İçinize Isıtacak Romantik-Komedi Türünde Yaz Temalı Filmler

Yaz sezonunda izlenebilecek en iyi filmleri sizler için bir araya getirdik. Yazın izleyebileceğiniz birbirinden güzel film listesi...
İçinize Isıtacak Romantik-Komedi Türünde Yaz Temalı Filmler

Yazın Ruhunu Yaşatan En İyi Filmler

Yaz demek aşk demektir ve özellikle de yaz aşkları çok meşhurdur. Bugün sizlere yaza girdiğiniz andan itibaren aşk duygunuzu kabartacak, yazlık ve azıcık da hüzün dolu filmleri derledik. Diler sevgiliniz ile, diler arkadaşlarınız ile ve dilerseniz de tek başına bu filmleri yaza girdiğiniz ilk andan itibaren izlemeniz de mümkündür. İşte sizin için 19 yazlık film...

Yaz Filmleri;

1. Redeeming Love

En İyi Yaz Dönemi Filmleri
Angel, çocukken fuhuşa zorlanan genç bir kadındır. Bundan dolayı uzun süreçler içerisinde şiddet, kendinden nefret etme ve hor görme gibi birbirinden ilginç duygularla mücadele etmeye başlar. Lakin Angel’ın hayatı Michael ile tanışmasıyla başka bir hal almaya başlar. Aşk Angel’ın yaralarını iyileştirirken tüm hayatı baştan aşağı değişmeye başlar.

TürRomantik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenD.J.
Caruso
OyuncularAbigail
Cowen
Tom
Lewis
Eric
Dane

2. 365 Gün: Bugün

En İyi Yaz Dönemi Filmleri
365 Gün serisinin son filmi sizlerle. Aşk dolu bir yaşamda olan Laura ve Massimo ilişkilerinin içerisinde aile bağının olmaması her şeyi alt üst olmaktadır. Ne pahasına olursa olsun onun kalbini ve güvenini Massimo yeniden kazanmak için her şeyi yapmaktadır. Lakin Laura’nın hayatına giren yeni bir erkek işleri komple değiştirmektedir.

TürRomantik
IMDb2,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBarbara
Bialowas
Tomasz
Mandes
OyuncularAnna-Maria
Sieklucka
Michele
Morrone
Simone
Susinna

3. Book of Love

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Genç yazar Henry, yeni romanında istediği başarıları elde edemez. Lakin kitabı beklenmedik bir şekilde Meksika sularında popüler hale gelir. Bu durum üzerine tanıtım turu için Meksika’ya giden Henry, kitabının çevirisinin tamamen değiştiğini öğrenir. Çevirmen Maria kitabı güzelleştirmek için erotizm eklemiştir. Bu durumu öfkelenen Henry, Maria ile birlikte kitap turuna devam ettirirken beklenmedik bir çekim meydana çıkmaya başlar.

TürRomantikKomedi
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAnaleine
Cal y Mayor
OyuncularAbigail
Sam Claflin
Verónica
Echegui
Fernando
Becerril

4. Sıradaki Şarkı

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Laura ve Harrison, müzik zevklerinin ortak olması ile tamamen mükemmel bir çiftlerdir. Lakin ölümcül bir kaza ikilinin hayatını tamamen ayırdığında Laura başlarda kendisini toparlayamaz. Lakin Laura, Harrison ile beraber hazırladıkları playlisti dinlerken kendisini zamanda yolculuk yaparken bulur. Artık Laura, bu gücünü kullanarak Harisson’u geri getirmek için mücadele etmesi gerekmektedir.

TürRomantikMüzikalBilim Kurgu
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenGreg
Björkman
OyuncularLewis
Pullman
Danny
Glover
Christina
Chang

5. Emily

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Dünya, Emily Bronte’den duygularını, düşüncelerini, hayallerini paylaşmasını ve itaatkar olmasını ister. Lakin Emily hayatı çılgıncasına yaşamak ve sesini duyurmak için hareket eder. Film boyunca kendi sesini bulan ve Uğultulu Tepeler’i yazan Emily’nin hikayesi sizlerle. Charlotte ve Anne ile sert ve tutkulu ilişkisinin yanı sıra yasak aşkı ve başına buyruk hareketleri sizlere sunulmaktadır.

TürRomantikDramBiyografi
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenFrances
O'Connor
OyuncularEmma
Mackey
Oliver
Jackson-Cohen
Adrian
Dunbar

6. Aşkın Kıyameti

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Fırat’ın reklam şirketinin batmış olması onu milyonlarca borcun içine itmişti. Bu sıralarda kendisi sakinleşmek için bir yoga etkinliğine katıldığında burada şarkıcı bir kadın ile tanışır ve ona kalbini kaptırır. İkili kim olduklarını keşfedecekleri uzun bir yolculuğa çıktıklarında kendilerini bilinmezlerin içinde bulurlar.

TürRomantikDram
IMDb4,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHilal
Saral
OyuncularBoran
Kuzum
Pınar
Deniz
Yiğit
Kirazcı

7. The Royal Treatment

En İyi Yaz Dönemi Filmleri
Kuaför Izzy, kendi salonunu işleten ve fikirlerini asla söylemekten çekinmeyen bir kadındır. Evlenmek üzere olan Prens Thomas’ın düğününde çalışma fırsatı elde ettiğinde ise Izzy’nin hayatı bambaşka bir hal alır. Prens ve Izzy arasında çekimler meydana gelirken, kendi kaderlerinin kontrolünü ele alıp, kalplerinin sesini dinlemeleri gerektiğini fark ederler.

