alanda da kullanılabilen Kabel Mini Rest, su buharlaması ile havada bulunan nemi artırarak klimadan oluşan boğaz kuruluğu gibi problemlerin önüne geçmektedir. 130 Watt motor gücüne sahip olan bu portatif klima, 0,5 amper motor akımına sahiptir.

Kabel Mini Rest Portatif Klima Filtre Özelliği

23-157.webp

Etkili filtreleme sistemiyle donatılan Kabel Mini Rest Portatif Sulu Klima, havadaki toz, polen ve diğer zararlı partikülleri yakalayarak temiz ve sağlıklı bir hava sağlar. Temizlenebilen filtre sistemi sayesinde daha etkin ve kaliteli hava sunarak çalışan bu portatif klima, havada bulunan nem miktarını artırarak dağ esintisi gibi tertemiz bir hava sunmaktadır.

Kabel Mini Rest Enerji Tüketimi ve Etki Alanı

Düşük enerji tüketimine sahip olan Kabel Mini Rest, günlük 50 kuruş elektrik tüketmektedir. 130 Watt motor gücüne sahip olan bu ürün, elektrik faturasında yüzünün gülmesi için elinden geleni yapmaktadır. 25 metrekare alanda kullanılabilen Kabel Mini Rest, hem ofis hem de ev kullanımı için uygundur.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Kabel Mini Rest
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Kabel Mini Rest Kullanıcı Yorumları

? Ürünü aldım ve kendim kullanma kılavuzuna bakarak kurulumunu yaptım. Gayet kullanışlı küçük alanı olanlar için yeterli gelecektir. D**** U***

? Portatif klima arayışındayken bu ürünle karşılaştım sesi çok çıksa da gündüzleri açtığım için bana rahatsızlık vermiyor. Soğutması güzel diğer ürünler gibi camdan boru çıkarmaya gerek yok. M*** A****

? Ürünü üç günüdür kullanıyoruz görüntü olarak fazla estetik olmasa da etkisi güzel iş yerimiz çok küçük 20 metrekare alan buz gibi yaptı. D*** B***

? Ürün güzel tam bir fiyat performans ürünü. S*** M***

? Dükkanıma aldım 30 metrekare bir alana sahip soğutmada etkili oldu küçük alanlara tavsiye ederim. B*** E***

? Tereddüt ederek aldığım bir üründü çünkü markayı daha önce kullanmamıştım ama özellikle ve fiyat konusunda tam bana uyuyordu. Şimdi iyi ki almışım diyorum. S*** Ş****

? Ürün güzel sadece sesi yüksek evde kullanım için baş ağrıtabilir biz iş yerinde kullanıyoruz. D**** P***

? Yazlığımız için uygun fiyatlı kaliteli portatif klima ararken bu ürünü tercih ettik. Bizim odamız biraz büyük olmasına rağmen ferahlatacak kadar serinlik sağladı. Ö**** D****

? Oğlumun öğrenci evi için tercih etmiştik okulu bitince odasına getirdi yazları mutfakta serinlemek için bende kullanıyorum güzel serinletiyor. S**** M****

? Ürün fiyatına göre gayet iyi yalnız sesi yüksek oda tüm ünite içinde olduğundan dolayı. F**** C****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Goodhome Takoma Rest Yorumları

Kabel ne malı?

Kabel markası, Türkiye'de üretilen %100 Türk malıdır.

Kabel sulu klima nasıl soğutur?

Kabel Sulu Klimalar, benzersiz bir Evaporatif Soğutma mekanizmasıyla serinlik sağlar. Bu özel sistemde, su pompası, suyu su haznesinden soğutma pedlerine doğru dolaştırarak bir döngü oluşturur. Bu süreçte pedler sürekli olarak ıslak kalır, suyun buharlaşmasını sağlarlar. Cihazın üfleme fanı ise dışarıdaki havayı içeri çeker ve nemlenmiş pedlerden geçirir. İçerideki su pedlerde buharlaşırken, havanın sıcaklığı düşer. Ardından, üfleme fanı bu serinlemiş havayı ortama yayarak serinlik hissi oluşturur.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum