Arçelik 12215 P Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Arçelik 12215 P portatif klima almayı düşünenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar tüm detayları barındırıyor.
Arçelik 12215 P Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Dönebilen tekerlekleri ve kompakt yapısı sayesine istenilen yere kolayca taşınabilen Arçelik 12215 P, bulunduğun ortamı yazın buz gibi, kışın ise sıcacık yaparak konforlu bir alan sunuyor. Evde, ofiste ve iş yerinde kullanım uygun olan bu ürün, enerji tasarrufuyla da dikkat çekiyor. Özellikle yaz aylarında etkili serinlik isterken hem kullanışlı hem de enerji tasarruflu ürün arayanların tercih ettiği Arçelik 12215 P, en iyi portatif klimalar arasında yer alıyor. Tüm bunlardan yola çıkarak hazırladığımız bu içeriğimiz, Arçelik 12215 P almayı düşünenler için ürünün özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar tüm ayrıntıları içeriyor.

Arçelik 12215 P Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi11.874 BTU
Isıtma Kapasitesi10.000 BTU
Soğutma Güç Tüketimi1,333 kW
Soğutma VerimliliğiA
Amazon
Fiyatlarını Gör
Arçelik 12215 P
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Arçelik 12215 P Portatif Klima İnceleme

Arçelik 12215 P Portatif Klima, hem yaz hem de kış aylarında kullanım için uygun bir üründür. İstediğiniz ısı ortamını kısa sürede sunan ve performansına göre düşük enerji tüketimi sağlayan Arçelik 12215 P, A sınıfı enerji sistemine sahip. İki yönlü otomatik hava kontrolü sayesinde tek bir alana ısı akışı sunmayan bu portatif klima, şık tasarımıyla da her yere uyum sağlıyor.

Çoklu programlama özelliğine sahip olan Arçelik 12215 P, gece modu sayesinde de siz uyurken bile ortamı en konforlu ısı ayarına getirerek rahatça dinlenmenizi sağlıyor. Nem alma özelliği sayesinde ortamın fazla nemini alan bu mobil klima, negatif iyon temizleme özelliği sayesinde ortamın stresini alıyor.

Arçelik 12215 P

Arçelik 12215 P Portatif Klima Tasarımı

Arçelik 12215 P, kompakt tasarımı sayesinde her yere kolayca sığabildiği gibi ergonomik taşıma kolu istediğiniz yere rahatça taşımanızı sağlıyor. Beyaz renkte olduğundan dolayı her tarza ayak uydurabilen modern tasarımlı bu portatif klima, üstten hava çıkışı sayesinde karşısında oturan kişi rahatsız olmuyor.

Arçelik 12215 P Ölçüleri

Genişlik:439 mm
Yükseklik:745 mm
Derinlik:360

Arçelik 12215 P Portatif Klima Performansı

Güçlü performansıyla sıcak yaz günlerinde etkili bir serinleme sağlayan Arçelik 12215 P, 12.000 BTU soğutma kapasitesiyle ortamı hızlı bir şekilde soğutur. Arçelik 12215 P, yüksek hızlı fanı sayesinde serin hava akışını homojen bir şekilde dağıtır ve rahat bir ortam oluşturur. Ayrıca, ısıtma işleviyle kış aylarında kullanılabilen bu klima, yılın her dönemi kullanıma uygundur.

Çoklu programlama özelliğine sahip olan bu ürün, uyku modu sayesinde de geceleri uygun olan ısı ayarını sağlamaktadır. Bu sayede hem konforlu uyku deneyimi sunan hem de enerji tasarrufu yapan bu ürün, 65 dB ses seviyesinde çalışmaktadır.

Elektrik kesintilerinde kendini korumaya alan Arçelik 12215 P, elektrikler geri geldiğinde kontrollü bir şekilde kaldığı yerden çalışmaya devam etmektedir. Nem alma özelliği sayesinde ortamın fazla nemini çekerek daha konforlu bir alan yaratan bu mobil klima, negatif iyon çekme özelliği sayesinde de stresin evinizden içeri girmesine engel olmaktadır.

