Goodhome Takoma Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Goodhome Takoma almayı düşünenler için hazırladığımız bu yazımız ürünün performansı, enerji tüketimi, özellikleri ve yorumlarını barındırıyor.
Goodhome Takoma Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Evde, ofiste, iş yerinde veya istediğiniz herhangi bir mekanda kullanabileceğiniz Goodhome Takoma, dört tekerleği sayesinde kolayca taşınabilme özelliğine sahip. Yazları etkili serinlik sunarken kışları da sıcak hava veren bu portatif klima, 4 farklı fonksiyonu ile en iyi mobil klimalar arasında yer alıyor. Uzaktan kumandası sayesinde konforlu kullanım imkanı sunan bu cihaz, 26 m2 karelik alanlarda rahatça kullanılabiliyor. Kullanımı oldukça basit olan bu portatif klima, en düşük 16 derece en yüksek ise 32 dereceye kadar çalışabiliyor.

Tüm bu özellikleriyle dikkat çeken Goodhome Takoma, en iyi portatif klimalar arasında yer aldığı için birçok kişinin dikkatini çekiyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Goodhome Takoma’nın özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar her bilgiyi barındırıyor.

Goodhome Takoma Teknik Özellikleri

Soğutma kapasitesi12000 BTU
Isıtma kapasitesi12000 BTU
Motor Gücü32500 W
Ses Seviyesi65 dB
Minimum Çalışma Sıcaklığı16 C
Maksimum Çalışma Sıcaklığı32 C
Hava Akış Kapasitesi7.67 m3/dk
Etki Alanı26 m2
Amazon
Fiyatlarını Gör
Goodhome Takoma
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Goodhome Takoma Portatif Klima İnceleme

Goodhome Takoma Portatif Klima

Ergonomik tasarımı sayesinde istenilen her yere kolayca taşınabilen Goodhome Takoma, evde veya ofiste kullanım için uygun. Soğutma, ısıtma, nem alma ve havalandırma fonksiyonuna sahip olan bu ürün, gece moduyla da geceleri uygun olan ortamı sunuyor. Entegre termostata sahip olan bu portatif klima, anlaşılması oldukça kolay olan LED ekranı sayesinde rahat kullanım imkanı sunuyor. Dakika da 7.67 m3 hava akışı sunan Goodhome Takoma, en yüksek 32 C en düşük ise 16 derece sıcaklık sunuyor. 26 m2 büyüklüğündeki odalarda kullanıldığında ortamı kısa sürede buz gibi yapan bu portatif klima, A sınıfı enerjisiyle de performansına göre az enerji tüketiyor.

Goodhome Takoma Portatif Klima Tasarımı

Goodhome Takoma Portatif Klima

Şık tasarıma sahip olan Goodhome Takoma, 4 tekerleği sayesinde istenilen yere kolayca taşınabilme imkanı sunuyor. Beyaz renkte olmasından dolayı her yere kolayca uyum sağlayabilen bu ürün, yandan tutma alanları sayesinde de taşırken tutabilmeye imkan sunuyor. Oldukça sade ve zarif bir ekrana sahi olan bu ürün, dokunmatik düğmeleriyle pratik ayar yapabilme imkanı sunuyor. LED ekranında yer alan simgeler sayesinde kolay kullanım imkanı sunan Goodhome Takoma, mini uzaktan kumandasıyla da yerinizden kalkmadan talimat verebilmeye yardımcı oluyor. Ayrıca kumandayla işiniz olmadığı zamanlarda kumanda koyacağınız alanıyla da düzenli bir görüntü sunan bu ürün, manuel hava çıkış panellerine sahip. Son olarak soğutma fonksiyonunda kullanılması gereken hava borusuyla biraz çirkin bir görüntü sunan bu ürün pencere kenarında kullanılabiliyor.

Goodhome Takoma Portatif Klima Performansı

Goodhome Takoma Portatif Klima

Güçlü performansıyla kullanıcılarından tam not alan Goodhome Takoma, yüksek soğutma kapasitesi sayesinde yaz aylarında ferah bir ortam sunuyor. 1200 BTU gücünde soğuk hava veren bu ürün, kış aylarında da 12000 BTU gücünde sıcak hava veriyor. En yüksek sıcaklık ayarı 32 C olan Goodhome Takoma, en düşük sıcaklık ayarı ise 16 C derece oluyor. Havalandırma, nem alma, sıcak ve soğuk olmak üzere 4 farklı fonksiyona sahip olan bu ürün, 65 dB ses seviyesinde çalışarak rahatsız edici bir gürültü sunsa da performansından dolayı beğeni topluyor. Tüm odaya eşit şekilde hava akışı sunan bu portatif klima, 3500 Watt gücünde çalışıyor. Uyku moduna da sahip olan ürün, bu sayede geceleri ihtiyaç duyulan ortamı sunarak konforlu bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcı oluyor.

