Beko 20915 P Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Beko 20915 P Portatif Klima'nın özelliklerini ve yorumlarını sizler için ayrıntılı bir şekilde inceledik. İşte Beko 20915 P hakkında detaylı bilgiler...
Beko 20915 P Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Sıcak yaz aylarında serinlemeye yardımcı olan Beko 20915 P, hem ev hem de ofis kullanımı için uygundur. Ortamı hızlıca soğutabilen bu ürün aynı zamanda kış aylarında da ısıtma için kullanılabilir. Bulunduğu ortamın ısısını hızlıca değiştirirken aynı zamanda fazla nemi alan Beko 20915 P, bu sayede daha rahat ortamlar sunuyor. En iyi portatif klimalar arasında yer alan Beko 20915 P, taşınabilir olmasından dolayı kullanıcılarından tam not alıyor.

Birçok özelliğiyle kendisine hayran bırakan ve portatif klima almak isteyenlerin ilgisini çeken Beko 20915 P, iki yönlü hava kontrolü sayesinde homojen ısı dağılımı sağlıyor. Tüm bunlardan yola çıakrak hazırladığımız içeriğimiz, Beko 20915 P hakkında detaylı bir inceleme içeriyor.

Beko 20915 P Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi9000 BTU
Isıtma Kapasitesi88000 BTU
Soğutma Güç Tüketimi0.996 kW
Isıtma Güç Tüketimi8320 W
Enerji SınıfıA++
Amazon
Fiyatlarını Gör
Beko 20915 P
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Beko 20915 P Portatif Klima İnceleme

Ev ve ofislerde kullanım için uygun olan Beko 20915 P, taşınabilen özelliği sayesinde istenilen alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. İki yönlü otomatik hava kontrolü sayesinde sunulan ısının ortama eşit miktarda dağılmasına yardımcı olan Beko 20915 P, LED göstergeleri sayesinde de kolay kullanım sunuyor. Ayrıca sadece ortamın ısısını değiştirmekle kalmayan bu ürün, fazla nemi alarak daha konforlu bir alan yaratıyor.

Çoklu programlama özelliğine sahip olan bu ürün, uyku modu sayesinde de gece kullanılabiliyor. Bulunduğu ortamın ısısını sabit tutabilme özelliğiyle de beğenilen Beko 20915 P Portatif Klima, elektrik kesintisi olduğunda kendini korumaya alarak enerji geldiğinde kaldığı yerden devam etmektedir.

Beko 20915 P

Beko 20915 P Portatif Klima Tasarımı

Kompakt tasarımıyla dikkat çeken Beko 20915 P Portatif Klima, yan kısımlarında yer alan çıkıntılar sayesinde kolayca taşınabiliyor. Ürünün taşınabilir olması, farklı odalarda istediğiniz gibi kullanabilme imkanı sunuyor. Çift yönlü hareket eden hava akışı sayesinde eşit ısı sağlayan bu ürün, dokunmatik ekranı sayesinde de kullanım kolaylığı sunuyor. Ayrıca yerinizden kalkmadan komut verebilmenize yardımcı olan bu ürün, uzaktan kumandası sayesinde kullanıcılarından tam not alıyor. Beyaz renkte olduğundan dolayı her tarza kolayca uyum sağlayan bu ürün, en dar alanlarda bile kullanılabilir.

Beko 20915 P Ölçüleri

Genişlik:430 mm
Yükseklik:645 mm
Derinlik:325 mm
Ağırlık:30 kg

Beko 20915 P Portatif Klima Performansı

Düşük ses seviyelerinde çalışmasıyla rahatsız etmeyen Beko 20915 P, A++ enerji sınıfına sahip. 9000 BTU soğutma kapasitesiyle ortamı buz gibi yapan bu portatif klima, kış aylarında da 88000 ısıtma kapasitesiyle sıcacık ortam sunuyor. Enerji verimliliğinden dolayı faturalarda yüzünüzün gülmesine yardımcı olan bu ürün, çoklu programlama sistemiyle istenilen ısıyı sunuyor. Ayrıca uyku modu sayesinde de uykuda olması gereken vücut ısısını ayarlayan bu ürün, hızlı ısıtma ve hızlı soğutma sayesinde de kurtarıcı oluyor.

24 saat programlama özelliğine sahip olan ürün, bu sayede istenilen saat diliminde otomatik çalışıyor. Tüm bunların yanı sıra ortamda bulunan fazla nemi çekerek daha konforlu bir hava sunan bu ürün, iyonizer filtre sayesinde de havada bulunan partikülleri yok ederek sağlıklı ortam sunuyor. Ayrıca elektrik kesintisi yaşandığı zaman kendini korumaya alan Beko 20915 P, elektrikler geri geldiğinde kontrollü bir şekilde kaldığı yerden devam ediyor.

Beko 20915 P

Beko 20915 P Portatif Klima Filtre Özellikleri

Beko 20915 P, ortamın hava kalitesini iyileştiren filtrelere sahiptir. İyonizer filtresi sayesinde havada bulunan partikülleri ve kirleri içine çeken portatif klima, bu sayede ortamın daha sağlıklı ve ferah olmasına yardımcı oluyor. Bu sayede hem istenilen ısıyı sunan hem de temiz hava sunan bu ürün, kullanıcılarından tam not alıyor.

Beko 20915 P Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Düşük güç tüketimi sayesinde elektrik faturasında tasarruf sunan Beko 20915 P, çevre dostu olmasıyla da dikkat çekiyor. 9000 BTU soğutma kapasitesinin yanında 88000 BTU ısıtma kapasitesiyle de dikkat çeken bu ürün, A++ enerji sınıfıyla kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Beko 20915 P Portatif Klima, odanın büyüklüğüne ve yalıtım durumuna bağlı olarak etkili ısı sunsa da genellikle orta veya küçük boyutlu odalar için uygundur. Beko 20915 P Portatif Klima, 20 ila 25 metrekarelik bir alanı kolayca buz gibi yapabiliyor.

Beko 20915 P

Beko 20915 P Portatif Klima Kutu İçeriği

Beko 20915 P Portatif Klima ile birlikte uzaktan kumanda, uzaktan kumanda pilleri, kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve pencere kiti yer alıyor. Bu sayede kullanım kılavuzunda yer alan kurulumu dikkatlice okuyarak rahat bir şekilde ürünü kurabilir ve kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Beko 20915 P
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Beko 20915 P Yorumları

? Ürün harika odam yazları 30 derecenin üzerine çıkıyordu ve öğlen 12'den başlayıp neredeyse akşam 7'ye kadar yaşanılmaz bir hal alıyordu. Ev kira olduğu için duvarı deldirip split klima da almam imkansızdı zaten fiyatları da çok yüksek. Bu yüzden bu ürünü seçtim memnunum. H***** A****

? Cihazı çalıştırınca gerçekten çok fark ediyor, 15 dakikada içerisi yaşanabilir bir hal almaya başlıyor. A**** T****

? Soğutması gayet yeterli. Yatak odasında kullanmak için gürültülü fakat salonda kullanılabilir. Bulunduğunuz odaya split klima takamayacak ve çaresiz iseniz ideal. Alacak olanlar internette araştırma yapsınlar farklı bir klima modeli bu. M**** C****

? Odayı çabucak soğutuyor yazları vazgeçemediğim bir alet. İyi ki almışız. D**** K***

? Ürün kullanışlı eğer borusunu düzgünce dışarı verirseniz performansı daha da iyi oluyor. F*** M***

? İş yerinde kullanım için aldık yazları serin kışları sıcacık bir ortam sunuyor. Biz çok memnunuz Evde kullanım için nasıl olur bilemem biraz gürültülü. S***D****

? Kiracı olduğum için duvara monte klima almak istemedim taşınırken çok zorlanırım diye. Bu klimanın biraz gürültüsü var fakat iş görüyor öneririm. Y*** E***

? Üstten hava akışı olması güzel karşısına oturduğunuz zaman rahatsız eden bir hava olmuyor bu sayede başınız ağrımıyor. D**** U***

? Çok güzel soğutuyor ben memnunum. S***** A***

? Dinlenme modunda iken 3 hafta içinde toz üflediği ve yanmış bir plastik koku geldiği için iade talebim oldu. Yeni ürün gönderdiler. Maalesef oda aynı... toz ve koku bir arada.. Ses çok rahatsız edici. soğutması iyi... D**** K****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriGoodhome Takoma İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Kabel Mini Rest Yorumları

Beko portatif klima borusu nereye takılmalı?

Klimadaki kondanser havanın dışarı atılmasına yardımcı olan portatif klima borusu, bir ucu klimada diğer ucu camda her alan delikte olacak şekilde takılmalıdır.

Beko klima hangi markanın yan ürünü?

Beko, 2000 yılında Koç Holding bünyesinden ayrılarak Arçelik çatısı altında yan marka olarak üretilmeye başlandı.

Beko portatif klima sıcaklık ayarı nasıl yapılır?

Klimanızın sıcaklık ayarını yapabilmek için ilk önce açma kapama düğmesine basarak ürünü çalıştırın. Ardından güneş simgesine basın ve istediğiniz sıcaklık ayarını artı ve eksi tuşları sayesinde kolayca ayarlayın.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum