Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338HW Özellikleri & Yorumları

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338HW Portatif Klima almayı düşünenler için özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını ayrıntılı şekilde yazdık.
Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338HW Özellikleri & Yorumları

Electrolux EXP34U338HW Portatif Klima, kullanıcılarına konforlu bir ortam sunan yenilikçi bir üründür. Güçlü performansı ve taşınabilir tasarımıyla dikkat çeken bu klima, hem evlerde hem de ofislerde ideal bir çözüm sunmaktadır. Yaz aylarında serinlemek ve kış aylarında ısınmak için tercih edilebilecek olan Electrolux EXP34U338HW, 50 metrekarelik alana kısa sürede etki ediyor. Her mevsim rahatça istediğiniz alanda kullanabileceğiniz Electrolux EXP34U338HW daha yakından incelemek için yazımızı okuyabilirsiniz.

Electrolux EXP34U338HW Teknik Özellikleri

Soğutma Kapasitesi12.000 BTU
Isıtma Kapasitesi12.000 BTU
Soğutma Güç Tüketimi1,3 kW
Isıtma Güç Tüketimi2,6 kW
Soğutma VerimliliğiA
Amazon
Fiyatlarını Gör
Electrolux
EXP34U338HW Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338HW Portatif Klima İncelemesi

Dışarıda hava nasıl olursa olsun evinizde istediğiniz ısı ayarını yapabileceğiniz Electrolux EXP34U338HW, mobil klima olduğundan dolayı arzu ettiğiniz her odada rahatça kullanım sunmaktadır. Kurulumu ve kullanımı oldukça basit olduğundan dolayı pratik kullanım sunan bu ürün, sadece evlerde değil ofis ve iş yerlerinde de en çok tercih edilen portatif klimalar arasındadır. Anti bakteriyel filtresi sayesinde daha güvenilir ortamlar yaratan Electrolux EXP34U338HW, düşük enerji tüketimiyle de beğeniliyor. Ayrıca ortamdaki nemi dengelemesinden dolayı kullanıcılarının daha rahat nefes almasına yardımcı olan Electrolux EXP34U338HW, uzaktan kumandasıyla kolayca kontrol imkanı sunuyor. Ani elektrik kesintilerinde veya voltaj düşüklüğünde güvenlik önlemine sahip olan bu cihaz, zamanlayıcı özelliği sayesinde istediğiniz zaman açılıp kapanabiliyor.

Electrolux EXP34U338HW

Electrolux EXP34U338HW Portatif Klima Tasarımı

EXP34U338HW Portatif Klima, modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir üründür. Kompakt ve taşınabilir yapısı sayesinde istediğiniz odaya kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Estetik ve kullanışlı tasarımıyla dekorasyonunuza uyum sağlayan ve odanıza şıklık katan bu ürün, gelişmiş kontrol paneli sayesinde kolay kullanım imkanı sunar. Uzaktan kumanda özelliğiyle konforlu kullanım imkanı sunan bu mobil klima, her yöne dönebilen tekerlekleri sayesinde istenilen yere zorlanmadan taşınabilmektedir.

Electrolux EXP34U338HW Ölçüleri

İç Ünite Ölçüleri710 x 476x 385 mm
Dış Ünite Ölçüleri38,5 x 47.6 x 71 cm
Ağırlık33,5 kg

Electrolux EXP34U338HW Portatif Klima Performansı

Electrolux EXP34U338HW

Electrolux EXP34U338HW, enerji verimliliği konusunda üstün performans sunar. Gelişmiş teknolojisi sayesinde düşük enerji tüketimi sağlayan Electrolux EXP34U338HW, elektrik faturalarını düşük tutmaya yardımcı olur. Aynı zamanda etki alanı açısından da etkileyici bir performans sergileyen bu ürün, 50 metrekarelik bir alanda kolayca ısı değişikliği yapabilmektedir. Yüksek performansı sayesinde en sıcak yaz günlerinde serinlik, en soğuk kış günlerinde ise sıcaklık sunmaktadır. Electrolux EXP34U338HW Mobil Klima, düşük, orta ve yüksek fan hızı sunuyor. Bu sayede ihtiyacınıza yönelik ısı akışı sağlıyor.

Kullanıcıların rahatlığını ön planda tutan Electrolux EXP34U338HW Portatif Klima, sessiz çalışma özelliğiyle de dikkat çekmektedir. Gelişmiş teknolojisi sayesinde minimum gürültüyle çalışırken, kullanıcıların uyku düzenini veya odadaki sessizliği bozmaz. Bu özellik, özellikle gece kullanımlarında büyük bir avantaj sağlar.

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338HW Portatif Klima Filtre Özellikleri

Electrolux EXP34U338HW, havayı temizleyen ve sağlıklı bir iç ortam yaratan gelişmiş filtreleme sistemine sahiptir. Toz, polen, bakteri ve kötü koku gibi zararlı partikülleri havadan etkin bir şekilde uzaklaştıran ürün, bu sayede temiz ve sağlıklı bir hava solumanızı sağlar. Özellikle astım ve alerjisi olan kişilerde Electrolux EXP34U338HW, alerjik reaksiyonları azaltır ve yaşam kalitesini yükseltir.

Electrolux EXP34U338HW

Electrolux EXP34U338HW Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Düşük enerji tüketimiyle dikkat çeken Electrolux EXP34U338HW, üstün soğutma ve ısıtma özellikleriyle de beğeni topluyor. Yazın buz gibi, kışın ise sıcacık bir ortam sunan bu ürün, elektrik faturanızın kabarık gelmesine engel oluyor. Soğutmada A, ısıtmada ise A+ enerji verimliliği sunan Electrolux EXP34U338HW, küresel ısınma potansiyelini %99,8 oranında azaltarak çevreci bir yaklaşım sergiliyor. 12.000 BTU soğutma ve ısıtma kapasitesine sahip olan bu mobil klima, soğuturken 1,3 kW, ısıtırken ise 2,6 kW güç tüketiyor.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Electrolux
EXP34U338HW Portatif Klima
Aradığın
Fiyatları Gör

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338HW Yorumları

Electrolux EXP34U338HW

? Evi kırıp dökmeden, taşındığınızda da kolayca götürebileceğiniz bir klima. Isıtma/Soğutma yapıyor oluşu her mevsim kullanıma imkan veriyor. Elektrik tüketimi 1 saat sonunda yaklaşık 1lira 30 krş civarı... F**** Ş***

? Sıcakların çok etkili olduğu bir zamanda aldık. Geldiği ilk gün epeyce yüksek bir ses yapıyordu. Çok üzüldüm ve servisini aradım. Götürdüm, baktılar ve içinde bir yerin gevşek olduğunu sıktıklarını söylediler. Getirdim. O günden beri oldukça yoğun kullanıyorum. Son zamanlarda yine bir ses yapmaya başladı hafiften. Ama acil bir durum yok. Önümüzdeki sezon başında götürürüm tekrar. 25 m² odayı gerçekten soğutuyor. Kapıyı açık tutuyoruz bu tür klimaların çalışma mantığından dolayı. Ona rağmen evin geri kalanına göre bayağı serin oluyor çalışma odam. Evde çok ciddi bir negatif basınç oluştuğu için başka odalarda bir yerde bir tane cam veya balkon kapısının açık olması tercih sebebi. Yaptığım denemelerde tuvalet/banyo giderlerinden kokuyu bile çekti. O yüzden basıncı dengelemek gerekiyor bir yeri açık tutarak. M**** A***

? Ürünü geçen yaz almıştım 30m2 salonda kullanıyorum gayet iyi soğutuyor ısıtma da çok güzel fakat oda derecesine geldiğinde sadece fan durumunda bir koku meydana geliyor bir kere servisi aradıgımda filitreden temizleyin dedi temizledim geçti gibi oldu fakat yine devam etti iki günde bir temizlemek gerekiyor bukafar kısa sürede filitreden yapmasını anlam veremedim bende dinlenme durumuna geçtgi zaman kapatıyorum istedigin zaman açıyorum bu şekilde kullanıyorum benim işimi görüyor koku olayı sogutma ısıtma sürekli devrede iken yapmıyor bunu söylim koku yapsa çalışırken de yapması gerekmez mi bilemedim ama şu an fiyatları çok uçmuş bu fiyata duvar tipi alın derim öle her yere de götürmek sorun oluyor hava borusunu her yerde baglamak zor oluyor biraz uzun oldu ama teçrübeleri aktarmak istedim ısıtma sogutmada sorun yaşamazsınız. M***** A****

? Ürün gayet güzel. Ebat olarak büyük haliyle. Ses gündüz olduğu İçin midir bilmem ama fena değil. Pencere kiti olmaması kötü oldu. M**** B***

? Ürün tek kelimeyle harika. Ses çıkarması ile ilgili yorumu okudum ve kesinlikle katılmıyorum. Sesi rahatsız edecek bir düzeyde değil ve gayet normal. Cihazın yanında 60db’e kadar çıkıyor, 2 metre uzağında ise yaklaşık 50db. Ürünle ilgili tek sorunum, paketin önceden açıldığını düşünüyorum. Koruma jelatini üstünde çizik vardı ve kutu bantlıydı. Bunun dışında ürün kusursuz çalışıyor, tavsiye ediyorum. Ayrıca kurye arkadaşa da çok teşekkür ederim. O**** G****

? Gerçekten başarılı. Büyük bir salon için, rahat şekilde yetiyor. Motoru içerde olduğundan biraz ses yapıyor ama. Önceki vantilatörüm de bu kadar ses yapıyordu. E**** C***

? Ürün tahmin ettiğimiz gibi çok iyi, salona kurduk ve kapıları açık bıraktığımızda neredeyse tüm odalara soğuk hava gidiyor. Gürültüsü biraz var ama normal klimalarda dış ünitede olan gürültülü çalışma bu cihazda dış ünite olmadığı için cihazın içine konulan kompresörden geliyor ve bunun çözümü yok, yani gülü seven dikenine katlanacak. Günde 2 kova su çıkarıyor, baya nemli hava o yüzden. Eşim ilk aldığımızda borusunu camdan çıkarıp, yanına kova koyunca pek memnun olmamıştı ama kullandıkça çok memnun ve sürekli iyiki almışız diyor. Montajı çok kolay, normal klima gibi kırma dökme derdi yok, servis kendiniz açabilirsiniz dedi, ben kutuyu açıp kendim kurdum. Herkese tavsiye ederim... F**** Ö****

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Portatif KlimalarDyson Purifer Hot + Cool Özellikleri
Goodhome Takoma İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Kabel Mini Rest Yorumları

Electrolux EXP34U338HW pencere kiti var mı?

Electrolux EXP34U338HW modelinin motoru kendi içinde olduğundan dolayı kutudan pencere kiti çıkmamaktadır. Fakat isteğinize göre sonradan pencere kiti alarak hava akışını dışardan sağlayabilirsiniz.

Electrolux EXP34U338HW filtreleri nasıl temizlenir?

Evde bulunan toz ve parçacıkları temizlediğinden dolahı Electrolux EXP34U338HW filtrelerini her iki haftada bir çıkarıp temizlemeniz gerekmektedir. Klimanın arka kısmından kolayca sökülen filtreleri, kullanım kılavuzunda anlatıldığı gibi 40 derecenin altında bulaşık deterjanıyla rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Güzelce duruladıktan sonra iyice kurumasını bekleyip dikkatli bir şekilde yine yerine takabilirsiniz.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.