Delonghi PAC AN97 Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Delonghi PAC AN97 portatif klima almayı düşünenler için hazırladığımız bu içeriğimiz ürün özelliklerinden yorumlarına kadar ayrıntılı inceleme içeriyor.
Delonghi PAC AN97 Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Yaz aylarında serinlemek için tercih edilen taşınabilir klima modelleri arasında yer alan Delonghi PAC AN97, yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Mobil olmasından dolayı istenilen yere kolayca taşınabilen bu ürün, hem ofis hem de ev kullanımları için ideal çözümler sunuyor. Ortamın ne dengesini de düzenleyen bu klima böylece konforlu bir alan yaratıyor.

Tüm bunlardan yola çıkarak hazırladığımız bu içeriğimiz, Delonghi PAC AN97 hakkında detaylı bilgiler içeriyor. Hazırsanız eğer gelin Delonghi PAC AN97 portatif klimayı daha yakından tanıyalım.

Delonghi PAC AN97 Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi10700 BTU
Güç:1020 W
Ses Seviyesi:63 dB
Enerji Sınıfı:A
Amazon
Fiyatlarını Gör
Delonghi PAC AN97
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Delonghi PAC AN97 Portatif Klima İnceleme

Delonghi PAC AN97, sahip olduğu yüksek performans ve kullanıcı dostu özellikler sayesinde, sıcak havalarda konforlu bir ortam sağlamak için ideal bir seçenektir. Delonghi PAC AN97'nin taşınabilir tasarımı, kolaylıkla farklı odalara taşınabilmesini sağlar. Tekerlekleri ve taşıma kulpu sayesinde istediğiniz yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Böylece, sıcaklığı en çok ihtiyaç duyduğunuz odalarda kontrol altına alabilirsiniz. Ayrıca yüksek performansının yanında enerji tasarrufu sağlamasıyla da kullanıcılarından tam not alan bu ürün, filtreleri sayesinde havadaki partikülleri kendisine çeker.

Delonghi PAC AN97

Delonghi PAC AN97 Tasarımı

Delonghi PAC AN97, şık ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Kompakt ve taşınabilir yapısıyla, istediğiniz odaya kolaylıkla yerleştirebileceğiniz Delonghi PAC AN97, tekerlekleri ve taşıma kulpu sayesinde rahat hareket etmenizi sağlamaktadır. Ayrıca, şık ve modern görünümüyle de iç mekanınıza estetik bir görünüm sunan bu ürün, LED ekranı sayesinde de kolay kullanım imkanı sağlıyor.

Delonghi PAC AN97 Ölçüleri

Genişlik:449 mm
Yükseklik:750 mm
Derinlik:395 mm

Delonghi PAC AN97 Klima Performansı

Delonghi PAC AN97

Delonghi PAC AN97, etkili bir soğutma performansı sunuyor. Yüksek soğutma kapasitesi ve güçlü fan sistemi sayesinde en sıcak yaz günlerinde bile kısa sürede buluğu ortamı buz gibi yapan Delonghi PAC AN97, 1020 W güç tüketmektedir. 10,700 BTU soğutma kapasitesine sahip olan bu ürün, kullanıcılarından tam not alıyor.

Hava filtresi sayesinde havada bulunan partikülleri temizleyen bu klima daha sağlıklı bir ortam sunmaktadır. Ayrıca ‘’Real Feel’’ teknolojisi sayesinde bulunduğu ortamın ısı ve nem oranına aynı anda etki ederek nefes almayı kolaylaştıran bu portatif klima, konforlu bir ortam sunmaktadır. 63 dB ses seviyesine sahip olan bu ürün, çalışırken rahatsız edici gürültüye sahip olmadığından dolayı geceleri bile rahatlıkla kullanım imkanı sunuyor.

Zamanlayıcı özelliği sayesinde istediğiniz saatte otomatik çalışan Delonghi PAC AN97, uyku modu sayesinde de geceleri uygun ısı değerini gözeterek konforlu uyumanıza yardımcı oluyor. 2 yönlü hava salımı sayesinde ısıyı eşit derecede ortama yayan bu ürün, yapay zeka özelliğinden dolayı günün hava hava durumunu anında bildiriyor.