Goodhome Takoma Portatif Klima Enerji Tüketimi ve Etki Alanı

Enerji sınıfı A olan Goodhome Takoma, 3500 Watt gücünde çalışıyor. Soğutma modunda en fazla 3,5 kW, ısıtma modunda ise en fazla 2,8 kW enerji tüketimi yapan bu portatif klima, elektrik faturalarında yüz güldürüyor.

Evde veya ofis kullanımı için uygun olan Goodhome Takoma, 26 m2 alana kadar etki ediyor. Küçük ve orta büyüklükteki alanları kısa süre içerisinde serinleten bu portatif klima, kullanıcıları tarafından beğeni topluyor.

Goodhome Takoma Filtre Özellikleri

Goodhome Takoma Portatif Klima

Hava filtresiyle toz ve polenleri kendisine çekerek sağlıklı bir ortam sunan Goodhome Takoma, alerjenleri ortadan kaldırdığı için kullanıcısını memnun ediyor. Klimanın hemen arkasında yer alan iki adet filtre bölümü kolayca açılarak temizlenebiliyor. Düzenli temizlik yapıldığında hem sağlık hava sunan hem de performansından ödün vermeyen Goodhome Takoma, bu sayede uzun yıllar sorunsuz kullanılabiliyor.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Goodhome Takoma
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Goodhome Takoma Kullanıcı Yorumları

? İş görür fan ve kompresör çalışınca gürültüsü fazla, rahatsız edebilir ayrıca hava yönlendirme manuel. C*** K****

? Ürün güzel soğutma sağlıyor ancak sesi fazla bunu bilerek alın. G**** B***

? Portatif klima ararken denk geldim görüntüsü ve özellikleri hoşuma gitmişti aldım memnunuz şimdilik. Ş**** A*****

? Genelde her portatif klimada olan ses sorunu bunda da var o yüzden portatif klima alacaksanız sessizliği unutun soğukluğa odaklanın. Ürüne gelecek olursam ürün güzel. F**** M****

? Alalı birkaç ay oldu şimdilik bir sorun yaşamadık her eşy güzel. S*** Y****

? Geçen yaz arkadaşımın evinde görmüştüm hoşuma gitmişti fiyatıyla da cezbettiği için bende almıştım ama yazı bekliyordum kullanmak için bir haftadır kullanıyoruz tavsiye ederim. G**** O****

? Evet cihaz sesli ancak gece modunda biraz daha sessiz oluyor eğer çok sese takıntılı değilseniz ve uykunuz varsa rahatça uyursunuz. F*** U****

? Kurulumu çok kolaydı servis vs çağırmaya gerek yok yalnız hava borusu çirkin bir görüntü oluşturuyor ancak buda mecburi zaten portatif klima alacaksanız bundan kaçamazsınız. D***** H****

? Ürün kaliteli güzel alınabilir. T**** O****

? Yazları yazlığımda kullanmak için tercih ettim fiyatına göre sunduğu performans cidden çok güzel. Teşekkür ederim. Y**** A****

? Kargoda gelirken hasar alırmı diye düşünüyordum ama sorunsuz bir şekilde elime ulaştı teşekkürler. Üründe çok güzel bu arada. E***** B****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Kabel Mini Rest Yorumları

Goodhome Takoma portatif klima kaç metrekarelik bir alanı soğutabilir?

Goodhome Takoma 26 m2 alanı kısa zamanda etkili şekilde soğutmaktadır. Genel olarak küçük ve orta büyüklükteki odaları veya çalışma alanlarını etkili bir şekilde soğutabilir.

Goodhome portatif klimanın bakımı nasıl yapılır?

Goodhome mobil klima kullanım kılavuzunda yer alan bilgilere bakarak bakım yapmanız gerekmektedir. Goodhome kullanım kılavuzunda belirtilen sürelerde düzenli olarak filtrelerinin temizlemeniz, dolan su tankını boşaltmanız klimanızın daha uzun süre kullanılmasına yardımcı olacaktır.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.