Arçelik 12215 P

Arçelik 12215 P Portafik Klima Filtre Özellikleri

Arçelik 12215 P, hava kalitesini iyileştirmek için gelişmiş filtre özellikleri sunmaktadır. Özel hava temizleme filtresi, zararlı partikülleri, tozları ve kötü kokuları etkili bir şekilde filtreler. Böylece, temiz ve taze bir hava sağlarken ortamın daha sağlıklı olmasına yardımcı olur. Ayrıca, bu filtrelerin kolayca çıkarılabilir ve temizlenebilir olması bakım açısından da avantaj sağlamaktadır.

Arçelik 12215 P Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

En iyi portatif klimalar arasında yer alan Arçelik 12215 P, A enerji verimliliğiyle dikkat çekmektedir. Yüksek enerji verimlilik oranı sayesinde elektrik tüketimini minimize eden ve bu sayede elektrik faturasının yüksek gelmesine engel olan bu ürün, ayrıca, geniş etki alanıyla da ön plana çıkmaktadır. 20 metrekareye kadar olan odalarda etkili bir soğutma veya ısıtma sağlayan bu portatif klima, böylece geniş bir kullanım alanı sunmaktadır. Soğutma kapasitesi 11.874 BTU, ısıtma kapasitesi 10.000 BTU olan Arçelik 12215 P 1,333 kW güç tüketmektedir.

Arçelik 12215 P

Arçelik 12215 P Portatif Klima İyonizer Özelliği

Arçelik 12215 P Portatif Klima’da yer alan iyonizer otomatik temizleme özelliğiyle evinizde veya iş yerinizde oluşan negatif iyonları kendisine çekerek ortamın değişmesine yardımcı olmaktadır. Bu sayede ne evinizde ne de iş yerinizde stres bırakmayan Arçelik 12215 P, daha konforlu alanlar sunarak yaşam kalitenizi artırmaktadır.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Arçelik 12215 P
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Arçelik 12215 P Yorumları

? 2 gündür kullanıyorum ofisim buz gibi oldu gerçekten işe yarar bir cihaz tavsiye ederim. Ö***** Y**** U***

? Soğutma kapasitesi gayet iyi, sıcak hava çıkışını mutlaka dışarı vermelisiniz. M**** D***

? Ürün ev için oldukça yeterli, hatta geniş salonlar için dahi yeterli soğutma sağlıyor. Sıcak hava çıkışını perde sisteminden ziyade camda menfez deliği açarak yapmak çok daha stabil ve randımanlı oluyor. Belirlenen oda sıcaklığına ulaşınca cihazın gürültü seviyesi düşüyor. Tavsiye olunur. O**** T****

? Teknik özelliklere uyuyor ve iyi soğutuyor. İ**** K****

? Ürün gerçekten başarılı hatta beklentimizin üstünde. Gayet güzel serinletiyor. Kiracı olanlar için çok ideal. biz pencere kitiyle kullanmayı tercih ettik çok pratik oldu. kesinlikle tavsiye ederim. E*** M****

? 65db ile birçok kullanıcıyı rahatsız edebilecek bir gürültüye sahip. Alışanaysa biraz yüksek bir fan gürültüsü gibi gelebilir.

? Soğutma performansı iyi sayılır. Ancak bu tip portatif cihazlardan performans almanın tek yolu baca bağlantısının mümkün olduğunca kısa tutulup çıkışının da dışarıya engelsiz verilmesiyle mümkün, yoksa bir yandan odayı soğuturken arkadan da sağlam bir şekilde ısıtacaktır.

? Nem alması iyi, dahili su haznesini boşaltmak çok pratik değil.

? Kullanım kılavuzu Çinceden Türkçe’ye çevrilmiş gibi duruyor, anlaması zor cümlelere sahip.. K**** S****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeGoodhome Takoma Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Kabel Mini Rest Yorumları

İyonizer temizleme özelliği nedir?

İyonizer temizleme özelliği, gelişmiş hava temizleme teknolojisiyle doğada bulunan negatif iyonları yok etmeye yardımcıdır. Bu sayede hava kalitesini yükseltirken aynı zamanda stres oranını azaltmaktadır.

Arçelik portatif klima sıcaklık ayarı nasıl yapılır?

Arçelik 12215 P portatif klimada sıcaklık ayarı yapabilmek oldukça kolaydır. İster gösterge panelinden isterseniz de uzaktan kumandadan ayarlayabileceğiniz ısı ayarı, 30 ile 1 derece arasında değişmektedir.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.