Delonghi PAC AN97 Filtre Özellikleri

Etkili bir filtreleme sistemine sahip olan Delonghi PAC AN97, havada bulunan toz, polen ve diğer partikülleri yakalayarak temiz bir hava sunuyor. Özellikle alerjisi olan kişilerin daha rahat nefes almasına yardımcı olan filtre sistemi serinlemenin yanında konfor sunuyor. Belirli aralıklarla değiştirilmesi ve temizlenmesi gereken filtre sistemi klimanın performansını büyük ölçüde etkiliyor.

Delonghi PAC AN97

Delonghi PAC AN97 Enerji Tüketimi ve Etki Alanı

1020 W enerji tüketimi yapan Delonghi PAC AN97, sunduğu performansına göre düşük enerji yakmasıyla kullanıcılarının beğenisini topluyor. Soğutma verimliliği A olan bu ürün, enerji verimlilik oranında da 2,6 WW ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca zamanlayıcı özelliği sayesinde de istediğiniz zaman diliminde klimanın açılıp kapanmasını ayarlayabildiğinizden dolayı gereksiz enerji tüketimini önleyebilirsiniz. 100 metrekare alanda kullanıma uygun olan bu portatif klima, çalışmaya başladığı andan itibaren bütün ısıyı homojen şekilde yaymaktadır.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Delonghi PAC AN97
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Delonghi PAC AN97 Kullanıcı Yorumları

Delonghi PAC AN97

? Sadece soğutma özelliklidir. 3 yıldır evde kullanıyorum. Çok başarılı bir ürün. Yukarıdaki yorumda arkadaşımız bahsettiği gibi soğuttuğu havanın yarısını kendi motorunu soğutmada kullanıp dışarı atıyor doğrudur, ama olsun bu da odaya başka bir yerden taze hava girmesini sağlıyor. İ*** A***

? Ürün güzel soğutuyor biz memnunuz tavsiye ederiz. A**** T***

? İlk defa bu markayı denediğim için tereddütlerim vardı ama güzel soğutuyor. Yazları dükkanda rahat çalışıyoruz. H*** E****

? Ürünün özellikleri çok iyi ortamdaki nemi aldığını hissediyorsunuz ve gerçekten serinletici bir soğukluk sunuyor. Yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz bir problem yaşamadık. D**** U***

? Portatif klima almayı düşünenlere önerdiğim ve iyi ki almışım dediğim bir ürün. S*** B***

? Kiracı olduğum için mobil klima almak zorundaydım iyi ki bu ürünü seçmişim hiç pişman olmadım. Kullanımı kolay, kurulumu kolay performansı iyi. F**** M***

? Yorumlarda ısıtmıyor diyenler olmuş ama zaten ürünün ısıtma özelliği yok. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum biraz gürültüsü var tabiki ama rahatsız etmiyor. C*** Ş***

? Led ekranı sayesinde kolay kullanım sağlıyor. Biz 70 metrekare bir odada da kullanıyoruz buz gibi yapıyor yazın serinlemek isteyenler için on numara bir ürün. Y**** H****

? Yazları gece gündüz hiç kapatmıyoruz. Oturduğumuz zaman oturma odasında uyku vakti yatak odasına taşıyoruz. Bu sayede tek bir klima ile bulunduğumuz her yerde serinliyoruz. Biz memnunuz tavsiye ederiz. S**** O****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıGoodhome Takoma İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Kabel Mini Rest Yorumları

Delonghi Real Feel özelliği nedir?

Real Feel özelliği, klimanın hem ortam sıcaklığını hem de nem dengesini aynı anda ölçen bir teknolojidir. Delonghi markasına özel olarak geliştirilen bu teknoloji, ortama aynı anda ihtiyaç duyulan ısıyı verirken nem oranının da dengede olmasını sağlıyor.

Delonghi ne malı?

Delonghi markası 1950’li yıllarda kurulmuş olan bir İtalyan markasıdır. Sürekli kendini yenilen Delonghi, şık modelleriyle ön plana çıkmaktadır.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.