Airfel LPCY35BM Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Yazın serinlemek kışın ise ısınmak için Airfel LPCY35BM Portatif Klima almayı düşünüyorsanız yazımızı okuyarak ürün hakkında tüm bilgiye ulaşabilirsiniz.
Airfel LPCY35BM Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Gelişmiş teknolojisi ve üstün performansıyla en iyi portatif klima modelleri arasında yer alan Airfel LPCY35BM 9, yazın serinletme kışın ise ısıtma için kullanılabilmektedir. On/of klima teknolojisine sahip olan bu ürün, ortamda bulunan fazla nemi alarak konforlu bir hava sunmaktadır. Hata teşhis ve koruma işleviyle ön plana çıkan bu portatif klima, kolayca kullanabilme imkanı sunuyor.

Enerji tasarrufuyla da dikkat çeken bu ürün mobil klima almayı düşünenlerin tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Eğer sizde Airfel LPCY35BM 9 Portatif Klimayı almayı düşünüyorsanız içeriğimizi okuyarak ürünün tüm özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını öğrenebilirsiniz.

Airfel LPCY35BM Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi12.000 BTU
Isıtma Kapasitesi1000 BTU
Ses Seviyesi:51 dB
Enerji Sınıfı:A
Amazon
Fiyatlarını Gör
Airfel LPCY35BM
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Airfel LPCY35BM Portatif Klima İnceleme

Ortamın ihtiyacına uygun soğukluk veya sıcaklık veren Airfel LPCY35BM, düşük enerji tüketimiyle de kullanıcıları tarafından beğeniliyor. Akıllı kontrol özellikleriyle donatılmış olan bu portatif klima uzaktan kumandası sayesinde yerinizden kalkmadan komut verebilme imkanı sunuyor. Hava kalitesini önemseyen kullanıcıların tercih etmesi gereken Airfel LPCY35BM, ortamdaki partikülleri kendisine çektiği gibi nem oranını da hızlı bir şekilde ayarlamaktadır.

51 dB ses seviyesiyle dikkat çeken bu ürün, rahatsız edecek derecelerde gürültü sunmadığından konforlu kullanım sağlamaktadır. Hata teşhis ve koruma özelliği sayesinde olası yanlış komutlarda ve elektrik kesintilerinde kendisini korumaya alan ürün, bu sayede daha güvenilir kullanım imkanı sunmaktadır.

Airfel LPCY35BM

Airfel LPCY35BM Portatif Klima Tasarımı

Beyaz renkte olan Airfel LPCY35BM, kompakt yapısı sayesinde küçük alanlara bile kolayca sığabilmektedir. Üst bölmesinde yer alan komut düğmeleri kolay ve anlaşılır olduğundan pratik kullanım imkanı sunmaktadır. Ayarlanabilen panjuru sayesinde hava akış yönünü belirleyebileceğiniz bu ürün, hafif yapısı sayesinde de istenilen yere kolayca taşınabilmektedir. Altında yer alan mini tekerlekleriyle rahat hareket ettirebileceğiniz bu ürün, uzak kumandalı olmasıyla da beğeniliyor.

Airfel LPCY35BM Mobil Klima Performansı

Airfel LPCY35BM

Sunduğu yüksek performansla kullanıcılarının ihtiyacını karşılayan Airfel LPCY35BM, geniş ısıtma ve soğutma aralığı sayesinde konforlu ortam sunuyor. İstenilen ısı ayarını kısa sürede tüm alana eşit şekilde yayan bu ürün, 51 dB ses seviyesiyle de fazla rahatsızlık vermiyor. Bulunduğu ortamın fazla nemini alarak dengeli bir hava akışı sağlayan bu ürün, düşük enerji tüketimiyle de elektrik faturası geldiğinde memnuniyet sağlıyor.

12.000 BTU soğutma, 1000 BTU ısıtma kapasitesine sahip olan bu ürün, A enerji sınıfıyla dikkat çekiyor. Ayarlanabilir fan, nem giderme, turbo mod ve uyku modu gibi farklı çalışma modlarıyla da kullanıcının ihtiyacına yönelik hizmet sunuyor. Hata teşhis ve koruma sistemi sayesinde olası yanlış komutlarda ve elektrik kesintilerinde kendisini korumaya alan ürün, bu sayede güvenli ve uzun süre kullanabilmenize yardım ediyor.

