Beko 21215 P Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Beko 21215 P Portatif klima almayı düşünenler için ürünün özelliklerini, performansını, enerji tüketimini ve kullanıcı yorumlarını ayrıntılı inceledik.
Beko 21215 P Portatif Klima Özellikleri & Yorumları

Yazın serinleten kışın ısıtan Beko 21215 P, mobil olmasından dolayı birçok kişinin tercihi oluyor. Çift yönlü hava çıkışı sayesinde ortama eşit ısı yayan bu ürün, performansıyla memnuniyet yaratıyor. Çoklu programlama özelliğine de sahip olan bu portatif klima, sleep modu sayesinde de rahat bir uyku çekmenize yardım ediyor. Enerji tasarrufuyla da kullanıcılarından tam not alan bu ürün en iyi portatif klimalar arasında yer alıyor.

Tüm bunlardan yola çıkarak hazırladığımız bu içeceğimiz Beko 21215 P Portatif Klima almayı düşünenler için ayrıntılı bir inceleme içeriyor. Ürün hakkında her detayı bulabileceğiniz bu yazımız gerçek kullanıcı yorumlarıyla da kullanıcı deneyiminde ürünün nasıl göründüğünü ortaya koyuyor. Eğer hazırsanız Beko 21215 P portatif klimayı daha yakından inceleyelim.

Beko 21215 P Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi11400 BTU
Isıtma Kapasitesi100000 BTU
Ses Seviyesi52 dB
Soğutma Güç:0996 kW
Isıtma Güç Tüketimi10700
Enerji Sınıfı:A++
Amazon
Fiyatlarını Gör
Beko 21215P
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Beko 21215 P Portatif Klima İnceleme

Yaz aylarında serinlemek, kuş aylarında ise ısınmak için kullanabileceğiz Beko 21215 P, her türlü hava koşulunda konforlu alan yaratıyor. Portatif olmasından dolayı kolayca taşınabilen ve bu sayede ister evinizde isterseniz de ofisinizde kullanabileceğiniz mobil klima, bu sayede daha konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Uzaktan kumandası sayesinde yerinizden kalkmadan komut verebilmenize imlan tanıyan bu portatif klima, otomatik zamanlama özelliği sayesinde de klimanın açlık veya kapalı olmasını önceden belirleme imkanı sunmaktadır. Ayrıda uyku modu sayende vücudunuzun uyurken ihtiyaç duyduğu ortamı sunan bu portatif klima daha rahat uyuyabilmeniz için yardımcı oluyor. Nem alma özelliğiyle de dikkat çeken bu ürün, ortamda bulunan nemi dengeleyerek konforlu bir alan sunuyor.

Beko 21215 P

Beko 21215 P Portatif Klima Tasarımı

Beyaz renkte olan Beko 21215 P, kompakt tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleriyle beğeni topluyor. Kolayca taşıyabilmek için tutma alanına sahip olan bu ürün, hafif yapısı sayesinde de pratik şekilde yer değiştirebilmemize Yardımcı ediyor. Hava çıkışını üst taraftan veren mobil klima, bu sayede karşısına otursanız bile rahatsızlık vermiyor. Hava çıkışının hemen yanında bulunan kontrol paneliyle de pratik kullanım imkanı sunan bu ürün, uzaktan kumandasıyla da konfor sunuyor. Dikey formda olduğu için fazla yer kaplamayan Beko 21215 P, en küçük ortamlarda bile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Beko 21215 P Ölçüleri

Genişlik:439 mm
Yükseklik:754 mm
Derinlik:360 mm
Ağırlık30 Kg

Beko 21215 P Portatif Klima Performansı

Beko 21215 P

Güçlü performansıyla dikkat çeken Beko 21215 P, A+ enerji sonucunda yer aldığı için elektrik faturalarında fazla maliyet çıkarmıyor. 11400 BTU soğutucu kapasiteye sahip olan bu ürün, 100000 BTU ısıtma performansıyla da kışın sıcacık ortam sunuyor. 220-240 voltaj güçle çalışan bu portatif klima, ısıtmada 10700 W enerji çekiyor.

Çoklu programlama teknolojisiyle de ihtiyaç duyduğunuz ortamı sunan bu mobil klima, uyku moduyla da geceleri konforlu bir uyku deneyimi yaşatıyor. 2 yönlü hava kontrolü sayesinde odaya eşit miktarda ısı yayan bu ürün, nem alma teknolojisiyle de rahat nefes almanıza yardım ediyor. Ayrıca akıllı çalışma sistemi sayesinde istediğiniz zaman dilimine ayarlama yaparak açılıp veya kapatmasını önceden yönetebileceğiniz bu portatif klima, LED göstergesiyle kolay kullanım imkanı sunuyor.

Son olarak havayı temizleme özelliğiyle de hayran bırakan bu ürün, hem konforlu hem de sağlıklı ortam sunuyor. 52 dB ses seviyesiyle biraz gürültülü olan bu ürün, sese duyarlı kişiler tarafından kullanıldığında rahatsızlık verebiliyor.