TürRomantikAileKomedi
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRick
Jacobson
OyuncularLaura
Marano
Mena
Massoud
Julie
Edwards

8. First Love

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Yetişkinlik süresine çok zor bir şekilde giriş yapan genç bir adamın hayatı sizlerle. Herkes bilir ki yetişkinlik süresine girip ergenlikten çıkmak kimi pişmanlıkların doğmasına da neden olur. Filmimizin ana karakteri Jim, Ann ile tanıştığında da aynı hisleri yaşamaya başlar. Ortaya çıkan ekonomik krizleri, aile baskıları ve ailesi ile bir gram anlaşamıyor olması Jim’in Ann ile olan ilişkisine de yansımaktadır.

TürRomantik
IMDb4,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenA.J.
Edwards
OyuncularDiane
Kruger
Nikolai
Tsankov Hero
Fiennes
Tiffin

9. Kusursuz Uyum

En İyi Yaz Dönemi Filmleri
Los Angeles’da yaşayan ve kendisine şarap distribütörlüğü şirketi kurmak için işinden ayrılan Lola, potansiyelli müşterilerini ikna etmek için Avustralya kırsalına bir uçak bileti alır. Lakin şarap firması sahibi olan Vaughn ailesi, deneyimsiz bir şirket ile çalışmaya pek de istekli değildir. Kendisini kanıtlamaya kararlı olan Lola bu ailenin koyun çiftiğinde çalışmaya gönüllü olur ve Max ile aralarında büyük çekimler meydana gelmeye başlar.

TürRomantikKomedi
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenStuart
McDonald
OyuncularVictoria
Justice
Adam
Demos
Luca Asta
Sardelis

10. Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey

En İyi Yaz Dönemi Filmleri
Clara ve Aidan, üniversiteye başlamadan önce ayrılacakları konusunda büyük bir anlaşma yaparlar. Bu anlaşmayı hayata geçirmeden önce ise son akşamlarını masalsı bir randevu ile bitirmeyi planlarlar. Nasıl tanıştıklarından ilk öpücüklerine ve ilişkilerinin her anına kadar olan sahneleri izlerken onların birlikte kalıp kalmamaları sizin için de bir soru niyetine gelir.

TürRomantikKomediDram
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMichael
Lewen
OyuncularJordan
Fisher
Talia
Ryder
Ayo
Edebiri

15. Barcelona Barcelona 

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Film iki yakın arkadaşın tatil için Barcelona'ya gelmesiyle, birbirinden çok farklı iki kadının aynı erkeğe aşık olmaları üzerinden ilerlemektedir. Woody Allen'ın yönetmenliğini yaptığı film, yaz sıcaklarında ferahlatıcı bir limonata etkisi yaratmaktadır.

TürRomantikKomediDram
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenWoody
Allen
OyuncularScarlett
Johansson
Rebecca
Hall
Javier
Bardem

16. Silver Lining Playbook 

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Hunger Games'ten tanıdığımız Jennifer Lawrence'ı bu kez romantik komedi tarzında bir filmde görmekteyiz. Rehabilitasyonda yatmış, hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışan bir adamın, Tiffany ile tanışmasıyla birlikte beraber tekrar umuda tutunmaya çalışmalarını konu almaktadır.

TürDramKomedi
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenDavid
O. Russell
OyuncularBradley
Cooper
Jennifer
Lawrence
Robert
De Niro

17. Arizona Dream

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Johnny Deep, Lili Taylor ve Jerry Lewis'in başrollerini paylaştığı bu film, Kuzey Kutbu'nda Eskimolarla başlamaktadır. Sürreal tavrıyla izleyenleri büyüleyen bu filmi hala izlemediyseniz, bu yaz mutlaka izlemelisiniz.

TürDramKomediFantastik
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
1992
YönetmenEmir
Kusturica
OyuncularJohnny
Depp
Jerry
Lewis
Faye
Dunaway

18. On The Road

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Jack Kerouac'ın aynı adı taşıyan romanından uyarlanan film, sürekli otostop çeken ve varış noktası belirlemeyen Dean ve Sal'in yolda geçen hikayesini anlatmaktadır. Filmde Twilight serisiyle yıldızı parlayan Kristen Stewart'a Sam Riley eşlik etmektedir.

TürDram
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenWalter
Salles
OyuncularGarrett
Hedlund
Sam
Riley
Kristen
Stewart

19. 500 Days Of Summer 

En İyi Yaz Dönemi Filmleri

Aşk filmleri türünde trajikomik bir aşk hikayesini anlatan 500 Days Of Summer, sizi hem duygulandıracak hem de sarsıcı bir etki bırakacaktır. Başrollerinde Zooney Deschanel ve Joseph Gordon-Levitt yer almaktadır. 

TürKomediDramRomantik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenMarc
Webb
OyuncularJoseph
Gordon-Levitt
Zooey
Deschanel
Geoffrey
Arend

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.