Zamanlayıcı özelliği sayesinde istediğiniz zaman diliminde otomatik açılıp kapanabilen bu ürün, kullanım kolaylığı sunuyor. Sadece 24 saat geçerli olan zamanlayıcı özelliği diğer günlerde istediğiniz değişikliği yapabilmenize imkan tanıyor.

Airfel LPCY35BM Hata Teşhis ve Koruma Sistemi

Airfel LPCY35BM, gelişmiş özellikleri arasında yer alan hata teşhis ve koruma sistemi, portatif klimanızı kullanırken oluşabilecek yanlış komut, arıza veya elektrik kesintilerinde en önemli parçalarını koruma altına alarak arıza oluşmasına engel olmaktadır. Olası arızalarda hata kodu vererek durumu hakkında geri bildirimde bulunan portatif klima, bu sayede servis çağıracağınız zaman bilinçli olmanıza yardımcı olmaktadır.

Airfel LPCY35BM

Airfel LPCY35BM Enerji Tüketimi ve Etki Alanı

A enerji sınıfına sahip olan Airfel LPCY35BM, yüksek performansına rağmen düşük enerji tüketimiyle dikkat çekmektedir. Uzun vadede elektrik faturalarında büyük ölçüde avantaj sunan bu portatif klima, çevreye duyarlı olan kişiler tarafından takdir görüyor. Ayrıca zamanlayıcı özelliğiyle de ihtiyacınız olduğu zamanda otomatik çalıştığı için boşa çalışmadığı içinde enerji tasarrufu sunmaktadır. 50 metrekare alanı kolayca soğutabilen veya ısıtabilen Airfel LPCY35BM, hem ofis hem de ev ortamı için uygundur.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Airfel LPCY35BM
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Airfel LPCY35BM Kullanıcı Yorumları

? Ürün çok iyi ısıtma soğutma performansı beklentileri yeterince karşılıyor yanlış bilgi vermemek adına bi süre denedikten sonra yorum yazmayı tercih ettim fiyatına göre kaliteli denebilir kargo haricinde bir sıkıntı yaşamadım mobil klima düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim. H*** K***

? Mobil olması tercih nedenim. Isıtması fena değil. Soğutmasını henüz test edemedim. Şimdilik memnunum. A**** G****

? 30-40 metre kare bir odayı gayet güzel soğutur. Benim yerim 50 metre kare 5 saatlik bir çalışmadan sonra bu sıcaklarda içeride oturulacak kadar serinlik sağlıyor. Almak isteyenlere bir tavsiye servis gelip kurmuyor içinden çıkan egzoz borusu 1.60 cm pencereye kapıya uzak bir yere kuramıyorsunuz. Ben aspiratör borusu ekleyerek sorunu bir nebze çözdüm. Çirkin görüntü haricinde sıkıntı yok. O**** C****

? Sesli çalışması dışında güzel. A**** D*****

? Güzel kullanışlı tavsiye ediyorum. H*** K****

? Çok iyi soğutma makul fiyat müthiş hızlı teslimat. ***** ****

? Odayı soğutması çok zaman alıyor ve çok ses yapıyor. Ayrıca, elektrik faturasına etkisi çok fazla. onun dışında kargo ve satıcı ile alakalı sorun yok. N**** O****

? Gayet güzel şimdilik. Beklediğim gibi. **** *****

? Ürün soğutması güzel ama çok sesli. A*** G***

? Ben beğendim küçük bir odaya koyduğum içinde etkisini hemen gösteriyor. Tavsiye ederim. E***** S*****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Goodhome Takoma ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Kabel Mini Rest Yorumları

Airfel hangi markanın ürünü?

1978 yılında kurulan Airfel, 2011 yılında Daikin markası tarafından satın alınarak klima sektöründe önemli gelişmelere imza atmıştır. Bu sayede Daikin Türkiye, ısıtma ve soğutma sistemlerinde ülkemizin en geniş ürün gamına sahip markası olmuştur.

Klimada hata tespit ve koruma özelliği nedir?

Klimada yer alan hata tespit ve koruma özelliği, ürünün olası arızada hangi problemi yaşadığına dair sunduğu koddur. Bu kod sayesinde servis ürüne bakmadan bile arızanın ne olduğunu söyleyebilmektedir.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.