Beko 21215 P Filtre Özellikleri

Beko 21215 P, içerisinde yer alan özel iyonizer filtreleri sayesinde temiz ve sağlıklı bir hava sunar. Hava içerisindeki toz, polen ve diğer partikülleri yakalayan bu ürün, filtresi sayesinde kötü kokuları emer ve taze bir hava akışı sağlar. Bu sayede filtreler, iç mekanın hava kalitesini artırır ve daha sağlıklı bir ortamda nefes almanıza yardımcı olur. Ayrıca filtrelerin temizlenmesi ve değiştirilmesi de kolaydır, böylece klimanın verimliliği ve hava kalitesi her zaman yüksek olacağı gibi kullanım ömrü de uzun olur.

Beko 21215 P

Beko 21215 P Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

A++ enerji sınıfında yer aldığından dolayı elektrik tüketimi konusunda kullanıcılarından tam not alan Beko 21215 P, 220-240 voltajla çalışmaktadır. Ayrıca akülü zamanlama özelliği sayesinde de istediğiniz zaman açılıp kapanabilen mobil klima, bu sayede daha a enerji tüketimine yardımcı olarak doğaya duyarlı hareket etmenizi sağlar.

Beko 21215 P'nin sunduğu etki, odanın büyüklüğüne ve izolasyonuna bağlı olarak değişebilmektedir. Genel olarak orta büyüklükteki odalarda etkili sonuçlar veren bu portatif klima, yaklaşık olarak 20-25 metrekarelik bir alanda etkili bir soğutma sunmaktadır. Bu etkiler, odanın yalıtım durumu ve dış sıcaklık gibi faktörlere bağlı olarak da değişebilmektedir.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Beko 21215P
Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Beko 21215 P Portatif Klima Yorumları

? Ürün gerçekten çok iyi. Yaklaşık 4 gündür kullanıyoruz. Kullandığımız alan 45 metrekare 1+1 apartman dairesi. 22-23 dereceye ayarladığımızda (daha düşük dereceleri denemedik) evi 15 dakika içinde ayarladığımız dereceye düşürüyor ve sabit tutuyor. En çok dikkat edilmesi gereken husus, havadaki nemi dışarı su olarak atan tahliyesine koyacağınız kap. M**** E****

? Hem ısıtması hem de soğutması çok mükemmel. S**** A***

? Ürün gayet iyi arkasında borusu var. E**** D***

? Ürünün soğutması güzel ama sesi çok maalesef. C**** Z*****

? Klimanın yerini tutmuyor ama zorunlu olduğumuz için aldık. işimizi görüyor. işyerime aldım 30-35 metre kare bir ofisimiz var. içerdeki nemi çektiği için rahatlatıyor. ama birkaç saat sonra etkisinin farkına varıyorsunuz. Ya da dışardan giren birisi içerisi iyi diyor. şu anlık memnunuz. tek sıkıntısı arka bölümünde yer alan havalandırma borusu onu muhakkak dışarı aktarmanız gerekiyor. aksi halde bir işe yaramaz. Fön makinası gibi sıcak hava veriyor. B***** K****

? Tahliye kabına dikkat edin. İlk kurulduğu gün havada nem fazlaydı ve 1 litrelik pet şişeyi 2-3 saatte doldurdu. Daha sonra 5 litrelik bir pet şişe kullandık ve hava normal olduğu zaman yarısına kadar dahi dolmuyor. Kısacası gün içinde arada sırada bu şişenin dolup dolmadığını kontrol etmekte fayda var. Her yönü ile işimizi gördü. S*** S***

? Ürün Güzel. Satıcının Servisi Güzel. Bence binasına normal klima takamayanlar için ideal bir ürün. Y**** S****

? Klimanın çalışması vs güzel ama gürültülü. Yani gürültüye gelemeyenler için kullanımı zor olur. A**** K****

? Dükkan için tercih ettik. Yaz kış kullanıyoruz bizim işimizi gördü. İ*** H****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriGoodhome Takoma İnceleme
Kabel Mini Rest Yorumları

Beko 21215 P kullanımı nasıl?

Kullanımı oldukça basit olan Beko 21215 P, kullanım kılavuzunda yer alan yönlendirmelere göre servis olmadan kurulabiliyor. Kurulumu kullanma kılavuzuna göre yaptıktan sonra istediğiniz sıcaklık derecesini ister kumandadan isterseniz de üstünde bulunan panelden yapabilirsiniz. Görsellerle desteklendiği için kolayca anlayabileceğiniz bu portatif klima, artı ve eksi düğmelerinden sıcaklık derecesini ayarlıyor.

Beko klima hangi markanın yan ürünü?

Beko, Arçelik markasnın çatısı altında üretilen bir alt markadır. Bu sebeple beko klimalarda Arçelik çatısı altında üretilmektedir.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.